ZOEK

Band Of Horses - Knock Knock


Digital
Columbia -

Charts

Ultratip:13/10/2012 / Piek: 73 / Weken: 3
In de landen:
be  Tip: 73 (Vl)

Nummer

Jaar:2012
Label:COLUMBIA
Distributeur:SONY
Muziek/Tekst:Benjamin Bridwell
Bill Reynolds
Producer:Glyn Johns
Geluidsfragment:
Flash nodig voor het geluidsfragment.
Download:Knock Knock - Single - Band of Horses
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

SITE NIEUWSrss

18/04/2014
Win de dubbelaar "De Afrekening 56"
>>>
18/04/2014
Win de verzamelaar "MNM Big Hits 2014 Vol. 1" >>>
12/04/2014
Welke van de vijf Belgische albums in de top 5 scoort het best? >>>
30/12/2013
Lees hier de jaar-hitanalyse van 2013 >>>
26/12/2013
Bekijk hier alle jaarlijsten van 2013 >>>

FORUM
Forum Verjaardags Topic 2014
The Voice Van Vlaanderen Seizoen 3
Doen Hadise en Pitbull het nu samen ...
Boycode
Stem voor de Bio's Top30 (4)
Vlaams forum

NIEUWSTE REVIEWS
Kensington
Streets (S)

David Guetta & Showtek feat. Vassy
Bad (S)

Lana Del Rey
West Coast (S)

Henk & Henk
Sinterklaas, wie kent hem niet? (Regenboogversie 2013) (S)

Viola Wills
Tune In For Lovin' (S)

1 vandaag, 3499657 totaal
50 laatste reviews

26 leden online: !Xabbu, .:Quadran:., Bette Davis Eye, ceriMaAr, Chris A, Dino-Canarias, DJ Werner, dragonma, flos 1, KevinP, Oekkel, PaardVanParijs, piano player, sbmqi90, SchŲditaz, simonf, Sindy, southpaw, steps, TaylorHarris, UltimateLMFAOFan, ultrat0p, ulver, Widmann1, Wolfke, yodance

Privacy
Muziek (300x250)

Tracks

06/08/2012
Promo - Digital Columbia - (Sony)
Toon detailsAlles beluisteren
1.Knock Knock
  3:58
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:58Knock Knock [Promo]Columbia
-
Single
Digital
06/08/2012
3:58Mirage RockColumbia
88725469052
Album
CD
14/09/2012

Band Of Horses   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Dilly05/03/2011Tip: 43 
Knock Knock13/10/2012Tip: 73 
Slow Cruel Hands Of Time08/12/2012Tip: 68 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Infinite Arms22/05/20102912
Mirage Rock22/09/2012279
Acoustic At The Ryman15/02/2014525
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.62 (Reviews: 8)

rotrigodelafuente
Member
*****
klasse song!

Der_Nagel
Member
***
3+ für dieses Rockstück mit Claps…

southpaw
Member
***
Muss nun nicht unbedingt sein.

Snormobiel Beusichem
Member
****
▒ Lekkere simpele en swingende plaat van de Amerikaanse indierockband "Band Of Horses" uit begin juli 2012 !!! Voorloper van het deze week officieel verschenen nieuwe album "Mirage Rock" !!! Precies 4 sterren ☺!!!

gherkin
Member
*****
Tof plaatje.

Chris A
Member
***
Pretty good song.

Reto
Member
***
Schrammelrock für Arme. Und das im Tagesprogramm unseres gebührenfinanzierten Radios.

Hijinx
Member
***
Could be better I think. Maybe it'll grow on me.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?