ZOEK

Sam Sparro - Yellow Orange Rays


Digital Promo
Capitol -

Charts

Ultratip:29/12/2012 / Piek: 74 / Weken: 4
Dance Bubbling Under:15/12/2012 / Piek: 2 / Weken: 6
In de landen:
be  Tip: 74 (Vl)

Nummer

Jaar:2012
Label:EMI
Distributeur:EMI
Muziek/Tekst:Sam Sparro
Bethany Cosentino
Tim Anderson
Producer:Tim Anderson
Geluidsfragment:
Flash nodig voor het geluidsfragment.
Download:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

SITE NIEUWSrss

12/12/2014
Win het album "Meer" van Laura Omloop, gesigneerd
>>>
12/12/2014
Win de verzamelaar "De Maxx Long Player 32 - UK Edition" >>>
13/12/2014
Hoe hoog dendert 'de Vlaamse Birdy' binnen? >>>

FORUM
Stem voor de Forum Top 40!
Forum Dance Top 20 (2014 - deel 3)
Rock Werchter 2015
De Forum Belgium Top 30 (2014 - deel...
STEMMEN voor De Forum Top 150 Aller ...
Vlaams forum

NIEUWSTE REVIEWS
0 vandaag, 3675318 totaal
50 laatste reviews

27 leden online: 392414, Aggi, bluezombie, Bolt2008, Chris A, Collombin, Daniel09, fanya, Fuchs im Wald, Hijinx, jausmaus, knilf, Kopfweh, lenggeleranto, louboutinsspike, NationOfZealots, origamimax, otterobb, remix1970, savagegrant, ShadowViolin, ultrat0p, ulver, Voyager2, williamson, Windfee, Zacco333

Privacy
Muziek (300x250)

Tracks

03/12/2012
Promo - Digital Capitol - (EMI)
Toon detailsAlles beluisteren
1.Yellow Orange Rays (Bodyspasm Remix)
  3:56
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:25Return To ParadiseCapitol
6444242
Album
CD
08/06/2012
Bodyspasm Remix3:56Yellow Orange Rays [Promo]Capitol
-
Single
Digital
03/12/2012

Sam Sparro   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Black And Gold24/05/20081515
21st Century Life06/09/2008Tip: 8 
Happiness05/05/2012128
The Shallow End25/08/2012Tip: 6 
Yellow Orange Rays29/12/2012Tip: 74 
Stay In Love (Plastic Plates feat. Sam Sparro)30/08/2014Tip: 58 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Sam Sparro28/06/2008942
Return To Paradise16/06/20123518
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.78 (Reviews: 9)

Rewer
hitparade.ch
****
...gut...

bluezombie
Member
****
Cool track.

Snormobiel Beusichem
Member
****
▒ Leuke, goede track uit begin juni 2012 van de nu inmiddels 30 jarige singer-songwriter, muziekproducent en voormalig jeugdacteur van Australische komaf "Sam Falson", alias Sam Sparro" !!! Exact 4 sterren ☺!!!

Wolfke
Member
*
Slecht, en verschrikkelijk saai! Ik ben beter gewoon van Sam Sparro !

Der_Nagel
Member
****
In Ordnung gehendes Stück, bezweifle aber, dass er damit an den Erfolg von Happiness anknüpfen kann, 4*…

MUSICBOJ
Member
***
Zoals hier al gezegd, het succes van "Happiness" overtreffen zal verdomd moeilijk worden. En deze "Yellow Orange Rays" is al zéker géén hoogvlieger. Na 2 minuten ben ik dit nummers al beu. Afgerond 3 sterren!!

gerry1982
Member
*****
Ook van mij 5 sterren voor deze geslaagde singel! Inderdaad Hapiness evenaren is moeilijk, maar een hit mag deze Yellow Orange Rays zeker worden!

gherkin
Member
*****
Het succes van Happiness evenaren zal heel moeilijk worden. Maar de muziek blijft wel in orde.

Miraculi
Member
****
Ein Sha-la-la-Song auf einem verschrobenen Groove - Sam weiß aufzufallen ...
Een review toevoegen
Share:
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?