ZOEK

Steve Tielens - Geen wonder dat ik ween


Cover

Charts

Radio 2 Vlaamse top 10:07/04/2012 / Piek: 7 / Weken: 4
Ultratip:31/03/2012 / Piek: 40 / Weken: 5
Vlaamse top 10:07/04/2012 / Piek: 7 / Weken: 4
In de landen:
be  Tip: 40 (Vl)

Nummer

Jaar:2012
Label:STEVE TIELENS SERVICE
Distributeur:CNR
Muziek/Tekst:Nelly Byl
Paul Severs
Producer:Andy Free
Coverversie van:Paul Severs - Geen wonder dat ik ween
Geluidsfragment:
Flash nodig voor het geluidsfragment.
Download:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

SITE NIEUWSrss

22/07/2014
Bekijk de Ultratop 1001 met de best verkochte hits in 60 jaar Vlaamse hitlijsten!
>>>
18/07/2014
Win het album "Ultraviolence" van Lana Del Rey >>>
18/07/2014
Win het debuutalbum van 5 Seconds of Summer >>>
12/07/2014
Lilly Wood & Robin Schulz en '5SOS' bovenaan de Ultratop? >>>

FORUM
Stem voor de Utop50 - 2014!
The Sound of Trance
Stem voor de Forum Top 40!
De Forum Belgium Top 30 (2014 - deel...
Stem voor de Bio's Top30 (5)
Vlaams forum

NIEUWSTE REVIEWS
Matthias Lens
Reine de musette (S)

Ferreck Dawn & Redondo
Love Too Deep (S)

De SplitsPolitie
Een zomer (S)

Cheryl Cole feat. Tinie Tempah
Crazy Stupid Love (S)

Angus & Julia Stone
Grizzly Bear (S)

8 vandaag, 3572260 totaal
50 laatste reviews

8 leden online: BeansterBarnes, Chris A, fleet61, Hijinx, irelander, Marie-Anna, otterobb, shimano

Privacy
Muziek (300x250)

Tracks

19/03/2012
Promo - CD-Single Steve Tielens Services ST 002 (CNR) [be] / EAN 5411530801558
Toon detailsAlles beluisteren
1.Geen wonder dat ik ween
  2:59
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:55Feesten is mijn leven [Promo]Steve Tielens Services
22 23799-0
Album
CD
12/03/2012
2:59Geen wonder dat ik ween [Promo]Steve Tielens Services
ST 002
Single
CD-Single
19/03/2012
2:56Ment TV presenteert Vlaamse hits 2012ARS
2798962
Compilatie
CD
27/04/2012

Steve Tielens   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Geen wonder dat ik ween31/03/2012Tip: 40 
De polonaise14/07/2012Tip: 57 
De arme straatmuzikant15/09/2012Tip: 48 
Elisa24/11/2012Tip: 45 
We gaan een feestje bouwen09/03/2013Tip: 39 
Ik ga leven (Liesje Winten & Steve Tielens)31/08/2013Tip: 25 
Ik mis je19/10/2013Tip: 39 
Kom je vanavond?28/12/2013Tip: 29 
Ik heb je sleutel weggesmeten (Steve Tielens & Liesje Winten)15/02/2014Tip: 33 
Ik heb de hele nacht liggen dromen van jou14/06/2014Tip: 55 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Feesten is mijn leven07/04/2012921
 

Reviews

Puntengemiddelde: 2.8 (Reviews: 5)

MUSICBOJ
Member
****
Ook ik vind deze cover van "Steve Tielens" beter dan het origineel van "Paul Severs"!! Heeft de Ultratop50 wel niet gehaald. Maar deze jongen is voor mij alvast niet gebuisd met deze "Geen wonder dat ik ween" !!

Der_Nagel
Member
**
Sorgt bei der flämischen Schlagergemeinde für ausgelassene Stimmung – abgerundete 2.5…

Snormobiel Beusichem
Member
***
▒ Toch vind ik deze cover van "Paul Severs" (1970) door de Vlaamse zanger "Steve Tielens" uit maart 2012 vlotter en ook beter dan het origineel !!! Krap 3 sterren ☺!!!

gherkin
Member
*
Flauwe en overbodige cover.

Patrick3
Member
****
Fijne cover.
Laatst gewijzigd: 29/07/2013 14:40
Een review toevoegen
Share:
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?