Login
België (Vlaanderen)

Sam Sparro - Yellow Orange Rays

Cover Sam Sparro - Yellow Orange Rays
Digital Promo
Capitol -

Charts

Ultratip:29/12/2012 / Piek: 74 / Weken: 4
Dance Bubbling Under:15/12/2012 / Piek: 2 / Weken: 6
In de landen:
be  Tip: 74 (Vl)

Nummer

Jaar:2012
Label:EMI
Distributeur:EMI
Muziek/Tekst:Sam Sparro
Bethany Cosentino
Tim Anderson
Producer:Tim Anderson
Geluidsfragment:
Flash nodig voor het geluidsfragment.
Download:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Ultratop hits
bekijk hier de clips van de actueelste toppers uit de Ultratop 50

20/04/2015 - De 25 beste Oasis-songs
Nu er geruchten zijn over een Oasis-reünie dit jaar en twee decennia na hun baanbrekende album 'Definitely Maybe' zijn hier de beste Oasis-nummers.

18/04/2015 - 40 inspirerende feelgood-songs
'Muziek liegt niet. Als er iets moet veranderd worden in deze wereld, dan kan het alleen gebeuren via muziek.' Jimi Hendrix.

15/04/2015 - 25 muziekvideo's die je willen doen dansen
Hier is onze gids voor de beste 25 songs, van David Guetta tot Blur, die je met succes aan het dansen trachten te brengen.

13/04/2015 - 25 beste zwart-wit-muziekvideo's
Naar aanleiding van de pas uitgebrachte zwart-wit-video's voor Rihanna's 'FourFiveSeconds' en Mika's 'Last Party' hebben we een lijstje opgemaakt van de beste muziekvideo's die het zonder kleur doen. Hier zijn ze...

10/04/2015 - 50 anthems vóór het drinken
Ga je een avond de bloemetjes buiten zetten? Sla je thuis al je eerste glas achterover voor je de stad in trekt? Hier is een playlist met een paar songs om je in de stemming te brengen.

08/04/2015 - 10 nummers die je aan het lopen krijgen
Nu het weer wat mooier begint te worden, trekken velen het huis uit met hun loopschoenen aan. Als je wat inspiratie zoekt, dan is hier een playlist met nummers die je in beweging krijgen!

06/04/2015 - Liedjes voor de lente
Eindelijk een beetje zonneschijn, hoera! Hier zijn 15 lekkere lentesongs die je in de stemming brengen.

01/04/2015 - Grappigste muziekvideo's
Een collectie van de grappigste muziekvideo's uit een breed palet genres, die je ongetwijfeld doen schateren!

30/03/2015 - Gitaargoden: Eric Clapton
N.a.v. de 70ste verjaardag van Eric Clapton op 30 maart blikken we terug op zijn grootste hits als 'Layla' en 'Tears in Heaven', live gebracht door de gitaargod!


SITE NIEUWSrss

24/04/2015
Win de verzamelaar "Ketnet Hits vol. 8"!
>>>
24/04/2015
Win het album "Brussel-Berlin" van Maartje Van Neygen, gesigneerd! >>>
25/04/2015
Blijft Selah Sue een maand lang staan op 1? >>>
22/12/2014
Bekijk hier de jaarlijsten van 2014 >>>

FORUM

NIEUWSTE REVIEWS

32 leden online:
!Xabbu, acqd, Alphabet, avs.ch, carlislebob, deblindevink, FCB_39, gert wabliemusic, Goldstar, goodold70, hannah10, HansVanDyck, JacChicago, jayvega, klamar, larkwilkerson, MakeLoveNotWar, musiclover2013, Ockham, Oiseau, remember, Rewer, sanremo, shimano, silverbina, spatz-98, SportyJohn, thib97, Tommy1958, Widmann1, wolf82, zürifee

Privacy

Tracks

03/12/2012
Promo - Digital Capitol - (EMI)
Toon detailsAlles beluisteren
1.Yellow Orange Rays (Bodyspasm Remix)
  3:56
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:25Return To ParadiseCapitol
6444242
Album
CD
08/06/2012
Bodyspasm Remix3:56Yellow Orange Rays [Promo]Capitol
-
Single
Digital
03/12/2012

Sam Sparro   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Black And Gold24/05/20081515
21st Century Life06/09/2008Tip: 8 
Happiness05/05/2012128
The Shallow End25/08/2012Tip: 6 
Yellow Orange Rays29/12/2012Tip: 74 
Stay In Love (Plastic Plates feat. Sam Sparro)30/08/2014Tip: 58 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Sam Sparro28/06/2008942
Return To Paradise16/06/20123518
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.78 (Reviews: 9)

Rewer
hitparade.ch
****
...gut...

bluezombie
Member
****
Cool track.

Snormobiel Beusichem
Member
****
▒ Leuke, goede track uit begin juni 2012 van de nu inmiddels 30 jarige singer-songwriter, muziekproducent en voormalig jeugdacteur van Australische komaf "Sam Falson", alias Sam Sparro" !!! Exact 4 sterren ☺!!!

Wolfke
Member
*
Slecht, en verschrikkelijk saai! Ik ben beter gewoon van Sam Sparro !

Der_Nagel
Member
****
In Ordnung gehendes Stück, bezweifle aber, dass er damit an den Erfolg von Happiness anknüpfen kann, 4*…

MUSICBOJ
Member
***
Zoals hier al gezegd, het succes van "Happiness" overtreffen zal verdomd moeilijk worden. En deze "Yellow Orange Rays" is al zéker géén hoogvlieger. Na 2 minuten ben ik dit nummers al beu. Afgerond 3 sterren!!

gerry1982
Member
*****
Ook van mij 5 sterren voor deze geslaagde singel! Inderdaad Hapiness evenaren is moeilijk, maar een hit mag deze Yellow Orange Rays zeker worden!

gherkin
Member
*****
Het succes van Happiness evenaren zal heel moeilijk worden. Maar de muziek blijft wel in orde.

Miraculi
Member
****
Ein Sha-la-la-Song auf einem verschrobenen Groove - Sam weiß aufzufallen ...
Een review toevoegen
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
françaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?