Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Tom Waits - Dead And Lovely

Nummer

Jaar:2004
Muziek/Tekst:Tom Waits
Kathleen Brennan
Producer:Tom Waits
Kathleen Brennan
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
5:40Real GoneAnti
6678-2
Album
CD
01/10/2004
5:40Real GoneAnti / Jalma
8 714092 6678-1 3
Album
LP
04/10/2004

Tom Waits   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Back In The Crowd12/11/2011Tip: 73 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Mule Variations24/04/1999211
Alice11/05/200277
Blood Money11/05/200288
Real Gone09/10/2004718
Orphans - Brawlers, Bawlers & Bastards25/11/2006416
Glitter And Doom Live28/11/20092915
Bad As Me29/10/2011415
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.33 (Reviews: 6)

Redhawk1
Member
*****
Tolle Ballade, sehr romantisches Lied.

James Egon
Member
*****
sehr gute Ballade

remember
Member
****
Für Waits schon relativ melodisch, denoch hart an der Grenze des Zumutbaren..
Laatst gewijzigd: 06/04/2011 17:34
23/06/2007 22:27
variety
Member
****
Auch von mir eine ganz knappe 4. Hier erkenne ich immerhin so was wie eine Melodie...
09/03/2007 17:11
Homer Simpson
Member
****
ein unauffälliger Titel mit einem guten Text

04/08/2005 14:03
Rewer
Staff
****
...gut...
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.