Login
Belgique (Wallonie)

SAMSON & GERT

0 Fans
Devenir fan


DISCOGRAPHIE SAMSON & GERT

Discographie Singles

TitreLabelRelease
Het SamsonliedHKM1990
Vrienden voor het levenStudio 10015/02/2008
HeetStudio 10030/06/2008
Springen in de zeeStudio 10022/06/2009
Beste vriendStudio 10030/08/2010
DroomStudio 10025/10/2010
Wij gaan vliegenStudio 10003/06/2013
Kerstmis KerstmisStudio 10018/10/2013
ZwaaienStudio 10020/06/2014
TingelingelingStudio 10001/12/2014
Hiep hiep hiep hoera!Studio 10019/06/2015
Kei kei keileuke zomerStudio 10017/06/2016
Feestje! (Samson & Gert, K3, Kabouter Plop, Mega Mindy, Ghost Rockers, Nachtwacht, Piet Piraat, Prinsessia, Lolly Lolbroek, Flin & Flo)Studio 10002/09/2016
Zigge zagge zomerStudio 10024/03/2017
Samson Is A DJStudio 10027/11/2017
Handen hoogStudio 10022/06/2018
Kerst voor iedereenStudio 10011/12/2018
Samson de kersthondStudio 10014/12/2018
 
Discographie Albums - Studio

TitreLabelRelease
Samson & Gert 1CNR24/06/1991
Samson & Gert 2CNR1992
Hotel op steltenStudio 10010/03/2008
 
Discographie Albums - Best Of

TitreLabelRelease
10 Samson toppers 1Studio 10019/01/2009
10 Samson toppers 2Studio 10019/01/2009
20 jaar Samson & GertStudio 10015/11/2010
25 jaar Samson & GertStudio 10025/09/2015
20 toppersStudio 10029/06/2018
 
Discographie Albums - DVD

TitreLabelRelease
Kerstshow 2009-2010Studio 10015/11/2010
Kerstshow 2011-2012Studio 10016/11/2012
Kerstshow 2015/2016Studio 10016/09/2016
 

Chansons de Samson & Gert

Classer par : Titre | Année
10 miljoen
Aap in huis
Alles is op
Als je bang bent
Als je heel erg veel verliefd bent
Als Samson droomt
Amerika
Beste vriend
Beste vriend op aarde
Bij Boer Teun
Bij Heidi in Tirol
Bim bam bom
Bowlen
Daar wordt op de deur geklopt
Dag Sinterklaasje (Samson & Gert, Plop, Piet Piraat en Mega Mindy)
Dan is het Kerstmis
De allerliefste hond
De baby
De bel doet 't niet
De canon
De mooiste dag
De mooiste dromen
De muziek van Kerstmis
De pruikentijd
De snijdersbank
De telefoon
De trampoline
De wereld is mooi!
De wijde wereld
Droom
Druk
Er zit meer in een liedje
Feest in de straat
Feest vandaag
Feestje! (Samson & Gert, K3, Kabouter Plop, Mega Mindy, Ghost Rockers, Nachtwacht, Piet Piraat, Prinsessia, Lolly Lolbroek, Flin & Flo)
Ferdinand de olifant
Gert & Samson
Handen hoog
Hard rock
Heet
Hele dikke vrienden
Het kasteel van Koning Samson
Het Samsonlied
Het spook van de opera
Hiep hiep hiep hoera!
Hoor wie klopt daar kinderen
Ik ben de sigaar
Ik ben verliefd
Ik ben zo blij
Ik wil niet in bad
In de disco
In het oerwoud
Jiepie-ja-hee
Jimmy de cowboy
Joebadoebadoe
Kei kei keileuke zomer
Kermis
Kerst voor iedereen
Kerstmis Kerstmis
Klap maar in je handen!
Koud
Krakzo de mattebom
Lieve Kerstman
Lieve Samson
Mac Samson & Mac Gert
Mannetjes van Mars
Marlène belt
Mexico
Naar het circus
Naar zee
Neefje Kwik
Niet ver weg
Ochtendgymnastiek
Oh la la la! (Samson & Gert en de 6 Teens)
Olé pistolé (Samson & Gert en de 6 Teens)
Op het dak
Patatjes
Piloot
Piraten-Potpourri
Radio
Repeteren
Rinkelbel
Robin Hood
Roeien
S.O.S.
Samen delen
Samen ikke en jij
Samen op de moto
Samson de kersthond
Samson Is A DJ
Samson is ziek
Samson rui
Samson toch!
Samsonrock
Sinterklaas en Zwarte Piet
Slaapliedje
Springen in de zee
Storm op zee
't Is afgelopen
't Is een kwis
Thuis
Tingelingeling
Vandaag is het zo'n dag
Ver ver ver verliefd
Verjaardag
Verliefd zijn
Vissen
Vooruit
Vrede
Vrede op aarde
Vrienden voor het leven
Vrolijk liedje
Vrolijke vrienden
Wakker worden
Wat ben ik blij
We zijn op elkaar
Wereldberoemd
Wie gaat er mee?
Wij gaan beginnen
Wij gaan naar de maan
Wij gaan vliegen
Wij komen naar jou
Wij wensen je een vrolijk kerstfeest (Samson & Gert, Kabouter Plop, Piet Piraat, Mega Mindy, Nienke uit het huis Anubis)
Wij wensen je een vrolijk kerstfeest (Samson & Gert, Kabouter Plop, Piet Piraat, Mega Mindy, Ghost Rockers)
Wij weten wat liefde is
Wij willen voetballen
Wij zijn bij de brandweer
Yankee doodle dandee
Yeah yeah yeah
Zigge zagge zomer
Zondag
Zwaaien
Zwemmen

