Login
België (Vlaanderen)

NIEUWE WEDSTRIJDEN

De rubriek nieuwe wedstrijden biedt een handig overzicht van alle lopende wedstrijden op de Ultratop-site. Elke week kan je leuke nieuwe hit-cd’s, en soms ook exclusievere prijzen zoals tickets, winnen.

Win de dubbelaar 'MNM Summertime 2018 - Mixed By Henri PFR'!

De jongste huis-dj van MNM die thuis is in zowel de Ultratop als tal van binnen- én buitenlandse clubs heet Henri PFR. De Brusselaar mocht in navolging van Regi de nieuwste ‘MNM Summertime’-verzamelaar aan mekaar mixen, die nu in de rekken ligt. Uiteraard is hierop zijn handvol eigen singles van de partij, waaronder tophits ‘Until The End’ en ‘In The Mood’ en actuele single ‘Catching Butterflies’, plus een hele resem andere floorfillers van o.m. Jax Jones, Tiësto & Post Malone, Dua Lipa, Alan Walker, Lost Frequencies & Zonderling, Like Mike (met en zonder broer Dimitri Vegas), Dennis Lloyd, Rudimental, The Chainsmokers, Zedd, DJ Licious, Axwell & Ingrosso en David Guetta & Martin Garrix. Waag nu je kans voor deze dubbele dosis dansplezier, getekend PFR (overigens uit te spreken als Henri’s familienaam Peiffer en niet als pie-ef-aar)...

deelnemen

Win de 3cd-box 'Studio Ibiza 2018'!

Studio Brussel strijkt gewoontegetrouw aan de start van de zomer met een schare feestgrage luisteraars neer in het party-walhalla Ibiza en voor het vijfde jaar op rij verschijnt er een compilatie n.a.v. deze speciale ‘Studio Ibiza’-uitzendingen. Naar even goede gewoonte is het een drieluik geworden met eerst de actuele dansvloerknallers, vervolgens een duik in het verleden met Ibiza Classics en ten slotte een non-stop megamix, dit jaar afkomstig van dancegoeroe Dirk ‘M.I.K.E.’ Dierickx. In de eerste categorie vinden we o.a. Au/Ra & CamelPhat, Dennis Lloyd, Purple Disco Machine, Aeroplane, Disciples, Bob Sinclar, Claptone, Weiss en Bicep. Voor de ‘blasts from the past’ zorgen The Shapeshifters, Marshall Jefferson, Pete Heller, Ultra Naté, Ida Engberg, Sono, De’Lacy, Moloko e.a. en op het laatste schijfje kan je ten slotte zowel tal van beproefde klassiekers als minder bekende insider-tips verorberen. Als StuBru voor jou zich gerust elke dag van het jaar mag herdopen tot Studio Ibiza, speel dan nu mee voor je eigen driedubbelaar!

deelnemen
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geïnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.