Steve Tielens - Geen wonder dat ik ween

Cover Steve Tielens - Geen wonder dat ik ween
Cover

Charts

Radio 2 Vlaamse top 10:07/04/2012 / Piek: 7 / Weken: 4
Ultratip:31/03/2012 / Piek: 40 / Weken: 5
Vlaamse top 10:07/04/2012 / Piek: 7 / Weken: 4
In de landen:
be  Tip: 40 (Vl)

Nummer

Jaar:2012
Label:STEVE TIELENS SERVICE
Distributeur:CNR
Muziek/Tekst:Nelly Byl
Paul Severs
Producer:Andy Free
Coverversie van:Paul Severs - Geen wonder dat ik ween
Geluidsfragment:
Flash nodig voor het geluidsfragment.
Download:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

SITE NIEUWSrss

27/03/2015
Win "Reason" de Selah Sue!
>>>
27/03/2015
Win jij eigen downloadcode van "The Oh! 21 Years"! >>>
28/03/2015
Christine na haar Koninklijk Circus-concert weer op 1?? >>>
22/12/2014
Bekijk hier de jaarlijsten van 2014 >>>

FORUM
Forum Millenium Top 100 van 2015
Stem voor de Forum Top 40!
Het Grote Lady Gaga Topic V
Het Afrekening Topic van Studio Brus...
Vlaamse Radio2 Top 10 wordt Top50
Vlaams forum

NIEUWSTE REVIEWS
16 vandaag, 3747850 totaal
50 laatste reviews

8 leden online: alleyt1989, bluezombie, bulion, D Man, Hijinx, lenggeleranto, louboutinsspike, Zacco333

Privacy

Tracks

19/03/2012
Promo - CD-Single Steve Tielens Services ST 002 (CNR) [be] / EAN 5411530801558
Toon detailsAlles beluisteren
1.Geen wonder dat ik ween
  2:59
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:55Feesten is mijn leven [Promo]Steve Tielens Services
22 23799-0
Album
CD
12/03/2012
2:59Geen wonder dat ik ween [Promo]Steve Tielens Services
ST 002
Single
CD-Single
19/03/2012
2:56Ment TV presenteert Vlaamse hits 2012ARS
2798962
Compilatie
CD
27/04/2012

Steve Tielens   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Geen wonder dat ik ween31/03/2012Tip: 40 
De polonaise14/07/2012Tip: 57 
De arme straatmuzikant15/09/2012Tip: 48 
Elisa24/11/2012Tip: 45 
We gaan een feestje bouwen09/03/2013Tip: 39 
Ik ga leven (Liesje Winten & Steve Tielens)31/08/2013Tip: 25 
Ik mis je19/10/2013Tip: 39 
Kom je vanavond?28/12/2013Tip: 29 
Ik heb je sleutel weggesmeten (Steve Tielens & Liesje Winten)15/02/2014Tip: 33 
Ik heb de hele nacht liggen dromen van jou14/06/2014Tip: 55 
Wij vieren feest vandaag01/11/2014Tip: 43 
Gisteren herleeft (Marjan Berger & Steve Tielens)17/01/2015Tip: 76 
Wat heb jij een lekker lijf!31/01/2015Tip: 42 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Feesten is mijn leven07/04/2012921
Mijn eigen leven26/07/20142716
 

Reviews

Puntengemiddelde: 2.8 (Reviews: 5)

MUSICBOJ
Member
****
Ook ik vind deze cover van "Steve Tielens" beter dan het origineel van "Paul Severs"!! Heeft de Ultratop50 wel niet gehaald. Maar deze jongen is voor mij alvast niet gebuisd met deze "Geen wonder dat ik ween" !!

Der_Nagel
Member
**
Sorgt bei der flämischen Schlagergemeinde für ausgelassene Stimmung – abgerundete 2.5…

Snormobiel Beusichem
Member
***
▒ Toch vind ik deze cover van "Paul Severs" (1970) door de Vlaamse zanger "Steve Tielens" uit maart 2012 vlotter en ook beter dan het origineel !!! Krap 3 sterren ☺!!!

gherkin
Member
*
Flauwe en overbodige cover.

Patrick3
Member
****
Fijne cover.
Laatst gewijzigd: 29/07/2013 14:40
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?