Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Tom Waits - Don't Go Into The Barn

Nummer

Jaar:2004
Muziek/Tekst:Tom Waits
Kathleen Brennan
Producer:Tom Waits
Kathleen Brennan
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
5:22Real GoneAnti
6678-2
Album
CD
01/10/2004
5:22Real GoneAnti / Jalma
8 714092 6678-1 3
Album
LP
04/10/2004

Tom Waits   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Back In The Crowd12/11/2011Tip: 73 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Mule Variations24/04/1999211
Alice11/05/200277
Blood Money11/05/200288
Real Gone09/10/2004718
Orphans - Brawlers, Bawlers & Bastards25/11/2006416
Glitter And Doom Live28/11/20092915
Bad As Me29/10/2011415
 

Reviews

Puntengemiddelde: 2.75 (Reviews: 4)

James Egon
Member
***
Hier runde ich wieder ab.
23/06/2007 22:24
variety
Member
**
Da hat er bessere Songs auf Lager. 2+
09/03/2007 16:53
Homer Simpson
Member
****
nicht schlecht aber unspektakulär
03/08/2005 19:53
Rewer
Staff
**
...weniger...
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?