Login
Belgique (Wallonie)

Jason Mraz - Hello, You Beautiful Thing

Cover Jason Mraz - Hello, You Beautiful Thing
Digital
Atlantic -

Chanson

Année:2014
Label:ATLANTIC
Distributeur:WARNER
Musique/Texte:Jason Mraz
Mona Tavakoli
Chaska Potter
Becky Gebhardt
Producteur:Jason Mraz
Mike Mogis
Extrait:
Download / Stream:
Hit-parade personnel:Ajouter au hit-parade personnel

Charts

Ultratip Bubbling Under:09/08/2014 / Top: 12 / sem.: 4
Dans d'autres pays:
nl  Top: 53 / sem.: 9
be  Tip: 25 (V)
  Tip: 12 (W)

Tracks

23/06/2014
Digital Atlantic - (Warner)
Montrer détailsÉcouter tout
1.Hello, You Beautiful Thing
  3:32
   

Disponible sur

VersionDuréeTitreLabel
Numéro
Format
Medium
Date
3:32Hello, You Beautiful ThingAtlantic
-
Single
Digital
23/06/2014
3:34Yes!Atlantic
7567-86725-3
Album
CD
11/07/2014

Jason Mraz   Discographie / Devenir fan

Singles - Ultratop
TitreEntréeTopsem.
I'm Yours30/08/2008236
Lucky (Jason Mraz and Colbie Caillat)11/04/20091215
Make It Mine04/07/2009Tip: 2 
Butterfly09/01/2010Tip: 10 
I Won't Give Up07/04/2012Tip: 28 
The Freedom Song23/06/2012Tip: 21 
Love Someone14/06/2014Tip: 27 
Hello, You Beautiful Thing09/08/2014Tip: 12 
Have It All26/05/2018Tip: 26 
More Than Friends (Jason Mraz feat. Meghan Trainor)03/11/2018Tip: 43 
 
Albums - Ultratop
TitreEntréeTopsem.
We Sing, We Dance, We Steal Things09/08/20081067
Beautiful Mess - Live On Earth28/11/2009841
Love Is A Four Letter Word21/04/20122419
Yes!19/07/20142213
Know.18/08/2018465
 

Reviews

Moyenne des notes: 3.65 (Reviews: 20)

vancouver
Member
****
angenehme entspannte Nummer

southpaw
Member
****
Lässige kleine Nummer.

BeansterBarnes
Member
**
Poor!

Topbart
Member
***
Een aardig liedje dat maar voortkabbelt, maar geen echte potten breekt

Iebiewiebie
Member
***
je moet het maar doen... niet slecht, maar ook niet om over naar huis te schrijven. gewoontjes.

Leltsjebeltsje
Member
**
Zwakke comeback. Waar blijft Jason Mraz toch met nummers als 'I'm Yours' en 'I Won't Give Up'? Klinkt misschien een beetje zomers, maar ik hoef dit niet meer te horen in de zomer. Het krabbelt maar wat voort (waar ik een bloedhekel aan heb), het is vrij saai en de climax ontbreekt. Een echte ballad hóórt een climax te hebben!

Der_Nagel
Member
***
wenig mitreissendes Gitarrenstück, Vorbote des kommenden Albums YES! (2014), 2.75…

RV
Member
**
Ik probeer dit nummer leuk te vinden, vooral bij het koortje aan het einde ervan, maar eigenlijk vind ik er gewoon helemaal niets aan. Jason Mraz is toch niet m'n favo artiest, dus ik kan er eigenlijk niet zo mee zitten. Baggerplaat.

Sebastiaanmember
Member
***
Niet speciaal, laat ik het daar op houden. I'm yours overtreft hij waarschijnlijk nooit meer.
Dernière édition: 29/06/2014 20:50

DeejayDave
Member
*****
Prima comeback van Mraz. Zomers!

sophieellisbextor
Staff
****
Il serait quand même temps qu'il se diversifie.

Chartsfohlen
Member
****
Die vinylisierte Nettigkeit. Klingt leicht, entspannt und angenehm, hinterlässt aber ähnlich bleibenden Eindruck wie die Eintagsfliege in der Weltgeschichte.

TravD
Member
****
Good return from Jason Mraz.

Kamala
Member
****
...ja, klingt ganz nett, aber nicht überdurchschnittlich - mich stören die Bläsertöne die nicht zum sanften Gesang passen -...+3.5

Miraculi
Member
****
Heute hatten wir schon Klampfen-Ed, da kann auch Klampfen-Jason nicht weit sein - und hübsch wird die Weichspüler-Trommel gerührt ... oh wie nett.

gherkin
Member
****
Alweer een zeer degelijk nummer van Mraz.

Supersok
Member
****
Prima nieuwe single van Jason Mraz, staat ook op zijn nieuwe album, dat voor zover ik weet nog moet verschijnen. Ligt prettig in het gehoor.

schoggi
Member
*****
guter neue single, gefällt mir auf anhieb sehr gut

TaylorHarris
Member
******
Hello, Jason. :)

Ich liebe seine Stimme, ich liebe seine Musik, ich liebe ihn. Das wurde mir gerade wieder klar. Er macht einfach geniale Musik!! Eine Atmosphäre, die fast unvergleichlich ist und seine Stimme, voller Gefühle. Einfach genial. Ich hoffe er hat Erfolg mit seinem kommenden Album! :D
Ajouter une review
Belgique (Flandre) Allemagne Australie Autriche Danemark Espagne Finlande France Italie Norvège Nouvelle-Zélande Pays-Bas Portugal Suède Suisse
nederlandsenglish
LOGIN
MOT DE PASSE
Mot de passe oublié?
Notre site web utilise des cookies pour offrir à ses lecteurs la meilleure expérience du site web. Dans certains cas, les cookies sont également mis en place par des services tiers. Vous trouverez de plus amples informations dans notre déclaration de protection des données.