ZOEK

Steve Tielens - Geen wonder dat ik ween


Cover

Charts

Radio 2 Vlaamse top 10:07/04/2012 / Piek: 7 / Weken: 4
Ultratip:31/03/2012 / Piek: 40 / Weken: 5
Vlaamse top 10:07/04/2012 / Piek: 7 / Weken: 4
In de landen:
be  Tip: 40 (Vl)

Nummer

Jaar:2012
Label:STEVE TIELENS SERVICE
Distributeur:CNR
Muziek/Tekst:Nelly Byl
Paul Severs
Producer:Andy Free
Coverversie van:Paul Severs - Geen wonder dat ik ween
Geluidsfragment:
Flash nodig voor het geluidsfragment.
Download:Geen Wonder Dat Ik Ween - Single - Steve Tielens
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

SITE NIEUWSrss

18/04/2014
Win de dubbelaar "De Afrekening 56"
>>>
18/04/2014
Win de verzamelaar "MNM Big Hits 2014 Vol. 1" >>>
12/04/2014
Welke van de vijf Belgische albums in de top 5 scoort het best? >>>
30/12/2013
Lees hier de jaar-hitanalyse van 2013 >>>
26/12/2013
Bekijk hier alle jaarlijsten van 2013 >>>

FORUM
Stem voor de Forum Top 40!
Stem voor de Utop50 - 2014!
Forum Verjaardags Topic 2014
Forum Tip 2014
De Forum Dance Top 20 (2014-deel 1)
Vlaams forum

NIEUWSTE REVIEWS
Madonna
Erotica (S)

BlÝf
In het midden van alles (A)

Lou Reed
Vicious (S)

Lynsey De Paul
All Night (S)

Billy Preston
Will It Go Round In Circles (S)

1 vandaag, 3504062 totaal
50 laatste reviews

6 leden online: BillyBrett, Chartsfohlen, Chris A, foofighters97, harleyrules170, querbeet

Privacy
Muziek (300x250)

Tracks

19/03/2012
Promo - CD-Single Steve Tielens Services ST 002 (CNR) [be] / EAN 5411530801558
Toon detailsAlles beluisteren
1.Geen wonder dat ik ween
  2:59
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:55Feesten is mijn leven [Promo]Steve Tielens Services
22 23799-0
Album
CD
12/03/2012
2:59Geen wonder dat ik ween [Promo]Steve Tielens Services
ST 002
Single
CD-Single
19/03/2012
2:56Ment TV presenteert Vlaamse hits 2012ARS
2798962
Compilatie
CD
27/04/2012

Steve Tielens   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Geen wonder dat ik ween31/03/2012Tip: 40 
De polonaise14/07/2012Tip: 57 
De arme straatmuzikant15/09/2012Tip: 48 
Elisa24/11/2012Tip: 45 
We gaan een feestje bouwen09/03/2013Tip: 39 
Ik ga leven (Liesje Winten & Steve Tielens)31/08/2013Tip: 25 
Ik mis je19/10/2013Tip: 39 
Kom je vanavond?28/12/2013Tip: 29 
Ik heb je sleutel weggesmeten (Steve Tielens & Liesje Winten)15/02/2014Tip: 33 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Feesten is mijn leven07/04/2012921
 

Reviews

Puntengemiddelde: 2.8 (Reviews: 5)

MUSICBOJ
Member
****
Ook ik vind deze cover van "Steve Tielens" beter dan het origineel van "Paul Severs"!! Heeft de Ultratop50 wel niet gehaald. Maar deze jongen is voor mij alvast niet gebuisd met deze "Geen wonder dat ik ween" !!

Der_Nagel
Member
**
Sorgt bei der flämischen Schlagergemeinde für ausgelassene Stimmung – abgerundete 2.5…

Snormobiel Beusichem
Member
***
▒ Toch vind ik deze cover van "Paul Severs" (1970) door de Vlaamse zanger "Steve Tielens" uit maart 2012 vlotter en ook beter dan het origineel !!! Krap 3 sterren ☺!!!

gherkin
Member
*
Flauwe en overbodige cover.

Patrick3
Member
****
Fijne cover.
Laatst gewijzigd: 29/07/2013 14:40
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?