Sam Sparro - Yellow Orange Rays

Cover Sam Sparro - Yellow Orange Rays
Digital Promo
Capitol -

Charts

Ultratip:29/12/2012 / Piek: 74 / Weken: 4
Dance Bubbling Under:15/12/2012 / Piek: 2 / Weken: 6
In de landen:
be  Tip: 74 (Vl)

Nummer

Jaar:2012
Label:EMI
Distributeur:EMI
Muziek/Tekst:Sam Sparro
Bethany Cosentino
Tim Anderson
Producer:Tim Anderson
Geluidsfragment:
Flash nodig voor het geluidsfragment.
Download:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

SITE NIEUWSrss

28/02/2015
Wordt Omi de eerste Jamaicaanse artiest op 1 in bijna tien jaar?
>>>
27/02/2015
Win de "MNM Party 2015.1"! >>>
20/02/2015
Win "Sucker" de Charli XCX! >>>
22/12/2014
Bekijk hier de jaarlijsten van 2014 >>>

FORUM
Forum Dance Top 20 (2015 - deel 1)
Stem voor de Forum Top 40!
Het Grote Lady Gaga Topic V
problemen met Ultratop-site
Vlaanderen Muziekland komt terug!
Vlaams forum

NIEUWSTE REVIEWS
16 vandaag, 3732994 totaal
50 laatste reviews

26 leden online: actrostom0, album guru joe, brokenrecords, bvdw, chri8topher, entorresokath, FranzPanzer, gherkin, Ghost_Of_Download, grzegorb, MichaelSK, mmax, musicjunkie59, robynature, S:pko, SchŲditaz, schumi39, staetz, Steffen Hung, Stockhorn, Trekker, Uebi, ultrat0p, ultratop, Voyager2, Zacco333

Privacy

Tracks

03/12/2012
Promo - Digital Capitol - (EMI)
Toon detailsAlles beluisteren
1.Yellow Orange Rays (Bodyspasm Remix)
  3:56
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:25Return To ParadiseCapitol
6444242
Album
CD
08/06/2012
Bodyspasm Remix3:56Yellow Orange Rays [Promo]Capitol
-
Single
Digital
03/12/2012

Sam Sparro   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Black And Gold24/05/20081515
21st Century Life06/09/2008Tip: 8 
Happiness05/05/2012128
The Shallow End25/08/2012Tip: 6 
Yellow Orange Rays29/12/2012Tip: 74 
Stay In Love (Plastic Plates feat. Sam Sparro)30/08/2014Tip: 58 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Sam Sparro28/06/2008942
Return To Paradise16/06/20123518
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.78 (Reviews: 9)

Rewer
hitparade.ch
****
...gut...

bluezombie
Member
****
Cool track.

Snormobiel Beusichem
Member
****
▒ Leuke, goede track uit begin juni 2012 van de nu inmiddels 30 jarige singer-songwriter, muziekproducent en voormalig jeugdacteur van Australische komaf "Sam Falson", alias Sam Sparro" !!! Exact 4 sterren ☺!!!

Wolfke
Member
*
Slecht, en verschrikkelijk saai! Ik ben beter gewoon van Sam Sparro !

Der_Nagel
Member
****
In Ordnung gehendes Stück, bezweifle aber, dass er damit an den Erfolg von Happiness anknüpfen kann, 4*…

MUSICBOJ
Member
***
Zoals hier al gezegd, het succes van "Happiness" overtreffen zal verdomd moeilijk worden. En deze "Yellow Orange Rays" is al zéker géén hoogvlieger. Na 2 minuten ben ik dit nummers al beu. Afgerond 3 sterren!!

gerry1982
Member
*****
Ook van mij 5 sterren voor deze geslaagde singel! Inderdaad Hapiness evenaren is moeilijk, maar een hit mag deze Yellow Orange Rays zeker worden!

gherkin
Member
*****
Het succes van Happiness evenaren zal heel moeilijk worden. Maar de muziek blijft wel in orde.

Miraculi
Member
****
Ein Sha-la-la-Song auf einem verschrobenen Groove - Sam weiß aufzufallen ...
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?