Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Tom Waits - Dead And Lovely

Nummer

Jaar:2004
Muziek/Tekst:Tom Waits
Kathleen Brennan
Producer:Tom Waits
Kathleen Brennan
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
5:40Real GoneAnti
6678-2
Album
CD
01/10/2004
5:40Real GoneAnti / Jalma
8 714092 6678-1 3
Album
LP
04/10/2004

Tom Waits   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Back In The Crowd12/11/2011Tip: 73 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Mule Variations24/04/1999211
Alice11/05/200277
Blood Money11/05/200288
Real Gone09/10/2004718
Orphans - Brawlers, Bawlers & Bastards25/11/2006416
Glitter And Doom Live28/11/20092915
Bad As Me29/10/2011415
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.33 (Reviews: 6)

Redhawk1
Member
*****
Tolle Ballade, sehr romantisches Lied.

James Egon
Member
*****
sehr gute Ballade

remember
Member
****
Für Waits schon relativ melodisch, denoch hart an der Grenze des Zumutbaren..
Laatst gewijzigd: 06/04/2011 17:34
23/06/2007 22:27
variety
Member
****
Auch von mir eine ganz knappe 4. Hier erkenne ich immerhin so was wie eine Melodie...
09/03/2007 17:11
Homer Simpson
Member
****
ein unauffälliger Titel mit einem guten Text

04/08/2005 14:03
Rewer
Staff
****
...gut...
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?