ZOEK

Band Of Horses - Knock Knock


Digital
Columbia -

Charts

Ultratip:13/10/2012 / Piek: 73 / Weken: 3
In de landen:
be  Tip: 73 (Vl)

Nummer

Jaar:2012
Label:COLUMBIA
Distributeur:SONY
Muziek/Tekst:Benjamin Bridwell
Bill Reynolds
Producer:Glyn Johns
Geluidsfragment:
Flash nodig voor het geluidsfragment.
Download:Knock Knock - Single - Band of Horses
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

SITE NIEUWSrss

18/04/2014
Win de dubbelaar "De Afrekening 56"
>>>
18/04/2014
Win de verzamelaar "MNM Big Hits 2014 Vol. 1" >>>
12/04/2014
Welke van de vijf Belgische albums in de top 5 scoort het best? >>>
30/12/2013
Lees hier de jaar-hitanalyse van 2013 >>>
26/12/2013
Bekijk hier alle jaarlijsten van 2013 >>>

FORUM
Stem voor de Forum Top 40!
Stem voor de Utop50 - 2014!
Forum Verjaardags Topic 2014
Forum Tip 2014
De Forum Dance Top 20 (2014-deel 1)
Vlaams forum

NIEUWSTE REVIEWS
BlÝf
In het midden van alles (A)

Madonna
Erotica (S)

Lou Reed
Vicious (S)

Lynsey De Paul
All Night (S)

Billy Preston
Will It Go Round In Circles (S)

2 vandaag, 3504127 totaal
50 laatste reviews

26 leden online: BeansterBarnes, Bolt2008, Daniel09, harleyrules170, Hijinx, KitchenTel, LarkCGN, lighthouse, longlou, lucas1967, Luud, mikasenik, niculy, pupsiD, remix1970, schumi39, ShadowViolin, sien77@lycos.com, Sitting on a cornflake with John, Snoopy, SportyJohn, staetz, Steffen Hung, ultrat0p, Windfee, Zacco333

Privacy
Muziek (300x250)

Tracks

06/08/2012
Promo - Digital Columbia - (Sony)
Toon detailsAlles beluisteren
1.Knock Knock
  3:58
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:58Knock Knock [Promo]Columbia
-
Single
Digital
06/08/2012
3:58Mirage RockColumbia
88725469052
Album
CD
14/09/2012

Band Of Horses   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Dilly05/03/2011Tip: 43 
Knock Knock13/10/2012Tip: 73 
Slow Cruel Hands Of Time08/12/2012Tip: 68 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Infinite Arms22/05/20102912
Mirage Rock22/09/2012279
Acoustic At The Ryman15/02/2014525
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.62 (Reviews: 8)

rotrigodelafuente
Member
*****
klasse song!

Der_Nagel
Member
***
3+ für dieses Rockstück mit Claps…

southpaw
Member
***
Muss nun nicht unbedingt sein.

Snormobiel Beusichem
Member
****
▒ Lekkere simpele en swingende plaat van de Amerikaanse indierockband "Band Of Horses" uit begin juli 2012 !!! Voorloper van het deze week officieel verschenen nieuwe album "Mirage Rock" !!! Precies 4 sterren ☺!!!

gherkin
Member
*****
Tof plaatje.

Chris A
Member
***
Pretty good song.

Reto
Member
***
Schrammelrock für Arme. Und das im Tagesprogramm unseres gebührenfinanzierten Radios.

Hijinx
Member
***
Could be better I think. Maybe it'll grow on me.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?