Login
Belgique (Wallonie)

Esmée Denters feat. Justin Timberlake - Love Dealer

Cover Esmée Denters feat. Justin Timberlake - Love Dealer
Cover

Chanson

Année:2009
Label:INTERSCOPE
Distributeur:UNIVERSAL
Musique/Texte:Tor Erik Hermansen
Justin Timberlake
Mikkel S. Eriksen
Esmée Denters
Producteur:StarGate
Justin Timberlake
Extrait:
Download / Stream:
Hit-parade personnel:Ajouter au hit-parade personnel

Charts

Dans d'autres pays:
nl  Top: 32 / sem.: 13
be  Tip: 3 (V)

Tracks

10/05/2010
Promo - CD-Single Tennman / Interscope - (UMG)
Montrer détailsÉcouter tout
1.Love Dealer
  3:45
   

Disponible sur

VersionDuréeTitreLabel
Numéro
Format
Medium
Date
3:45Outta HereTennman / Interscope
2707931
Album
CD
22/05/2009
3:45Love Dealer [Promo]Tennman / Interscope
-
Single
CD-Single
10/05/2010
3:47Single Top 100 - Volume 439 deel 1 [Promo]Buma
COLON 439 DEEL 1
Compilation
CD
04/06/2010
3:47Hitzone 54Sony
88697-680232
Compilation
CD
09/07/2010

Justin Timberlake   Discographie / Devenir fan

Singles - Ultratop
TitreEntréeTopsem.
Like I Love You09/11/20022713
Cry Me A River01/02/2003516
Work It (Nelly feat. Justin Timberlake)29/03/2003373
Rock Your Body17/05/20031410
Señorita06/09/2003Tip: 3 
I'm Lovin' It13/12/2003Tip: 1 
Signs (Snoop Dogg feat. Charlie Wilson and Justin Timberlake)28/05/2005209
SexyBack09/09/2006216
My Love (Justin Timberlake feat. T.I.)02/12/20061717
What Goes Around... Comes Around24/03/20071713
Give It To Me (Timbaland feat. Nelly Furtado & Justin Timberlake)28/04/2007725
LoveStoned11/08/2007299
Ayo Technology (50 Cent feat. Justin Timberlake)22/09/2007617
Summer Love05/01/2008Tip: 8 
4 Minutes (Madonna & Justin)19/04/2008120
Dead And Gone (T.I. feat. Justin Timberlake)14/03/2009Tip: 7 
Love Sex Magic (Ciara feat. Justin Timberlake)02/05/2009339
Hallelujah (Justin Timberlake & Matt Morris feat. Charlie Sexton)06/02/2010311
Carry Out (Timbaland feat. Justin Timberlake)21/08/2010Tip: 24 
Suit & Tie (Justin Timberlake feat. Jay Z)26/01/2013132
Mirrors23/02/20133517
Holy Grail (Jay-Z feat. Justin Timberlake)21/09/2013287
Take Back The Night05/10/2013452
TKO26/10/2013Tip: 13 
Not A Bad Thing05/04/2014Tip: 32 
Love Never Felt So Good (Michael Jackson & Justin Timberlake)10/05/2014620
Can't Stop The Feeling!21/05/2016131
Filthy13/01/2018501
Say Something (Justin Timberlake feat. Chris Stapleton)10/02/2018418
SoulMate21/07/2018Tip: 3 
 
Albums - Ultratop
TitreEntréeTopsem.
Justified01/02/2003838
FutureSex / LoveSounds16/09/2006481
The 20/20 Experience23/03/2013836
The 20/20 Experience - 2 Of 205/10/20131529
The 20/20 Experience - The Complete Experience05/10/2013778
Man Of The Woods10/02/2018625
 

Esmée Denters   Discographie / Devenir fan

Singles - Ultratop
TitreEntréeTopsem.
Outta Here30/05/2009Tip: 3 
 

Reviews

Moyenne des notes: 3.6 (Reviews: 25)

Rela
Member
***
Nicht mein Fall von Musik

Sebastiaanmember
Member
***
Redelijk nummer, maar geen 4 sterren. Jammer dat we niks meer van Esmée Denters horen..

