ZOEK

Band Of Horses - Knock Knock


Digital
Columbia -

Charts

Ultratip:13/10/2012 / Piek: 73 / Weken: 3
In de landen:
be  Tip: 73 (Vl)

Nummer

Jaar:2012
Label:COLUMBIA
Distributeur:SONY
Muziek/Tekst:Benjamin Bridwell
Bill Reynolds
Producer:Glyn Johns
Geluidsfragment:
Flash nodig voor het geluidsfragment.
Download:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

SITE NIEUWSrss

31/10/2014
Win de 3cd-box "Radio 2 - De Topcollectie: Diva's"
>>>
31/10/2014
Win het album "Sound of a Woman" van Kiesza >>>
01/11/2014
Blijft Bart Peeters een maand bovenaan de albumchart? >>>

FORUM
Stem voor de Forum Top 40!
Forum Dance Top 20 (2014 - deel 3)
De Forum Belgium Top 30 (2014 - deel...
Stem voor de Bio's Top30 (6)
Stem voor de Utop50 - 2014!
Vlaams forum

NIEUWSTE REVIEWS
23 vandaag, 3639272 totaal
50 laatste reviews

45 leden online: !Xabbu, 392414, ABBAsolut, Albator, axel1, Cheetah, chris75, daneeninte, diniz a., ericwyns, Farian, Fuchs im Wald, gherkin, HH-Zebra, Hijinx, JeroenGaga, josettefagot, Kanndasdennsein, Kopfweh, miranda10, natg62, nirvanamusic87, remember, rhayader, S:pko, sbmqi90, Schmutzpoet, sdurgo, ShadowViolin, Skay, sonnflora, sophieellisbextor, southpaw, staetz, stef67, thib97, toby67, Tommy1958, Trekker, Uebi, ultrat0p, vin07, Voyager2, Windfee, X-tended

Privacy
Muziek (300x250)

Tracks

06/08/2012
Promo - Digital Columbia - (Sony)
Toon detailsAlles beluisteren
1.Knock Knock
  3:58
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:58Knock Knock [Promo]Columbia
-
Single
Digital
06/08/2012
3:58Mirage RockColumbia
88725469052
Album
CD
14/09/2012

Band Of Horses   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Dilly05/03/2011Tip: 43 
Knock Knock13/10/2012Tip: 73 
Slow Cruel Hands Of Time08/12/2012Tip: 68 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Infinite Arms22/05/20102912
Mirage Rock22/09/2012279
Acoustic At The Ryman15/02/2014525
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.62 (Reviews: 8)

rotrigodelafuente
Member
*****
klasse song!

Der_Nagel
Member
***
3+ für dieses Rockstück mit Claps…

southpaw
Member
***
Muss nun nicht unbedingt sein.

Snormobiel Beusichem
Member
****
▒ Lekkere simpele en swingende plaat van de Amerikaanse indierockband "Band Of Horses" uit begin juli 2012 !!! Voorloper van het deze week officieel verschenen nieuwe album "Mirage Rock" !!! Precies 4 sterren ☺!!!

gherkin
Member
*****
Tof plaatje.

Chris A
Member
***
Pretty good song.

Reto
Member
***
Schrammelrock für Arme. Und das im Tagesprogramm unseres gebührenfinanzierten Radios.

Hijinx
Member
***
Could be better I think. Maybe it'll grow on me.
Een review toevoegen
Share:
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?