Kraantje Pappie - Hoop nu

Charts

Urban:01/09/2012 / Piek: 38 / Weken: 3
Ultratip:16/06/2012 / Piek: 34 / Weken: 7
In de landen:
be  Tip: 34 (Vl)

Nummer

Jaar:2012
Label:TOP NOTCH
Distributeur:UNIVERSAL
Muziek/Tekst:Noisia
Alex van der Zouwen
Producer:Nightwatch
Geluidsfragment:
Flash nodig voor het geluidsfragment.
Download:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

SITE NIEUWSrss

28/02/2015
Wordt Omi de eerste Jamaicaanse artiest op 1 in bijna tien jaar?
>>>
27/02/2015
Win de "MNM Party 2015.1"! >>>
20/02/2015
Win "Sucker" de Charli XCX! >>>
22/12/2014
Bekijk hier de jaarlijsten van 2014 >>>

FORUM
problemen met Ultratop-site
Vlaanderen Muziekland komt terug!
UTOP50 | 2015 | EXPECT THE UNEXPECTED
Stem voor de Forum Top 40!
Het Grote Lady Gaga Topic V
Vlaams forum

NIEUWSTE REVIEWS
12 vandaag, 3732295 totaal
50 laatste reviews

29 leden online: Acooper, actrostom0, anael241, bea241, brosa0, Chris A, DeejayDave, enora241, entorresokath, fuedlibuerger, gaetan241, guenael241, Hijinx, junilo, laurie241, lucas241, noemie241, pas241, remix1970, Rewer, Richard (NL), sam241, sbmqi90, tiesto, titinys, ultrat0p, vancouver, Young_Wild_Free, Zacco333

Privacy

Tracks

07/05/2012
Promo - Digital Noah's Ark / Top Notch - (UMG)
Toon detailsAlles beluisteren
1.Hoop nu
  3:33
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:33CraneNoah's Ark / Top Notch
ARK013 / 279 392-3
Album
CD
06/04/2012
3:33Hoop nu [Promo]Noah's Ark / Top Notch
-
Single
Digital
07/05/2012
3:31De Maxx - Long Player 24 [The Summer Edition]Universal
533.930-6
Compilatie
CD
22/06/2012

Kraantje Pappie   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Waar is kraan?11/02/20121616
Hoop nu16/06/2012Tip: 34 
Semi bekend20/10/2012Tip: 15 
Goud over shirt heen (G.O.S.H.)26/01/2013Tip: 32 
Werkveld17/08/2013Tip: 88 
Met z'n tweeŽn14/12/2013Tip: 8 
Mijn nacht14/06/2014Tip: 57 
Handen omhoog (Jan Smit & Kraantje Pappie)18/10/2014Tip: 44 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Crane21/04/20127319
Crane II29/03/2014625
 

Reviews

Puntengemiddelde: 1.43 (Reviews: 7)

KVG
Member
*
Rumoerige rotzooi.

Der_Nagel
Member
**
Bisweilen arg ätzendes Stück des holländischen Rappers, knappe 2*…

bjorn614
Member
*
Alweer een vreselijk nummer

Wolfke
Member
*
Wat een slordig en beroerd nummer is dit.

Snormobiel Beusichem
Member
***
▒ Matige rapplaat uit oktober 2011 van de 25 jarige in Rozenburg geboren Nederlandse hiphop artiest "Alex van der Zouwen", alias: "Kraantje Pappie", voorloper van zijn debuutalbum "Crane" !!! Komt echter net iets tekort voor de 4 sterren ☺!!!

Patrick3
Member
*
Koop nu(niet).

gherkin
Member
*
Wat een onding!
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?