Login
Belgique (Wallonie)

Basto! - Gregory's Theme

Cover Basto! - Gregory's Theme
CD-Single
ARS - (be)
Cover Basto! - Gregory's Theme
Spinnin' SP314 (nl)

Chanson

Année:2011
Label:ARS
Distributeur:UNIVERSAL
Musique/Texte:Jef Martens
Extrait:
Download / Stream:
Hit-parade personnel:Ajouter au hit-parade personnel

Charts

Entrée:12/03/2011 (Position 50)
Dernière semaine:12/03/2011 (Position 50)
Top:50 (1 semaine)
Chartrun:
Semaines:1
Place dans le classement général:7804 (1 points)
Dance:22/01/2011 / Top: 10 / sem.: 12
Ultratip Bubbling Under:29/01/2011 / Top: 13 / sem.: 6
Dans d'autres pays:
nl  Top: 47 / sem.: 13
be  Top: 12 / sem.: 10 (V)
  Top: 50 / sem.: 1 (W)

Tracks

17/01/2011
Promo - CD-Single ARS - (UMG) [be]
Montrer détailsÉcouter tout
1.Gregory's Theme (Radio Edit)
  2:55
2.Gregory's Theme (Short Radio Edit)
  2:39
3.Gregory's Theme (Extended Mix)
  7:03
   

Disponible sur

VersionDuréeTitreLabel
Numéro
Format
Medium
Date
Radio Edit2:55Gregory's Theme [Promo]ARS
-
Single
CD-Single
17/01/2011
Short Radio Edit2:39Gregory's Theme [Promo]ARS
-
Single
CD-Single
17/01/2011
Extended Mix7:03Gregory's Theme [Promo]ARS
-
Single
CD-Single
17/01/2011
2:53Dance Hitlist 2011.1ARS
5332444
Compilation
CD
28/01/2011
4:23Hitmix #01/2011 [Mixed by The Regulators]Versuz Essentials
VE 170 / 2766170
Compilation
CD
25/02/2011
»» tout montrer

Jef Martens   Discographie / Devenir fan

Singles - Ultratop
TitreEntréeTopsem.
Rock With You (Basto!)11/02/20062214
Gregory's Theme (Basto!)12/03/2011501
Again And Again (Basto)21/01/20122210
I Rave You (Basto)28/07/2012Tip: 6 
Stormchaser (Basto)13/04/2013Tip: 24 
Bend And Break (Basto Remix) (Basto vs. Keane)21/09/2013Tip: 9 
Hold You (Basto)23/05/2015Tip: 5 
 

Reviews

Moyenne des notes: 4.55 (Reviews: 22)

MUSICBOJ
Member
****
Een goeie single van "Basto!", maar om nu te zeggen dat dit een hoogvlieger is? Iets te eentonig!! Afgerond naar boven 4 sterren!! ☺
Dernière édition: 06/06/2013 15:59

WeePee
Member
***
Naja

fabio
Member
******
genial

Rewer
hitparade.ch
****
...gut...

amazon92
Member
******
Das ist "Seek Bromance" eine 0 im Vergleich mit diesem Song !

Bec_Avicii
Member
******
Geweldig, even goed als Tim Berg, mischien wel beter en hij blijft goed

super50hmtv
Member
******
Ge-wel-dig!! Bijna een kopie van 'Bromance', maar dit vind ik persoonlijk zelfs nog een lekkerder nummer als de dancehit van het afgelopen jaar!!

Stevolution
Member
*
Ja, lekker makkelijk is dat, jongens. 'Het lijkt wel heel veel op Bromance, maar wat geeft het, het klinkt toch lekker!'. Ik zal het je uitleggen waarom dat geeft: 1) de muzikant geeft zelf niet of nauwelijks blijk van enige creativiteit en 2) hij verdient geld over andermans rug. Ik vind het op zich niet erg dat je je laat inspireren door anderen - dat deden John Lennon en Bob Dylan ook - maar dit is véél te makkelijk. En als ik zie voor welke meesterwerken deze Jef Martens nog meer verantwoordelijk is ("On the Floor" van DJ Felix en allerlei Lasgo-troep) dan weet ik wel hoe laat het is. Deze plaat is louter gemaakt met de intentie om eenvoudig geld te kunnen verdienen en voegt daarom niets toe aan het muzieklandschap.

S.

drdjrene
Member
****
Heel lekkere plaat, maar omdat deze toch wel erg op Bromance lijkt blijf ik steken op 4 punten.

Samuelw300
Member
*****
Hab ich - glaub ich - schonmal im Club gehört. Wusste aber nicht von wem das ist.

Hört sich ja super himmlisch an. Sehr fein rausgearbeitet der Sound u. die Melodie ist umwerfend reizvoll.

Yeah, don`t stop play it!

Patrick3
Member
*****
Lekker plaatje.

LLonden
Member
***
Kopie van Bromance, maar het lijkt ook op een nummer van wat jaren geleden maar ik weet niet meer welke

RV
Member
*****
Dit is eigenlijk een kopie van 'Bromance' van Tim Berg, maar ik kan niet zeggen welke nou eigenlijk beter is: ze klinken allebei even lekker.

Miraculi
Member
****
Ein romantisches Stueck HOUSE - na klar - hier war der Guttenberg im Spiel - aber wie heisst es so schoen ... besser gut geklaut als schlecht komponiert.

Supersok
Member
****
ja wat maakt het uit! gewoon lekker dit! lekkerder dan 'Bromance' als je het mij vraagt!

King Peos
Member
****
guter Clubtrack, unüberhörbar an "Bromance" angelehnt, deshalb auch nicht mehr als 4*!

DeejayDave
Member
****
Ja voor de vergelijking met "Bromance" hoeven we niet ver te zoeken. Had deze plaat een jaar eerder geweest, was dit zeker een grote knaller geworden. Nu vind ik het meer een softere versie van Tim Berg.

Marc the Mike
Member
***
Het is hier al gezegd: kopietje van Bromance

bjorn614
Member
******
Heeft veel weg van Tim Berg maar wel even goed

Der_Nagel
Member
*****
Extended Mix: gute bis sehr gute Electro House-Scheibe des Belgiers Jef Martens – 4.5 (aufgerundet auf knappe 5*)...

Wolfke
Member
******
Fantastische plaat, doet me denken aan Bromance - Tim Berg, deze gaat de komende weken/maanden nog behoorlijke potten breken als je het mij vraagt. Dik verdiende 6 ******
Ajouter une review
Belgique (Flandre) Allemagne Australie Autriche Danemark Espagne Finlande France Italie Norvège Nouvelle-Zélande Pays-Bas Portugal Suède Suisse
nederlandsenglish
LOGIN
MOT DE PASSE
Mot de passe oublié?
Notre site web utilise des cookies pour offrir à ses lecteurs la meilleure expérience du site web. Dans certains cas, les cookies sont également mis en place par des services tiers. Vous trouverez de plus amples informations dans notre déclaration de protection des données.