Login
Belgique (Wallonie)

Inna feat. Play & Win - 10 Minutes

Cover Inna feat. Play & Win - 10 Minutes
Cover
Cover Inna feat. Play & Win - 10 Minutes
Cover
Cover Inna feat. Play & Win - 10 Minutes
Cover

Chanson

Année:2010
Label:ARS
Distributeur:UNIVERSAL
Musique/Texte:Marcel Botezan
Radu Bolfea
Sebastian Barac
Producteur:Marcel Botezan
Radu Bolfea
Sebastian Barac
Extrait:
Download / Stream:
Hit-parade personnel:Ajouter au hit-parade personnel

Charts

Dance:13/11/2010 / Top: 29 / sem.: 1
Ultratip Bubbling Under:06/11/2010 / Top: 17 / sem.: 6
Dans d'autres pays:
fr  Top: 8 / sem.: 16
nl  Top: 76 / sem.: 6
be  Tip: 15 (V)
  Tip: 17 (W)

Tracks

04/10/2010
Promo - CD-Single ARS - (UMG) [be]
Montrer détailsÉcouter tout
1.10 Minutes
  3:16
   

Disponible sur

VersionDuréeTitreLabel
Numéro
Format
Medium
Date
Play&Win Radio Edit3:17HotRoton / ARS
2749649
Album
CD
27/08/2010
Play&Win Club Remix4:07HotRoton / ARS
2749649
Album
CD
27/08/2010
3:19HotRoton
06025 2750957
Album
CD
10/09/2010
3:1610 Minutes [Promo]ARS
-
Single
CD-Single
04/10/2010
3:19Single Top 100 - Volume 448 [Promo]Buma
COLON 448
Compilation
CD
08/10/2010
»» tout montrer

Inna   Discographie / Devenir fan

Singles - Ultratop
TitreEntréeTopsem.
Hot03/10/2009617
Déjà vu (Bob Taylor feat. Inna)13/03/20101017
Amazing17/07/20101116
10 Minutes (Inna feat. Play & Win)06/11/2010Tip: 17 
Sun Is Up12/03/2011517
Club Rocker13/08/2011299
Un momento (Inna & Magan)19/11/2011316
Endless21/01/2012Tip: 22 
More Than Friends (Inna feat. Daddy Yankee)27/04/2013Tip: 8 
Cola Song (Inna feat. J Balvin)17/05/2014Tip: 9 
Fade Away (Sam Feldt x Lush & Simon feat. Inna)24/06/2017Tip 
Ruleta (Inna feat. Erick)04/11/2017Tip 
La roulette (Inna & DJ Sem feat. Matt Houston)31/03/2018Tip 
 
Albums - Ultratop
TitreEntréeTopsem.
Hot21/08/20101420
I Am The Club Rocker24/09/2011159
 

Play & Win   Discographie / Devenir fan

Singles - Ultratop
TitreEntréeTopsem.
10 Minutes (Inna feat. Play & Win)06/11/2010Tip: 17 
 

Reviews

Moyenne des notes: 4.49 (Reviews: 53)

Rewer
hitparade.ch
*****
...sehr gut...

Pottkind
Member
******
Ihre beste Nummer. Klingt etwas weniger nach Sommerhit als ihre anderen Dance-Nummern, aber dafür geht der hier noch besser ins Ohr und in die Beine.

ShadowViolin
Member
*****
Ein überdurchschnittlich guter Dance-Song, der auch noch heute funktionieren würde. Und das spricht eindeutig für "10 Minutes"! 5+*

diniz a.
Member
*****
Grosse Euro/Romanie-Eletro nummer!

Sebastiaanmember
Member
******
Leuk nummer.

Edit 15/04/2017:
FANTASTISCH NUMMER! DIT WAS MIJN "JAM" TOEN IK ONGEVEER ZEVEN JAAR OUD WAS EN INMIDDELS BEN IK NOG STEEDS HELEMAAL WEG HIERVAN! EEN DIKKE 5 STERREN!
Dernière édition: 15/04/2017 18:37

alleyt1989
Member
**
Disposable shite.

Young_Wild_Free
Member
******
klasse!

wefoundove
Member
******
amazing song and beat

nicevoice
Member
*****
Der beste Song von Inna, der mir bekannt ist. Viele von ihr kenne ich zugegebenermaßen gar nicht und von denen die ich kenne, gefällt mir kaum einer. Dieser Song bildet da die löbliche Ausnahme.
Dernière édition: 06/08/2012 02:51

sbmqi90
Member
******
Großartiger Euro-Dance!

