Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Tom Waits - Green Grass

Nummer

Jaar:2004
Muziek/Tekst:Tom Waits
Kathleen Brennan
Producer:Tom Waits
Kathleen Brennan
Geluidsfragment:
Gecoverd door:Scarlett Johansson
Cibelle
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:13Real GoneAnti
6678-2
Album
CD
01/10/2004
3:13Real GoneAnti / Jalma
8 714092 6678-1 3
Album
LP
04/10/2004
Live3:20Glitter And Doom LiveAnti
7053-2
Album
CD
20/11/2009

Tom Waits   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Back In The Crowd12/11/2011Tip: 73 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Mule Variations24/04/1999211
Alice11/05/200277
Blood Money11/05/200288
Real Gone09/10/2004718
Orphans - Brawlers, Bawlers & Bastards25/11/2006416
Glitter And Doom Live28/11/20092915
Bad As Me29/10/2011415
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.86 (Reviews: 7)

James Egon
Member
****
gut

shimano
Member
****
Schräg, aber OK!

remember
Member
***
da ziehe ich Scarlett Johanssons cover vor..
26/07/2007 22:23
thedance
Member
****
Dunkel,Schräg,Whiskey,Bar,Sad, einfach zuhören
23/06/2007 22:34
variety
Member
***
Schrääääääääääääääg. --3.
09/03/2007 17:31
Homer Simpson
Member
******
wirkt schon fast wie eine Parodie auf eine Ballade
04/08/2005 14:22
Rewer
Staff
***
...weniger...
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?