Login
Belgique (Wallonie)

The Cousins - Kili-Watch

Cover The Cousins - Kili-Watch
7" Single
Ariola 45 018 A
Cover The Cousins - Kili-Watch
Ariola 104.744
Cover The Cousins - Kili-Watch
Palette PB 40047
Cover The Cousins - Kili-Watch
Cover

Chanson

Année:1960
Musique/Texte:Gus Derse
Extrait:
Reprises:Bobbejaan
Johnny Hallyday
Plastic Bertrand
The Kiliwax's
Download / Stream:
Hit-parade personnel:Ajouter au hit-parade personnel

Charts

Entrée:01/10/1960 (Position 38)
Dernière semaine:01/08/1961 (Position 32)
Top:1 (1 semaine)
Chartrun:
Semaines:44
Place dans le classement général:71 (1668 points)
Dans d'autres pays:
nl  Top: 6 / sem.: 11
be  Top: 3 / sem.: 24 (V)
  Top: 1 / sem.: 44 (W)

Tracks

1960
7" EP Palette 226 003
Montrer détailsÉcouter tout
1.Kili-Watch
  
2.I Told You So
3.Dale que dale
4.Fuego
   
1960
7" Single Palette 40.047
03/1961
7" Single Palette PG 9011
1961
7" Single Ariola 45 018 A
Montrer détailsÉcouter tout
1.Kili-Watch
  
2.Fuego
   

Disponible sur

VersionDuréeTitreLabel
Numéro
Format
Medium
Date
Kili-WatchPalette
226 003
Single
7" EP
1960
Kili-WatchPalette
40.047
Single
7" Single
1960
2:37De Pré Historie 1960EVA
260.732
Compilation
CD
19/11/1990
2:38De Oude Belgen vol. 1Magic
011 509-2
Compilation
CD
1997
2:36Expo 58 - De soundtrack: 1958-2008U.L.M.
5307632
Compilation
CD
23/05/2008
»» tout montrer

The Cousins   Discographie / Devenir fan

Singles - Ultratop
TitreEntréeTopsem.
Kili-Watch01/10/1960144
Bouddha01/03/1961428
Kana Kapila01/03/1961
Parasol01/05/1961232
Dang Dang01/10/1961428
Peppermint Twist01/01/1962224
Elle a dit: "Mmm"01/03/1962Tip 
When The Cousins Come Twistin' In01/05/1962720
Quand Les Cousins s'en vont twister01/05/1962
Hey Mae!01/08/19621712
Relax01/09/1962424
The Robot01/09/1962
Lawdy Lawdy01/12/1962298
Dansevise01/04/19631216
Anda01/04/19632216
Wadiya01/04/1963
The House Of The Rising Sun01/08/19641712
Le pénitencier01/08/1964
 

Reviews

Moyenne des notes: 4.07 (Reviews: 14)

southpaw
Member
***
Nicht gerade mein Stil und dass ich einen merkwürdigen Herrn mit diesem Namen kenne, macht es nicht besser.

ericwyns
Member
****
Vrolijke oldie van "The Cousins" waarmee ze eind 1960/begin 1961 liefst 24 weken genoteerd stonden in de officiële Vlaamse charts. Ze bereikten met "Kili-Watch" de derde plaats als hoogste notering. Ze scoorden nadien nog verschillende hits, maar dit blijft toch hun grootste succes.

Mogli1943
Member
****
Killikillikillikilli-watchwatchwatch so hiess ein Indianer... sang 1961 "Bobbejaan das lustige Liedchen auf deutsch ! Schnee von gestern !

oldiefan1
Member
****
4* sind schon fast zuviel

Patrick7781
Member
***
geht so.

gherkin
Member
****
Best wel tof.
Dernière édition: 01/12/2018 10:56

Royco
Member
*****
'Naamloos' je lijkt me zo diprimerend :-(
Moet je nu met reglmaat zoooooo negatief zijn?? ppf
Als een liedje me ni aan sta dan plaats ik meestal geen revieuw.
--
Dit liedje krijgt zeker een 5, prachtig gebracht door de Belgische groep. Vele hebben daar veel plezier van gehad in de jaren '60 en vinden dit nog steeds een aangename schijf, dus een 5 met veel respect!
--
Komen uit het Brussel (Belgium) Gus Derse, Adrien Ransy ,André Van den Meersschaut ,Guido Van den Meersschaut (Spijtig genoeg overleden op 3-01-2003 op 72 jarige leeftijd) , Jean Huymans, Pol Précaux.
Begonnen als Les Jeune Equipes, maar daarna veranderd tijdens een optreden in de Brusselse Club 'Les Cousins'. Vandaar de naam 'The Cousins'. (In the USA 'The Continental Cousiins'.
Met de hit 'Killy Watch' die André Van den Meersschaut nog kende van in zijn studenten tijd scoorde ze enorm hoog. Gus Derse verlaat de groep wegens perikelen over de royalties van 'Killy Watch' waarvan er meer dan 1000.000 over de toonbank gingen; en sticht de groep The Killy Jacks.
Dernière édition: 03/02/2012 11:38

Der_Nagel
Member
****
ulkig anzuhörendes Stück der Belgier – irgendeine Mischung aus RnR und Surf Rock – 4*…

fleet61
Member
****
... ziemlich lustige Nummer ...

Patrick3
Member
******
Een fijne golden oldie die het in 1961 tot op plaats 6 in NL bracht.

naamloos
Member
*
Ik krijg de zenuwen van dit nummer met die oudbollige stem.

bandito
Member
*****
Wenn ich das höre, muss ich grinsen.... Nicht, weil ich einen Schlag an der Achse hätte oder so. Aber irgendwie macht mich das Ding gutgelaunt.

mwb222
Member
******
Wat een heerlijke maffe plaat.
Ajouter une review
Belgique (Flandre) Allemagne Australie Autriche Danemark Espagne Finlande France Italie Norvège Nouvelle-Zélande Pays-Bas Portugal Suède Suisse
nederlandsenglish
LOGIN
MOT DE PASSE
Mot de passe oublié?
Notre site web utilise des cookies pour offrir à ses lecteurs la meilleure expérience du site web. Dans certains cas, les cookies sont également mis en place par des services tiers. Vous trouverez de plus amples informations dans notre déclaration de protection des données.