Albums de Samson & Gert

10 Samson toppers 1
10 Samson toppers 2
20 jaar Samson & Gert
20 toppers
25 jaar Samson & Gert
Hotel op stelten
Samson & Gert 1
Samson & Gert 10 - Het beste uit 10 jaar Samson & Gert
Samson & Gert 11 - De wereld is mooi!
Samson & Gert 12 - Oh la la la!
Samson & Gert 13 - Jiepie ja hee
Samson & Gert 2
Samson & Gert 3
Samson & Gert 4
Samson & Gert 5
Samson & Gert 6
Samson & Gert 7
Samson & Gert 8
Samson & Gert 9

DVDs de Samson & Gert

Kerstshow 2009-2010
Kerstshow 2011-2012
Kerstshow 2015/2016
Winterpret

Les chansons les mieux notées de Samson & Gert

Les chansons avec 5 reviews ou plus sont dans cette liste.
TitreReviewsMoyenne
10 miljoen54.8
Droom54.2
Mexico54.2
Samsonrock54
In de disco53.6
De wereld is mooi!73.57
Wij zijn bij de brandweer53.4
Wij gaan vliegen73.14
Tingelingeling52.6
Zwaaien52.2

Les chansons les plus connues de Samson & Gert

Les chansons avec 5 reviews ou plus sont dans cette liste.
TitreReviewsMoyenne
De wereld is mooi!73.57
Wij gaan vliegen73.14
10 miljoen54.8
Droom54.2
Mexico54.2
Samsonrock54
In de disco53.6
Wij zijn bij de brandweer53.4
Tingelingeling52.6
Zwaaien52.2

Belgique (Flandre) Allemagne Australie Autriche Danemark Espagne Finlande France Italie Norvège Nouvelle-Zélande Pays-Bas Portugal Suède Suisse
nederlandsenglish
LOGIN
MOT DE PASSE
Mot de passe oublié?
Notre site web utilise des cookies pour offrir à ses lecteurs la meilleure expérience du site web. Dans certains cas, les cookies sont également mis en place par des services tiers. Vous trouverez de plus amples informations dans notre déclaration de protection des données.