Login
België (Vlaanderen)

The Vaccines - Teenage Icon

Cover The Vaccines - Teenage Icon
Digital
Columbia -

Charts

Ultratip:01/09/2012 / Piek: 14 / Weken: 7
In de landen:
be  Tip: 14 (Vl)

Nummer

Jaar:2012
Label:COLUMBIA
Distributeur:SONY
Muziek/Tekst:Freddie Cowan
Justin Young
Arni Arnason
Pete Robertson
Producer:Ethan Johns
Geluidsfragment:
Flash nodig voor het geluidsfragment.
Download:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Ultratop hits
bekijk hier de clips van de actueelste toppers uit de Ultratop 50

20/04/2015 - De 25 beste Oasis-songs
Nu er geruchten zijn over een Oasis-reünie dit jaar en twee decennia na hun baanbrekende album 'Definitely Maybe' zijn hier de beste Oasis-nummers.

18/04/2015 - 40 inspirerende feelgood-songs
'Muziek liegt niet. Als er iets moet veranderd worden in deze wereld, dan kan het alleen gebeuren via muziek.' Jimi Hendrix.

15/04/2015 - 25 muziekvideo's die je willen doen dansen
Hier is onze gids voor de beste 25 songs, van David Guetta tot Blur, die je met succes aan het dansen trachten te brengen.

13/04/2015 - 25 beste zwart-wit-muziekvideo's
Naar aanleiding van de pas uitgebrachte zwart-wit-video's voor Rihanna's 'FourFiveSeconds' en Mika's 'Last Party' hebben we een lijstje opgemaakt van de beste muziekvideo's die het zonder kleur doen. Hier zijn ze...

10/04/2015 - 50 anthems vóór het drinken
Ga je een avond de bloemetjes buiten zetten? Sla je thuis al je eerste glas achterover voor je de stad in trekt? Hier is een playlist met een paar songs om je in de stemming te brengen.

08/04/2015 - 10 nummers die je aan het lopen krijgen
Nu het weer wat mooier begint te worden, trekken velen het huis uit met hun loopschoenen aan. Als je wat inspiratie zoekt, dan is hier een playlist met nummers die je in beweging krijgen!

06/04/2015 - Liedjes voor de lente
Eindelijk een beetje zonneschijn, hoera! Hier zijn 15 lekkere lentesongs die je in de stemming brengen.

01/04/2015 - Grappigste muziekvideo's
Een collectie van de grappigste muziekvideo's uit een breed palet genres, die je ongetwijfeld doen schateren!

30/03/2015 - Gitaargoden: Eric Clapton
N.a.v. de 70ste verjaardag van Eric Clapton op 30 maart blikken we terug op zijn grootste hits als 'Layla' en 'Tears in Heaven', live gebracht door de gitaargod!


SITE NIEUWSrss

24/04/2015
Win de verzamelaar "Ketnet Hits vol. 8"!
>>>
24/04/2015
Win het album "Brussel-Berlin" van Maartje Van Neygen, gesigneerd! >>>
25/04/2015
Blijft Selah Sue een maand lang staan op 1? >>>
22/12/2014
Bekijk hier de jaarlijsten van 2014 >>>

FORUM

NIEUWSTE REVIEWS

18 leden online:
192tv, bavolbavol, Der Maddox, dickvanderkolk, gailcarlyle, haleyhamilton, hesterjillian, lenggeleranto, Michaela R., nightwishfan, remember, shimano, southpaw, spatz-98, staetz, sushi97, Windfee, zürifee

Privacy

Tracks

13/08/2012
Promo - Digital Columbia - (Sony)
Toon detailsAlles beluisteren
1.Teenage Icon
  3:03
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:03Teenage Icon [Promo]Columbia
-
Single
Digital
13/08/2012
3:04Come Of AgeColumbia
88725444242
Album
CD
31/08/2012
3:04Come Of Age [Deluxe Version]Columbia
88725463242
Album
CD
03/09/2012
Live in Brighton3:15Come Of Age [Deluxe Version]Columbia
88725463242
Album
CD
03/09/2012
3:04Pure FM volume 3 - Good Music Makes Good PeopleUniversal
5340736
Compilatie
CD
26/10/2012
»» alles tonen

The Vaccines   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Post Break-Up Sex05/02/2011Tip: 29 
All In White27/08/2011Tip: 40 
Wetsuit04/02/2012501
No Hope14/07/2012Tip: 74 
Teenage Icon01/09/2012Tip: 14 
I Always Knew03/11/2012Tip: 17 
Bad Mood06/04/2013Tip: 51 
Melody Calling03/08/2013Tip: 21 
Handsome31/01/2015Tip: 61 
Dream Lover18/04/2015Tip: 86 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
What Did You Expect From The Vaccines?19/03/2011297
Come Of Age08/09/20121423
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.43 (Reviews: 14)

KitchenTel
Member
*****
Bien vitaminé !

rotrigodelafuente
Member
*****
sehr gut, fast super :-)

liam99
Member
***
Not bad, very rocky too.

Brösmeli
Member
******
Vermutlich mein Lieblingssong auf dem neuen Album.
Vom Tempo her nicht grad 180 aber echt catchy der Song, Den will man grad beim ersten Mal mitsingen und auch nach dem 100. Durchhören ist er immer noch gleich frisch.

southpaw
Member
****
There is only one ;-)

Chris A
Member
****
Pretty cool song.

gherkin
Member
*****
Tieneridolen zijn ze nog niet en dat moet misschien ook niet. Maar wat meer naambekendheid voor dit fijne groepje is toch echt wel een must.

Der_Nagel
Member
****
Die Rockband ist überaus fleissig, zweite Single aus dem kommenden Album Come Of Age (ist für anfangs September 2012 vorgesehen), 4*…

TheIncrediblePlumber
Member
*****
Just a bit of a tune! Their catchiest single yet.

Åke
Member
***
Ok liten poplåt. 3+

Hijinx
Member
***
Meh.

Mümmelgreis
Member
******
Die Vorabsingle zum neuen Album kracht in die Gehörgänge wie Jack Nicholsons Shining-Axt in die Holztüre. Hallo Vorfreude!

Miraculi
Member
****
Rock'n'Roll for now!

irelander
Member
*****
Pretty much awesome. I'd say it's their best or at least close to.
Laatst gewijzigd: 25/06/2013 05:46
Een review toevoegen
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
françaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?