Rootje
Member
*
O ja. Esmee Denters. Heel even een hype, nu inmiddels het lachertje uit de popmuziek. Tja, het is ook wel een erg doorsnee danceplaatje...
Dernière édition: 13/08/2016 18:29

jaccok
Member
****
Leuk nummertje :)

Southernman
Member
***
Regular.

LLonden
Member
***
helaas minder goed dan ik had verwacht

alleyt1989
Member
**
poor

SportyJohn
Staff
***
R&B ist im diesem style nicht mein fall....schlecht ist es nicht aber nicht ganz mein geschmack !

AllSainter
Member
***
Pfui, ohne JT wär's viel besser.

Benny Rees
Member
******
Niet dat Esmée zich wat aantrekt van deze reviews in de charts, maar van uit Wageningen en bijna buurtjes(Oosterbeek) wens ik haar veel succes met het maken van geweldige liedjes. Ze is heel goed bezig en de toekomst zal nog heel verassend zijn.. Kom snel naar je luisteren..
Benny Rees

Dernière édition: 30/07/2010 22:51

Getharda
Member
****
Klingt etwas anders als die ersten beiden Singles. Aber es gefällt mir recht gut. - 3.73*

Chemmical
Member
*
more trash from Esmee... too bad as she has potential, but with such songs she will do nothing

King Peos
Member
****
gefällige, tanzbare R&B-Nummer der 21-jährigen Holländerin, Justin hätte es erst gar nicht gebraucht. 4*

MUSICBOJ
Member
***
♥ Behoort niet tot mijn favoriete platen van 't moment. Alhoewel ik het ook niet 100% slecht vind. Net nog 3 sterren?!

reikiboy
Member
***
Is geen slecht nummer maar zo zijn er veel nummers . Is iets wat je vlug vergeet.

RV
Member
******
Heerlijk nummer. Absoluut de volle 6* waard!
Dernière édition: 05/06/2010 14:02

Maité
Member
******
Ik ben blij dat eindelijk deze singel uitgebracht word!

Der_Nagel
Member
****
ansprechende R&B-Nummer, Esmée Denters hört sich hier wie eine holländische Ausgabe von Ciara an - 4+...

DeejayDave
Member
*****
Ik heb werkelijk geen flauw idee waarom de platenmaatschappij van Esmée zolang heeft gewacht met het brengen van een opvolger van "Admit it". Het album "Outta here" staat boordevol pareltjes. Gemiste kans!

Dan het nummer. Één van die pareltjes. Toch had ik liever het andere duet met Timberlake gezien ("Casanova"). Deze is meer Amerikaans en dat is waarschijnlijk ook de rede. Hopelijk meer succes.

super50hmtv
Member
****
Of dit nummer een jaar nadat het album 'Outta Here' serieus een hit gaat worden zullen we moeten afwachten, ondanks het dan wel een goeie plaat is.

jeankeL
Member
****
valt mee ...

even aangepast naar 4 sterren. na een tijd begint het toch behoorlijk goed te klinken. mag wel een hitje worden.
Dernière édition: 18/05/2010 21:53

Miraculi
Member
*****
Allerhöchster Prince-Faktor ist hier angesagt - daher ExtraPunkt - die Kleine aus Holland ist und singt süß, Justin nervt nicht, auf der guten Seite - und ihre Fahrkarte in die USA.

Gangsterwolf
Member
******
I just adore this song!
Ajouter une review
Belgique (Flandre) Allemagne Australie Autriche Danemark Espagne Finlande France Italie Norvège Nouvelle-Zélande Pays-Bas Portugal Suède Suisse
nederlandsenglish
LOGIN
MOT DE PASSE
Mot de passe oublié?
Notre site web utilise des cookies pour offrir à ses lecteurs la meilleure expérience du site web. Dans certains cas, les cookies sont également mis en place par des services tiers. Vous trouverez de plus amples informations dans notre déclaration de protection des données.