Ale&Bea
Member
******
5++
Dernière édition: 21/01/2012 16:09

Smudy
Member
******
Schon in den ersten 30 Sekunden war ich richtig geflasht! 6*

BeansterBarnes
Member
****
A very solid euro pop dance track.

Hijinx
Member
***
Not bad, cool synths.

LLonden
Member
**
Bagger

ul.tra
Member
****
Der Club Remix ist ordentlich. *4-

Galaxy
Member
*****
Der Club-Edit gefällt mir sehr gut! 5+

tolgacan
Member
******
It's a very good song.

Diede22
Member
******
O-M-G

fabio
Member
****
gut

Chemmical
Member
***
It's ok, though Inna is starting to annoy me, it feels like she's releasing a new single every week

irelander
Member
***
It's alright.

Chris A
Member
**
Really bland and average, sounds alot like most pop songs, 2 stars cause it's a little catchy.

timfoxxy
Member
******
Totally awesome track and Inna's best!!

Sven84
Member
****
Ich dachte mal, das würde bei uns zu'nem Hit, dem ist aber nicht so. Sie ist übrigens ziemlich scharf ;).

KitchenTel
Member
******
J A-D-O-R-E ♡

titi46
Member
**
Décevant...

Supersok
Member
**
geef mijn Inna portie maar aan Fikkie! ik ben hier onderhand wel klaar mee.

Sara865
Member
******
Haar beste nummer tot nu toe :)

yocool
Member
*****
!

Getharda
Member
*****
Da hat sie besseres, ist mir zu fett aufgetragen. Gute 5*.
Dernière édition: 02/10/2011 16:30

Dancefloor-Chunk
Member
****
Gut!

Bohlen4ever
Member
*
Fast food

ericwyns
Member
****
Best een aangenaam klinkend dansnummer van Inna featuring Play & Win. Benieuwd of deze plaat de komende weken de Vlaamse Ultratop 50 gaat halen.

White Tiger
Member
******
Eindelijk eens niet telkens hetzelfde deuntje. Ik vind het de beste single die ze al uitgebracht heeft en het is gewoon een steengoeie plaat. Met plezier geef ik hier 6 sterren

naamloos
Member
*
Gelukkig duurt het nummer zelf geen 10 minuten, want anders was het erg vervelend geworden.

bjorn614
Member
*****
Heel tof nummer

jeankeL
Member
****
best wel goed :) niet spectaculair

RV
Member
******
Geweldig! Inna is de 'Evacuate The Dancefloor'-kant opgegaan en dat komt ook het nummer ten goede. Al heb ik zo'n vermoeden dat '10 Minutes' er al eerder was dan de hit van Cascada. Anyway, ik bedoel ermee te zeggen dat de twee nummers enigszins op elkaar lijken. Alweer de volle pot voor Inna!

DeejayDave
Member
***
Dit singletje getuigd ook van weinig creativiteit. Inna teert nu al vijf nummers lang op dezelfde beat en sound. Er mag nu wel eens wat vernieuwends komen.

DrBassdrum
Member
******
Snor... Hij is gemaakt in de zomer van 2009 ;-)

Maar lekkah plaatje weer! Inna blijft leuk om naar te kijken.... uuuhh luisteren ...

Musicfreaky_93
Member
******
Inna, ich liebe dich..

sophieellisbextor
Staff
*****
Encore un morceau dancefloor efficace signé Inna !

Peachdebest
Member
******
HEERLIJK NUMMER
Egt iets anders dan de andere(L)
IK BEN FAN VAN ROEMENIE!!
INNA!!!
x.(L)
Dernière édition: 27/08/2010 15:06

gisisesa
Member
******
geiler dance song

DD2
Member
*****
sehr schön!

King Peos
Member
****
ganz ok, aber da hatte sie schon klar bessere Tracks. Den Play & Win Club Remix ziehe ich der Radioversion vor. 4*

Der_Nagel
Member
****
ansprechende Dance-Scheibe aus Rumänien – 4+…


devayo
Member
*****
geiler dance-song..oh oh oh...

southpaw
Member
****
Solider Dancefloor.
Ajouter une review
Belgique (Flandre) Allemagne Australie Autriche Danemark Espagne Finlande France Italie Norvège Nouvelle-Zélande Pays-Bas Portugal Suède Suisse
nederlandsenglish
LOGIN
MOT DE PASSE
Mot de passe oublié?
Notre site web utilise des cookies pour offrir à ses lecteurs la meilleure expérience du site web. Dans certains cas, les cookies sont également mis en place par des services tiers. Vous trouverez de plus amples informations dans notre déclaration de protection des données.