Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Tom Waits - Green Grass

Nummer

Jaar:2004
Muziek/Tekst:Tom Waits
Kathleen Brennan
Producer:Tom Waits
Kathleen Brennan
Geluidsfragment:
Gecoverd door:Scarlett Johansson
Cibelle
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:13Real GoneAnti
6678-2
Album
CD
01/10/2004
3:13Real GoneAnti / Jalma
8 714092 6678-1 3
Album
LP
04/10/2004
Live3:20Glitter And Doom LiveAnti
7053-2
Album
CD
20/11/2009

Tom Waits   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Back In The Crowd12/11/2011Tip: 73 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Mule Variations24/04/1999211
Alice11/05/200277
Blood Money11/05/200288
Real Gone09/10/2004718
Orphans - Brawlers, Bawlers & Bastards25/11/2006416
Glitter And Doom Live28/11/20092915
Bad As Me29/10/2011415
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.86 (Reviews: 7)

James Egon
Member
****
gut

shimano
Member
****
Schräg, aber OK!

remember
Member
***
da ziehe ich Scarlett Johanssons cover vor..
26/07/2007 22:23
thedance
Member
****
Dunkel,Schräg,Whiskey,Bar,Sad, einfach zuhören
23/06/2007 22:34
variety
Member
***
Schrääääääääääääääg. --3.
09/03/2007 17:31
Homer Simpson
Member
******
wirkt schon fast wie eine Parodie auf eine Ballade
04/08/2005 14:22
Rewer
Staff
***
...weniger...
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.