ZOEK

Kraantje Pappie - Hoop nu

Charts

Urban:01/09/2012 / Piek: 38 / Weken: 3
Ultratip:16/06/2012 / Piek: 34 / Weken: 7
In de landen:
be  Tip: 34 (Vl)

Nummer

Jaar:2012
Label:TOP NOTCH
Distributeur:UNIVERSAL
Muziek/Tekst:Noisia
Alex van der Zouwen
Producer:Nightwatch
Geluidsfragment:
Flash nodig voor het geluidsfragment.
Download:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

SITE NIEUWSrss

25/07/2014
Win het album "1000 Forms of Fear" van Sia
>>>
22/07/2014
Bekijk de Ultratop 1001 met de best verkochte hits in 60 jaar Vlaamse hitlijsten! >>>
12/07/2014
Lilly Wood & Robin Schulz en '5SOS' bovenaan de Ultratop? >>>

FORUM
PAUZE (Algemeen topic)
The Voice Van Vlaanderen Seizoen 2!
The Voice Van Vlaanderen Seizoen 3
De iTunes top 200 2014
Het Afrekening Topic van Studio Brus...
Vlaams forum

NIEUWSTE REVIEWS
Mouth & MacNeal
Liefste (S)

Bella Thorne
TTYLXOX (S)

Bella Thorne
Call It Whatever (S)

Zendaya
Something To Dance For (S)

Frank Zander
Der Fischer von Sorrent (Dem Nachwuchs eine Chance) (S)

29 vandaag, 3574066 totaal
50 laatste reviews

26 leden online: Besnik, BillyBrett, Bretticus, brokenrecords, carlislebob, Daniel09, entorresokath, Fabio (auch Fabi GaGa), feeclo, GMKern, Hijinx, jayj95, nirvanamusic87, pattex, Phil, raebi64, sanremo, sbmqi90, Snormobiel Beusichem, southpaw, Stefan_THE_BEST, TaylorHarris, t-boi, ultrat0p, Widmann1, Young_Wild_Free

Privacy
Muziek (300x250)

Tracks

07/05/2012
Promo - Digital Noah's Ark / Top Notch - (UMG)
Toon detailsAlles beluisteren
1.Hoop nu
  3:33
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:33CraneNoah's Ark / Top Notch
ARK013 / 279 392-3
Album
CD
06/04/2012
3:33Hoop nu [Promo]Noah's Ark / Top Notch
-
Single
Digital
07/05/2012
3:31De Maxx - Long Player 24 [The Summer Edition]Universal
533.930-6
Compilatie
CD
22/06/2012

Kraantje Pappie   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Waar is kraan?11/02/20121616
Hoop nu16/06/2012Tip: 34 
Semi bekend20/10/2012Tip: 15 
Goud over shirt heen (G.O.S.H.)26/01/2013Tip: 32 
Werkveld17/08/2013Tip: 88 
Met z'n tweeŽn14/12/2013Tip: 8 
Mijn nacht14/06/2014Tip: 57 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Crane21/04/20127319
Crane II29/03/2014625
 

Reviews

Puntengemiddelde: 1.43 (Reviews: 7)

KVG
Member
*
Rumoerige rotzooi.

Der_Nagel
Member
**
Bisweilen arg ätzendes Stück des holländischen Rappers, knappe 2*…

bjorn614
Member
*
Alweer een vreselijk nummer

Wolfke
Member
*
Wat een slordig en beroerd nummer is dit.

Snormobiel Beusichem
Member
***
▒ Matige rapplaat uit oktober 2011 van de 25 jarige in Rozenburg geboren Nederlandse hiphop artiest "Alex van der Zouwen", alias: "Kraantje Pappie", voorloper van zijn debuutalbum "Crane" !!! Komt echter net iets tekort voor de 4 sterren ☺!!!

Patrick3
Member
*
Koop nu(niet).

gherkin
Member
*
Wat een onding!
Een review toevoegen
Share:
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?