ZOEK

Kraantje Pappie - Hoop nu

Charts

Urban:01/09/2012 / Piek: 38 / Weken: 3
Ultratip:16/06/2012 / Piek: 34 / Weken: 7
In de landen:
be  Tip: 34 (Vl)

Nummer

Jaar:2012
Label:TOP NOTCH
Distributeur:UNIVERSAL
Muziek/Tekst:Noisia
Alex van der Zouwen
Producer:Nightwatch
Geluidsfragment:
Flash nodig voor het geluidsfragment.
Download:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

SITE NIEUWSrss

25/07/2014
Win het album "1000 Forms of Fear" van Sia
>>>
22/07/2014
Bekijk de Ultratop 1001 met de best verkochte hits in 60 jaar Vlaamse hitlijsten! >>>
12/07/2014
Lilly Wood & Robin Schulz en '5SOS' bovenaan de Ultratop? >>>

FORUM
Stem voor de Bio's Top30 (5)
De Forum Belgium Top 30 (2014 - deel...
Top 30 List/Alternative 30 (mei-aug)
De iTunes top 200 2014
Stem voor de Forum Top 40!
Vlaams forum

NIEUWSTE REVIEWS
The Script
Superheroes (S)

Dimitri Vegas, Moguai & Like Mike feat. Julian Perretta
Body Talk (Mammoth) (S)

Dimitri Vegas & Like Mike vs. W&W
Waves (Tomorrowland 2014 Anthem) (S)

Collision [BE]
Heaven On Earth (S)

Mayke Vanes
Ga je mee naar de zee (S)

2 vandaag, 3576883 totaal
50 laatste reviews

18 leden online: Alxx, antonnalan, Bearcat, bluezombie, bulion, bvdw, Chris A, Daniel09, Hijinx, Kamala, mikebordt, Ockham, Peter Verdyn, sanremo, Schiriki, schumi39, SportyJohn, Zacco333

Privacy
Muziek (300x250)

Tracks

07/05/2012
Promo - Digital Noah's Ark / Top Notch - (UMG)
Toon detailsAlles beluisteren
1.Hoop nu
  3:33
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:33CraneNoah's Ark / Top Notch
ARK013 / 279 392-3
Album
CD
06/04/2012
3:33Hoop nu [Promo]Noah's Ark / Top Notch
-
Single
Digital
07/05/2012
3:31De Maxx - Long Player 24 [The Summer Edition]Universal
533.930-6
Compilatie
CD
22/06/2012

Kraantje Pappie   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Waar is kraan?11/02/20121616
Hoop nu16/06/2012Tip: 34 
Semi bekend20/10/2012Tip: 15 
Goud over shirt heen (G.O.S.H.)26/01/2013Tip: 32 
Werkveld17/08/2013Tip: 88 
Met z'n tweeŽn14/12/2013Tip: 8 
Mijn nacht14/06/2014Tip: 57 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Crane21/04/20127319
Crane II29/03/2014625
 

Reviews

Puntengemiddelde: 1.43 (Reviews: 7)

KVG
Member
*
Rumoerige rotzooi.

Der_Nagel
Member
**
Bisweilen arg ätzendes Stück des holländischen Rappers, knappe 2*…

bjorn614
Member
*
Alweer een vreselijk nummer

Wolfke
Member
*
Wat een slordig en beroerd nummer is dit.

Snormobiel Beusichem
Member
***
▒ Matige rapplaat uit oktober 2011 van de 25 jarige in Rozenburg geboren Nederlandse hiphop artiest "Alex van der Zouwen", alias: "Kraantje Pappie", voorloper van zijn debuutalbum "Crane" !!! Komt echter net iets tekort voor de 4 sterren ☺!!!

Patrick3
Member
*
Koop nu(niet).

gherkin
Member
*
Wat een onding!
Een review toevoegen
Share:
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?