Login
Belgique (Wallonie)

T.I., Kendrick Lamar & B.o.B feat. Kris Stephens - Memories Back Then

Chanson

Hit-parade personnel:Ajouter au hit-parade personnel

Charts

Non classé.

T.I.   Discographie / Devenir fan

Singles - Ultratop
TitreEntréeTopsem.
Soldier (Destiny's Child feat. T.I. and Lil Wayne)05/03/2005353
Why You Wanna15/07/2006Tip: 7 
My Love (Justin Timberlake feat. T.I.)02/12/20061717
Live Your Life (T.I. feat. Rihanna)29/11/20081912
Dead And Gone (T.I. feat. Justin Timberlake)14/03/2009Tip: 7 
Hello Good Morning (DiddyDirtyMoney feat. T.I.)03/07/2010Tip: 19 
Blurred Lines (Robin Thicke feat. T.I. + Pharrell)13/04/2013242
No Mediocre (T.I. feat. Iggy Azalea)19/07/2014Tip: 13 
This Girl (Stafford Brothers & Eva Simons feat. T.I.)18/10/2014Tip: 22 
 
Albums - Ultratop
TitreEntréeTopsem.
Trouble Man - Heavy Is The Head12/01/20131972
 

B.o.B   Discographie / Devenir fan

Singles - Ultratop
TitreEntréeTopsem.
Nothin' On You (B.o.B feat. Bruno Mars)12/06/2010401
Airplanes (B.o.B feat. Hayley Williams of Paramore)14/08/20101218
Price Tag (Jessie J feat. B.o.B)09/04/2011120
So Good28/04/2012Tip: 12 
Up Down (Do This All Day) (T-Pain feat. B.o.B)15/02/2014Tip: 6 
 

Kendrick Lamar   Discographie / Devenir fan

Singles - Ultratop
TitreEntréeTopsem.
Swimming Pools (Drank)17/11/2012Tip: 43 
F**kin' Problems (A$AP Rocky feat. Drake, 2 Chainz & Kendrick Lamar)22/12/2012Tip: 27 
Give It 2 U (Robin Thicke feat. Kendrick Lamar)31/08/2013Tip: 2 
It's On Again (Alicia Keys feat. Kendrick Lamar)26/04/2014Tip: 18 
King Kunta04/04/2015Tip: 2 
Bad Blood (Taylor Swift feat. Kendrick Lamar)30/05/2015269
Untitled 08 - 09.06.201426/03/2016Tip 
The Greatest (Sia feat. Kendrick Lamar)17/09/2016122
Don't Wanna Know (Maroon 5 feat. Kendrick Lamar)05/11/2016721
Humble.08/04/2017Tip: 2 
The Heart Part 408/04/2017Tip 
Loyalty. (Kendrick Lamar feat. Rihanna)12/08/2017Tip 
Get Out Of Your Own Way (U2 feat. Kendrick Lamar)23/12/20171617
All The Stars (Kendrick Lamar & SZA)13/01/2018Tip: 11 
Love. (Kendrick Lamar feat. Zacari)10/02/2018Tip 
Pray For Me (The Weeknd & Kendrick Lamar)24/02/2018393
Mona Lisa (Lil Wayne feat. Kendrick Lamar)06/10/2018Tip 
Tints (Anderson .Paak feat. Kendrick Lamar)20/10/2018Tip: 3 
 
Albums - Ultratop
TitreEntréeTopsem.
Good Kid, M.A.A.D. City03/11/20121304
To Pimp A Butterfly28/03/20151646
Untitled Unmastered.12/03/20167310
Damn.22/04/20171642
Black Panther - The Soundtrack Album17/02/20183525
 

Kris Stephens   Discographie / Devenir fan

Singles - Ultratop
TitreEntréeTopsem.
 

Reviews

Moyenne des notes: 3.75 (Reviews: 4)

Stevolution
Member
*****
Een nummer dat een beetje tussen wal en schip raakte door een ongeautoriseerde sample van Gotye's "Somebody That I Used to Know". Daardoor ging er wat tijd overheen voordat deze nieuwe, cleane versie verscheen - maar dat was te laat voor de release van T.I.'s album "Trouble Man". Het zal nog verschijnen op B.o.B.'s compilatiealbum "Hustle Gang", maar dan is het momentum natuurlijk allang verstreken. Desondanks is dit een prima nummer dat straks niet vergeten mag worden in de jaarlijstjes van 2013.

Want het is een mooi, oprecht hiphopnummer. De juiste sfeer wordt neergezet door de mooie beat (eindelijk eens geen Eurodance-verwijzingen, hoewel het wél heel internationaal klinkt) en de dromerige vocalen van Kris Stephens. Daarnaast flowen T.I. en zelfs de vaak matige B.o.B. op ouderwetse wijze, al is het natuurlijk de ster van het moment Kendrick Lamar die in de laatste verse het nummer volledig naar zich toe trekt. Mooi!

S.

Der_Nagel
Member
***
mittelmässiges Hip Hop-Teil – Rapper zusammen mit Sängerin Kris Stephens, einmal schauen, ob diese Solo-Stücke herausbringen wird – abgerundete 3.5…

ergibt zunächst #88 in den Billboard Hot 100…

King Peos
Member
****
Astreiner Flow von allen Beteiligten, raptechnisch wirklich erste Sahne. Auch wenn im Mittelpunkt natürlich der süsse Chorus von Kris Stephens steht. Gut gemacht! 4+
Ajouter une review
Belgique (Flandre) Allemagne Australie Autriche Danemark Espagne Finlande France Italie Norvège Nouvelle-Zélande Pays-Bas Portugal Suède Suisse
nederlandsenglish
LOGIN
MOT DE PASSE
Mot de passe oublié?
Notre site web utilise des cookies pour offrir à ses lecteurs la meilleure expérience du site web. Dans certains cas, les cookies sont également mis en place par des services tiers. Vous trouverez de plus amples informations dans notre déclaration de protection des données.