Login
Belgique (Wallonie)

Natalia meets Anastacia - Burning Star

Cover Natalia meets Anastacia - Burning Star
Digital
Sony - (be)

Chanson

Année:2010
Label:ARIOLA
Distributeur:SONY
Musique/Texte:Micah Otano
Mike Barkulis
Luke Boyd
Producteur:Hans Francken
Extrait:
Download / Stream:
Hit-parade personnel:Ajouter au hit-parade personnel

Charts

Dans d'autres pays:
be  Top: 45 / sem.: 2 (V)

Tracks

13/09/2010
Promo - Digital Sony - (Sony) [be]
Montrer détailsÉcouter tout
1.Burning Star
  3:33
   

Disponible sur

VersionDuréeTitreLabel
Numéro
Format
Medium
Date
3:33Burning Star [Promo]Sony
-
Single
Digital
13/09/2010
3:32Best Of Natalia [Limited Edition]Sony
88697810342
Album
CD
15/11/2010
3:32MNM Big Hits - Best Of 2010Sony
88697755652
Compilation
CD
06/12/2010
3:31De Vlaamse 10 2011 vol. 1ARS
2765098
Compilation
CD
25/02/2011
3:32Best Of Natalia [1CD]Sony
88697791552
Album
CD
23/01/2012
»» tout montrer

Anastacia   Discographie / Devenir fan

Singles - Ultratop
TitreEntréeTopsem.
I'm Outta Love01/07/2000129
Not That Kind28/10/20001220
Cowboys & Kisses17/03/2001Tip: 2 
Made For Lovin' You30/06/2001Tip: 7 
Paid My Dues08/12/20011617
One Day In Your Life13/04/2002288
Boom22/06/2002Tip: 5 
Why'd You Lie To Me21/09/2002Tip: 8 
You'll Never Be Alone01/02/2003Tip: 9 
Left Outside Alone27/03/2004718
Sick And Tired14/08/20042214
Welcome To My Truth20/11/2004Tip: 3 
Heavy On My Heart12/03/2005Tip: 5 
Everything Burns (Ben Moody feat. Anastacia)16/07/2005Tip: 7 
Pieces Of A Dream19/11/2005Tip: 4 
I Belong To You (il ritmo della passione) (Eros Ramazzotti & Anastacia)04/02/2006527
I Can Feel You25/10/2008333
Stupid Little Things10/05/2014Tip: 10 
Staring At The Sun27/09/2014Tip: 31 
 
Albums - Ultratop
TitreEntréeTopsem.
Not That Kind22/07/20001046
Freak Of Nature08/12/20011226
Anastacia03/04/2004546
Pieces Of A Dream12/11/20051226
Heavy Rotation01/11/2008393
It's A Man's World17/11/20125110
Resurrection10/05/20142113
Ultimate Collection14/11/20151332
Evolution23/09/2017386
 

Natalia   Discographie / Devenir fan

Singles - Ultratop
TitreEntréeTopsem.
Hallelujah (Natalia & Gabriel Rios)06/03/201065
Razorblade (Natalia feat. Lara Fabian)02/07/2016Tip 
 

Reviews

Moyenne des notes: 4.33 (Reviews: 18)

Redsonnya
Member
***
Geht so. Auf der einen Seite geht ordentlich die Post ab, vor allem im Refrain. Aber irgendwie ist es halt doch nicht wirklich gut.

Raveland
Member
*
Übel

tejotejo
Member
*
man man , what a waste

AllSainter
Member
****
Hatte das keinen Erfolg?

nicevoice
Member
*****
Vortrefflich

welpke
Member
*****
Eén van de weinige nummers die ik echt graag hoor van Natalia. Spijtig dat ze hiervoor geen music video hebben gemaakt, dan had het beter gescoord.

WORTELS
Member
******
voor mij een dikke 6 tis t lieke zeker waard

k heb t op mijnen gsm gezet

Jurgentjeuhhh
Member
******
Burning Star verdient van mij een 6! Een goed nummer én van twee straffe madammen! Van mij zouden ze zéker nog een nummer mogen uitbrengen ;-)

Der_Nagel
Member
****
akzeptables Popduett, obschon Duette mit der gesanglich dominanten Anastacia so ihre Sache sind – 3.5 (aufgerundet auf 4*)…


Dernière édition: 27/09/2010 16:00

gherkin
Member
****
Na een radiostilte van Anastacia en een pak mindere singles van Natalia, hebben beide dames een prima popplaatje gemaakt. Typisch hitparademateriaal, maar zeker niet slecht, dus waarom zou het niet scoren.

jeankeL
Member
****
redelijk goed maar meer ook niet

bjorn614
Member
****
Goed

Muchana
Member
*****
Hier verschiet ik van! Héél erg goed nummer van de dames! Smaakt misschien zelfs naar meer, oh gosh!

Patrick3
Member
******
Uitstekende veelbelovende samenwerking.Dit mag een dikke top 10 hit worden.Schitterend.

Cheetah
Member
*****
Natalia en Anastacia had eerlijk gezegd twijfels als hun stemmen wel zouden samen gaan maar het klinkt wel erg leuk

MUSICBOJ
Member
*****
♥ Iedere "Natalia Meets ..." raakte op #2 in de Vlaamse Ultratop! Van mij mag deze wel op #1 raken!! Goeie plaat van "Natalia & Anastacia"!! Natalia is back ...

Jonaske167
Member
******
Net het nummer gedownload van itunes. Prachtig nummer! De stemmen passen perfect bij elkaar en vullen elkaar goed aan!
Een hit in wording!
Ajouter une review
Belgique (Flandre) Allemagne Australie Autriche Danemark Espagne Finlande France Italie Norvège Nouvelle-Zélande Pays-Bas Portugal Suède Suisse
nederlandsenglish
LOGIN
MOT DE PASSE
Mot de passe oublié?
Notre site web utilise des cookies pour offrir à ses lecteurs la meilleure expérience du site web. Dans certains cas, les cookies sont également mis en place par des services tiers. Vous trouverez de plus amples informations dans notre déclaration de protection des données.