Login
België (Vlaanderen)

NIEUWE WEDSTRIJDEN

De rubriek nieuwe wedstrijden biedt een handig overzicht van alle lopende wedstrijden op de Ultratop-site. Elke week kan je leuke nieuwe hit-cd’s, en soms ook exclusievere prijzen zoals tickets, winnen.

Win het album 'Ein Teil von mir' van Semino Rossi!

De bij ons bekendste Argentijn op muzikaal vlak van de jongste jaren is wellicht Semino Rossi, die vanuit zijn tweede thuisland Oostenrijk naam heeft gemaakt als een van de grootste spelers in de schlagerscene. Sinds 2006 heeft de charmeur al meer dan tien albums in de Ultratop 200 geplaatst, met als recentste zijn nieuwste studioplaat ‘Ein Teil von mir’, die in heel Duitstalig Europa uiteraard weer de top 5 haalde. De single ‘Wir sind im Herzen jung’, gretig gespeeld op clipzender Ment, vertoefde aan de start van de zomer in onze tipparade en op het album staan nog meer meezingers ‘auf Deutsch’ én in het Italiaans waarmee Semino zijn fanbase ongetwijfeld kan inpakken. Als jij gecharmeerd bent door zijn mix van Latino-passie en Germaanse ‘Gemütlichkeit’, waag dan nu je kans voor dit album dat wederom de balans tussen de twee tracht te houden!

deelnemen

Win de dubbele verzamelaar 'Kamping Kitsch Club'!

Al 7 jaar lang kan je zonder gêne je marginale alter ego bovenhalen op Kamping Kitsch Club, het festival dat zaterdag 26 augustus in het Kortrijkse Aalbeek weer zijn trouwe bezoekers onderdompelt in de wereld van opgefokte camino’s, Vlaamse schlagers en bonzaitunes, caravans, marcellekes, witte kousen, frigoboxen en veel meer van dat. Voor het eerst is er ook een dubbel verzamelalbum op de markt ter ere van de Kamping, met op het eerste schijfje een megamix met voltreffers als ‘Take My Love’, ‘J’aime la vie’, ‘Verdammt ich lieb’ dich’, ‘Why Tell Me Why’, ‘Als een leeuw in een kooi’, ‘Hé lekker beest’, ‘Laat de zon in je hart’, ‘Boys’, ‘Pour un flirt’ , ‘Pump Up The Jam’, ‘Zondag’, ‘Mooi, ’t leven is mooi’ en ‘Saragossa’. Op CD2 kan je dan weer ‘losgehen’ op de Spoiler Room Mix vol retroclubhits uit de 90’s en 00’s. Wij hebben vijf dubbelaars weg te geven aan evenveel liefhebbers van de muziek die op het plezantste festival van de Benelux door de boxen giert!

deelnemen
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?