Login
België (Vlaanderen)

NIEUWE WEDSTRIJDEN

De rubriek nieuwe wedstrijden biedt een handig overzicht van alle lopende wedstrijden op de Ultratop-site. Elke week kan je leuke nieuwe hit-cd’s, en soms ook exclusievere prijzen zoals tickets, winnen.

Win het album 'Youngblood' van 5 Seconds Of Summer!

Velen wensen zich dit jaar ongetwijfeld een iets langere zomer dan slechts vijf seconden... 5 Seconds Of Summer blijft wel een van de populairste bands onder het jonge (vrouwelijke) volkje. Het Australische viertal werd in 2014 de allereerste artiest die met een debuutalbum op 1 binnenkwam in de Ultratop en de opvolger ‘Sounds Good Feels Good’ haalde een jaar later nummer 2. In de 2,5 jaar die sindsdien verstreken, zijn Luke, Ashton, Calum en Michael fysiek én mentaal een stuk rijper maar duidelijk nog steeds jonge wolven, blijkens de titel van hun derde album ‘Youngblood’. Eerste single ‘Want You Back’ en het catchy titelnummer, dat vorige week de Ultratop 50 binnenkwam, suggereerden reeds dat het kwartet de elektrische gitaren heeft ingewisseld voor elektronische beats en ook op de rest van de plaat jagen ze een diversere sound na dan de punkpopstijl waarmee ze doorbraken. Of jouw kaartje voor hun Vorst Nationaal-concert 4 november reeds op je prikbord hangt of niet, we hebben in elk geval vijf stuks weg te geven van deze derde 5SOS-langspeler!

deelnemen

Win de dubbele verzamelaar 'De singles' van De Kreuners!

De Kreuners namen vijf jaar geleden al uitgebreid afscheid van hun publiek maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan en anno 2018, exact 40 jaar na de oprichting in 1978, bestijgen Walter Grootaers en kompanen weer tal van podia te lande! Om dat te vieren verschijnt er o.m. een nieuw verzamelalbum, ‘De singles’, met een chronologisch overzicht van de vele klassiekers die de band in het grote Belgische popgeschiedenisboek heeft bijgeschreven. CD1 bevat de gevierde jaren 80-belpop-classics als ‘Nummer 1’, ‘Nee oh nee’, ‘Gezellig samenzijn’, ‘Zij heeft stijl’, ‘Layla’, ‘Cous-cous kreten’ en ‘Verliefd op Chris Lomme’. Het tweede schijfje start met de commercieel succesvolste periode van de groep begin jaren 90, in volle ‘Tien Om Te Zien’-glorietijd, met ‘Zo jong’, de überhit ‘Ik wil je’, ‘Nu of nooit’, ‘Maak me wakker’ en ‘Het regent meer dan vroeger’. Ook in de 21ste eeuw leverden De Kreuners nog enkele pareltjes af als ‘Meisje meisje’, ‘Pinguïns in Texas’ en recente top 10-hit in de Vlaamse Ultratop 50 ‘Viktoria’, origineel van The Kinks. Waag nu je kans voor deze muzikale reis door de tijd volgestouwd met Vlaams cultureel erfgoed!

deelnemen
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geïnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.