Login
België (Vlaanderen)

The Vaccines - No Hope

Cover The Vaccines - No Hope
Digital
Columbia -

Charts

Ultratip:14/07/2012 / Piek: 74 / Weken: 4
In de landen:
be  Tip: 74 (Vl)

Nummer

Jaar:2012
Label:COLUMBIA
Distributeur:SONY
Muziek/Tekst:Freddie Cowan
Justin Young
Arni Arnason
Pete Robertson
Producer:Ethan Johns
Geluidsfragment:
Flash nodig voor het geluidsfragment.
Download:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Ultratop hits
bekijk hier de clips van de actueelste toppers uit de Ultratop 50

20/04/2015 - De 25 beste Oasis-songs
Nu er geruchten zijn over een Oasis-reünie dit jaar en twee decennia na hun baanbrekende album 'Definitely Maybe' zijn hier de beste Oasis-nummers.

18/04/2015 - 40 inspirerende feelgood-songs
'Muziek liegt niet. Als er iets moet veranderd worden in deze wereld, dan kan het alleen gebeuren via muziek.' Jimi Hendrix.

15/04/2015 - 25 muziekvideo's die je willen doen dansen
Hier is onze gids voor de beste 25 songs, van David Guetta tot Blur, die je met succes aan het dansen trachten te brengen.

13/04/2015 - 25 beste zwart-wit-muziekvideo's
Naar aanleiding van de pas uitgebrachte zwart-wit-video's voor Rihanna's 'FourFiveSeconds' en Mika's 'Last Party' hebben we een lijstje opgemaakt van de beste muziekvideo's die het zonder kleur doen. Hier zijn ze...

10/04/2015 - 50 anthems vóór het drinken
Ga je een avond de bloemetjes buiten zetten? Sla je thuis al je eerste glas achterover voor je de stad in trekt? Hier is een playlist met een paar songs om je in de stemming te brengen.

08/04/2015 - 10 nummers die je aan het lopen krijgen
Nu het weer wat mooier begint te worden, trekken velen het huis uit met hun loopschoenen aan. Als je wat inspiratie zoekt, dan is hier een playlist met nummers die je in beweging krijgen!

06/04/2015 - Liedjes voor de lente
Eindelijk een beetje zonneschijn, hoera! Hier zijn 15 lekkere lentesongs die je in de stemming brengen.

01/04/2015 - Grappigste muziekvideo's
Een collectie van de grappigste muziekvideo's uit een breed palet genres, die je ongetwijfeld doen schateren!

30/03/2015 - Gitaargoden: Eric Clapton
N.a.v. de 70ste verjaardag van Eric Clapton op 30 maart blikken we terug op zijn grootste hits als 'Layla' en 'Tears in Heaven', live gebracht door de gitaargod!


SITE NIEUWSrss

01/05/2015
Win het album "Imperial Dancefloor Material" van Merdan Taplak, gesigneerd!
>>>
01/05/2015
Win de vierdubbele verzamelaar "Topradio - Het beste uit de Schaamteloze 100 volume 2"! >>>
02/05/2015
Boudewijn de Groot of Demis Roussos op nummer 1? >>>
22/12/2014
Bekijk hier de jaarlijsten van 2014 >>>

FORUM

NIEUWSTE REVIEWS

33 leden online:
392414, Aggi, Ali1610, Alphabet, austinpowell, ccc---, CCCatch, Cel the girl, Der Maddox, Der_Nagel, ems-kopp, fkvdmark, jan256, klamar, lillic, lollipil, lollipil.g, miranda10, Rewer, Roefe, sbmqi90, southpaw, Steffen Hung, TaylorHarris, Tymo, Voyager2, Werner, Windfee, wolf82, Wolfke, yodance, Ziska1970, zürifee

Privacy

Tracks

02/07/2012
Promo - Digital Columbia - (Sony)
Toon detailsAlles beluisteren
1.No Hope
  4:04
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:04No Hope [Promo]Columbia
-
Single
Digital
02/07/2012
4:10Come Of AgeColumbia
88725444242
Album
CD
31/08/2012
4:10Come Of Age [Deluxe Version]Columbia
88725463242
Album
CD
03/09/2012
Live in Brighton4:07Come Of Age [Deluxe Version]Columbia
88725463242
Album
CD
03/09/2012
4:09Humo selecteert meer dan het beste uit 2012EMI
9798842
Compilatie
CD
23/11/2012

The Vaccines   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Post Break-Up Sex05/02/2011Tip: 29 
All In White27/08/2011Tip: 40 
Wetsuit04/02/2012501
No Hope14/07/2012Tip: 74 
Teenage Icon01/09/2012Tip: 14 
I Always Knew03/11/2012Tip: 17 
Bad Mood06/04/2013Tip: 51 
Melody Calling03/08/2013Tip: 21 
Handsome31/01/2015Tip: 61 
Dream Lover18/04/2015Tip: 78 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
What Did You Expect From The Vaccines?19/03/2011297
Come Of Age08/09/20121423
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.42 (Reviews: 12)

Kamala
Member
***
...ist das die Britische Negativunterhaltung? - macht so keinen grossen Spass...

Brösmeli
Member
*****
Von der Melodie her nicht sehr spektakulär. Textlich ist der Song mir jedoch sehr sympathisch, vor allem weil ich auch grad 24 bin, und auch schon des öfteren gedacht habe, dass alles hoffnungslos ist und ich mal aus der Phase rauswachse ;)

Ottifant
Member
****
Unauffällig bis genehm, 4+

southpaw
Member
***
Hoffnungslos allerdings.

Mümmelgreis
Member
******
Epischer Britpoppunk, beinahe psychotisch refrainfixiert. Aber was für ein Refrain auch!

Musicfreaky_93
Member
*****
gut

Hijinx
Member
***
This isn't bad, but I never get much out of The Vaccines.

bjorn614
Member
******
Dit weekend live gezien op Werchter! Top waren ze!

gherkin
Member
******
Zeer aangenaam bandje. Hitje mag.

Der_Nagel
Member
****
Passables Stück für die Indie-Party, Vorbote von The Vaccines Come Of Age (kommt anfangs September 2012 raus), aufgerundete 3.5…

zxcvcxz
Member
****
3.5 not very original or exciting but it's enjoyable enough.

Miraculi
Member
****
Jam-like bewegen sich die Brit-Boys auf ihrem Trip - flotter neuer Song - aber kein TOWN CALLED MALICE ... naturally ...
Een review toevoegen
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
françaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?