ZOEK

Band Of Horses - Knock Knock


Digital
Columbia -

Charts

Ultratip:13/10/2012 / Piek: 73 / Weken: 3
In de landen:
be  Tip: 73 (Vl)

Nummer

Jaar:2012
Label:COLUMBIA
Distributeur:SONY
Muziek/Tekst:Benjamin Bridwell
Bill Reynolds
Producer:Glyn Johns
Geluidsfragment:
Flash nodig voor het geluidsfragment.
Download:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

SITE NIEUWSrss

18/08/2014
Win de 5cd-box "Ultratop 1001 Hits"
>>>
15/08/2014
Win de vierdubbele verzamelaar "The Qontinent 2014 - Wild Wild Weekend" >>>
15/08/2014
Win het nummer 1-album "Altijd onderweg" van Christoff, gesigneerd >>>
22/07/2014
Bekijk de Ultratop 1001 met de best verkochte hits in 60 jaar Vlaamse hitlijsten! >>>
16/08/2014
Scoren Dimitri Vegas & Like Mike hun eerste nummer 1? >>>

FORUM
Natalia - Overdrive
The Voice Kids
Boycode
Stem voor de Bio's Top30 (5)
The Voice Van Vlaanderen Seizoen 3
Vlaams forum

NIEUWSTE REVIEWS
Toto
I Will Remember (S)

Marco Borsato
Niemand (S)

Mariah Carey
Fantasy (S)

André Hazes
't Zijn momenten (S)

Vaya Con Dios
Don't Break My Heart (S)

113 vandaag, 3592902 totaal
50 laatste reviews

42 leden online: !Xabbu, Ale Dynasty, alleyt1989, bertalucci, brasil, Cel the girl, Chartsfohlen, Der Maddox, Der_Nagel, dhauskins, DJUSTIN, Fer, fritz2301, Fuchs im Wald, goetje, jschenk, Kamala, kimmie, Kiwii, Lefteris, MichaelSK, musicfan, Muzikman, nightwishfan, Oekkel, peterdeutzmann, remember, Richard (NL), Rootje, S:pko, sbmqi90, Siddy, southpaw, spatz-98, staetz, Steffen Hung, Stella Nera, thib97, Trekker, Voyager2, Widmann1, Windfee

Privacy
Muziek (300x250)

Tracks

06/08/2012
Promo - Digital Columbia - (Sony)
Toon detailsAlles beluisteren
1.Knock Knock
  3:58
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:58Knock Knock [Promo]Columbia
-
Single
Digital
06/08/2012
3:58Mirage RockColumbia
88725469052
Album
CD
14/09/2012

Band Of Horses   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Dilly05/03/2011Tip: 43 
Knock Knock13/10/2012Tip: 73 
Slow Cruel Hands Of Time08/12/2012Tip: 68 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Infinite Arms22/05/20102912
Mirage Rock22/09/2012279
Acoustic At The Ryman15/02/2014525
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.62 (Reviews: 8)

rotrigodelafuente
Member
*****
klasse song!

Der_Nagel
Member
***
3+ für dieses Rockstück mit Claps…

southpaw
Member
***
Muss nun nicht unbedingt sein.

Snormobiel Beusichem
Member
****
▒ Lekkere simpele en swingende plaat van de Amerikaanse indierockband "Band Of Horses" uit begin juli 2012 !!! Voorloper van het deze week officieel verschenen nieuwe album "Mirage Rock" !!! Precies 4 sterren ☺!!!

gherkin
Member
*****
Tof plaatje.

Chris A
Member
***
Pretty good song.

Reto
Member
***
Schrammelrock für Arme. Und das im Tagesprogramm unseres gebührenfinanzierten Radios.

Hijinx
Member
***
Could be better I think. Maybe it'll grow on me.
Een review toevoegen
Share:
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
françaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?