ZOEK

Kraantje Pappie - Hoop nu

Charts

Urban:01/09/2012 / Piek: 38 / Weken: 3
Ultratip:16/06/2012 / Piek: 34 / Weken: 7
In de landen:
be  Tip: 34 (Vl)

Nummer

Jaar:2012
Label:TOP NOTCH
Distributeur:UNIVERSAL
Muziek/Tekst:Noisia
Alex van der Zouwen
Producer:Nightwatch
Geluidsfragment:
Flash nodig voor het geluidsfragment.
Download:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

SITE NIEUWSrss

19/09/2014
Win de dubbelaar "Herinneringen aan Vlaanderen - Het beste van Nick & Simon"
>>>
19/09/2014
Win het album "Where Neon Goes to Die" van Magnus >>>
20/09/2014
Blijven Hozier en Magnus bovenaan geparkeerd? >>>
22/07/2014
Bekijk de Ultratop 1001 met de best verkochte hits in 60 jaar Vlaamse hitlijsten! >>>

FORUM
The Voice Kids
Boycode
De iTunes top 200 2014
De Forum Belgium Top 30 (2014 - deel...
Forum Tip 2014
Vlaams forum

NIEUWSTE REVIEWS
Renť Froger
Who Dares Wins (S)

5 Star
Another Weekend (S)

Kylie Minogue
Got To Be Certain (S)

Milow
Tomorrow The Sun May Go (S)

David Vandyck & Corry Konings
Waar je ook gaat/L'avventura (S)

32 vandaag, 3614606 totaal
50 laatste reviews

35 leden online: Alxx, BeansterBarnes, bluezombie, calypso96, Daniel09, Dannyboy!!!, harleyrules170, Hijinx, Isaleh, lutje, Marie-Anna, MasterG, MUSICBOJ, musicfan, Musicfreak, nathml, Patrick3, Phil, pwill, pzir, remix1970, ShadowViolin, Snoopy, Snormobiel Beusichem, southpaw, SportyJohn, svenmarsboom, Sylvain45, TBarbey, ul.tra, ultrat0p, ulver, Windfee, Zacco333, zxcvcxz

Privacy
Muziek (300x250)

Tracks

07/05/2012
Promo - Digital Noah's Ark / Top Notch - (UMG)
Toon detailsAlles beluisteren
1.Hoop nu
  3:33
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:33CraneNoah's Ark / Top Notch
ARK013 / 279 392-3
Album
CD
06/04/2012
3:33Hoop nu [Promo]Noah's Ark / Top Notch
-
Single
Digital
07/05/2012
3:31De Maxx - Long Player 24 [The Summer Edition]Universal
533.930-6
Compilatie
CD
22/06/2012

Kraantje Pappie   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Waar is kraan?11/02/20121616
Hoop nu16/06/2012Tip: 34 
Semi bekend20/10/2012Tip: 15 
Goud over shirt heen (G.O.S.H.)26/01/2013Tip: 32 
Werkveld17/08/2013Tip: 88 
Met z'n tweeŽn14/12/2013Tip: 8 
Mijn nacht14/06/2014Tip: 57 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Crane21/04/20127319
Crane II29/03/2014625
 

Reviews

Puntengemiddelde: 1.43 (Reviews: 7)

KVG
Member
*
Rumoerige rotzooi.

Der_Nagel
Member
**
Bisweilen arg ätzendes Stück des holländischen Rappers, knappe 2*…

bjorn614
Member
*
Alweer een vreselijk nummer

Wolfke
Member
*
Wat een slordig en beroerd nummer is dit.

Snormobiel Beusichem
Member
***
▒ Matige rapplaat uit oktober 2011 van de 25 jarige in Rozenburg geboren Nederlandse hiphop artiest "Alex van der Zouwen", alias: "Kraantje Pappie", voorloper van zijn debuutalbum "Crane" !!! Komt echter net iets tekort voor de 4 sterren ☺!!!

Patrick3
Member
*
Koop nu(niet).

gherkin
Member
*
Wat een onding!
Een review toevoegen
Share:
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?