Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Steve Tielens - Geen wonder dat ik ween

Cover Steve Tielens - Geen wonder dat ik ween
Cover

Charts

Radio 2 Vlaamse top 10:07/04/2012 / Piek: 7 / Weken: 4
Ultratip:31/03/2012 / Piek: 40 / Weken: 5
Vlaamse top 10:07/04/2012 / Piek: 7 / Weken: 4
In de landen:
be  Tip: 40 (Vl)

Nummer

Jaar:2012
Label:STEVE TIELENS SERVICE
Distributeur:CNR
Muziek/Tekst:Nelly Byl
Paul Severs
Producer:Andy Free
Coverversie van:Paul Severs - Geen wonder dat ik ween
Geluidsfragment:
Flash nodig voor het geluidsfragment.
Download:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Ultratop hits
bekijk hier de clips van de actueelste toppers uit de Ultratop 50

20/04/2015 - De 25 beste Oasis-songs
Nu er geruchten zijn over een Oasis-reŁnie dit jaar en twee decennia na hun baanbrekende album 'Definitely Maybe' zijn hier de beste Oasis-nummers.

18/04/2015 - 40 inspirerende feelgood-songs
'Muziek liegt niet. Als er iets moet veranderd worden in deze wereld, dan kan het alleen gebeuren via muziek.' Jimi Hendrix.

15/04/2015 - 25 muziekvideo's die je willen doen dansen
Hier is onze gids voor de beste 25 songs, van David Guetta tot Blur, die je met succes aan het dansen trachten te brengen.

13/04/2015 - 25 beste zwart-wit-muziekvideo's
Naar aanleiding van de pas uitgebrachte zwart-wit-video's voor Rihanna's 'FourFiveSeconds' en Mika's 'Last Party' hebben we een lijstje opgemaakt van de beste muziekvideo's die het zonder kleur doen. Hier zijn ze...

10/04/2015 - 50 anthems vůůr het drinken
Ga je een avond de bloemetjes buiten zetten? Sla je thuis al je eerste glas achterover voor je de stad in trekt? Hier is een playlist met een paar songs om je in de stemming te brengen.

08/04/2015 - 10 nummers die je aan het lopen krijgen
Nu het weer wat mooier begint te worden, trekken velen het huis uit met hun loopschoenen aan. Als je wat inspiratie zoekt, dan is hier een playlist met nummers die je in beweging krijgen!

06/04/2015 - Liedjes voor de lente
Eindelijk een beetje zonneschijn, hoera! Hier zijn 15 lekkere lentesongs die je in de stemming brengen.

01/04/2015 - Grappigste muziekvideo's
Een collectie van de grappigste muziekvideo's uit een breed palet genres, die je ongetwijfeld doen schateren!

30/03/2015 - Gitaargoden: Eric Clapton
N.a.v. de 70ste verjaardag van Eric Clapton op 30 maart blikken we terug op zijn grootste hits als 'Layla' en 'Tears in Heaven', live gebracht door de gitaargod!


SITE NIEUWSrss

01/05/2015
Win het album "Imperial Dancefloor Material" van Merdan Taplak, gesigneerd!
>>>
01/05/2015
Win de vierdubbele verzamelaar "Topradio - Het beste uit de Schaamteloze 100 volume 2"! >>>
02/05/2015
Boudewijn de Groot of Demis Roussos op nummer 1? >>>
22/12/2014
Bekijk hier de jaarlijsten van 2014 >>>

FORUM

NIEUWSTE REVIEWS

21 leden online:
alleyt1989, Alphabet, bulion, ChartWiz, ems-kopp, erbainclaudine, fordbethshaya, GavinScott, Hortense69, joeri.moerman@skynet.be, kabouter76, Kirin, lauraaline, marcoreus, Marie-Anna, oldiefan1, sanremo, ShadowViolin, SportyJohn, staetz, Steffen Hung

Privacy

Tracks

19/03/2012
Promo - CD-Single Steve Tielens Services ST 002 (CNR) [be] / EAN 5411530801558
Toon detailsAlles beluisteren
1.Geen wonder dat ik ween
  2:59
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:55Feesten is mijn leven [Promo]Steve Tielens Services
22 23799-0
Album
CD
12/03/2012
2:59Geen wonder dat ik ween [Promo]Steve Tielens Services
ST 002
Single
CD-Single
19/03/2012
2:56Ment TV presenteert Vlaamse hits 2012ARS
2798962
Compilatie
CD
27/04/2012

Steve Tielens   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Geen wonder dat ik ween31/03/2012Tip: 40 
De polonaise14/07/2012Tip: 57 
De arme straatmuzikant15/09/2012Tip: 48 
Elisa24/11/2012Tip: 45 
We gaan een feestje bouwen09/03/2013Tip: 39 
Ik ga leven (Liesje Winten & Steve Tielens)31/08/2013Tip: 25 
Ik mis je19/10/2013Tip: 39 
Kom je vanavond?28/12/2013Tip: 29 
Ik heb je sleutel weggesmeten (Steve Tielens & Liesje Winten)15/02/2014Tip: 33 
Ik heb de hele nacht liggen dromen van jou14/06/2014Tip: 55 
Wij vieren feest vandaag01/11/2014Tip: 43 
Gisteren herleeft (Marjan Berger & Steve Tielens)17/01/2015Tip: 76 
Wat heb jij een lekker lijf!31/01/2015Tip: 42 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Feesten is mijn leven07/04/2012921
Mijn eigen leven26/07/20142716
 

Reviews

Puntengemiddelde: 2.8 (Reviews: 5)

MUSICBOJ
Member
****
Ook ik vind deze cover van "Steve Tielens" beter dan het origineel van "Paul Severs"!! Heeft de Ultratop50 wel niet gehaald. Maar deze jongen is voor mij alvast niet gebuisd met deze "Geen wonder dat ik ween" !!

Der_Nagel
Member
**
Sorgt bei der flämischen Schlagergemeinde für ausgelassene Stimmung – abgerundete 2.5…

Snormobiel Beusichem
Member
***
▒ Toch vind ik deze cover van "Paul Severs" (1970) door de Vlaamse zanger "Steve Tielens" uit maart 2012 vlotter en ook beter dan het origineel !!! Krap 3 sterren ☺!!!

gherkin
Member
*
Flauwe en overbodige cover.

Patrick3
Member
****
Fijne cover.
Laatst gewijzigd: 29/07/2013 14:40
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?