Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Korn - Untouchables

Cover Korn - Untouchables
Cover

Album

Jaar:2002
Label:EPIC
Distributeur:SONY MUSIC
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:15/06/2002 (Positie 26)
Laatste week notering:14/09/2002 (Positie 33)
Piekpositie:3 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:14
Positie aller tijden:2143 (2495 Punten)
Alternatieve albums:15/06/2002 / Piek: 2 / Weken: 18
In de landen:
ch  Piek: 5 / Weken: 17
de  Piek: 1 / Weken: 17
at  Piek: 2 / Weken: 20
fr  Piek: 6 / Weken: 15
nl  Piek: 13 / Weken: 15
be  Piek: 3 / Weken: 14 (V)
  Piek: 5 / Weken: 16 (W)
se  Piek: 7 / Weken: 12
fi  Piek: 3 / Weken: 10
no  Piek: 8 / Weken: 4
dk  Piek: 11 / Weken: 4
it  Piek: 3 / Weken: 10
au  Piek: 2 / Weken: 8
nz  Piek: 4 / Weken: 11

Tracks

11/06/2002
LP Epic 501770 1 (Sony) [us]
Toon detailsAlles beluisteren
LP 1:
1.Here To Stay
  4:32
2.Make Believe
  4:37
3.Blame
  3:51
4.Hollow Life
  4:09
5.Bottle Up Inside
  4:00
6.Thoughtless
  4:33
7.Hating
  5:10
LP 2:
1.One More Time
  4:40
2.Alone I Break
  4:17
3.Embrace
  4:27
4.Beat It Upright
  4:17
5.Wake Up Hate
  3:13
6.I'm Hiding
  3:57
7.No One's There
  5:00
   
11/06/2002
CD Epic 501 770 2 / EAN 5099750177020
Toon detailsAlles beluisteren
1.Here To Stay
  4:32
2.Make Believe
  4:37
3.Blame
  3:51
4.Hollow Life
  4:09
5.Bottle Up Inside
  4:00
6.Thoughtless
  4:33
7.Hating
  5:10
8.One More Time
  4:40
9.Alone I Break
  4:17
10.Embrace
  4:27
11.Beat It Upright
  4:17
12.Wake Up Hate
  3:13
13.I'm Hiding
  5:00
14.No One's There
  4:18
   
23/01/2015
LP Music On Vinyl MOVLP1165 / EAN 8718469536450
Toon detailsAlles beluisteren
   

Korn   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Falling Away From Me15/01/2000Tip: 17 
Did My Time13/09/2003Tip: 18 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Life Is Peachy02/11/1996362
Follow The Leader29/08/1998138
Issues27/11/19992813
Untouchables15/06/2002314
Take A Look In The Mirror29/11/20032410
Greatest Hits Vol. 116/10/20043512
See You On The Other Side10/12/20054912
Live & Rare15/07/2006903
Unplugged MTV24/03/2007951
Untitled11/08/2007286
III - Remember Who You Are17/07/2010277
The Path Of Totality17/12/2011971
The Paradigm Shift12/10/2013317
The Serenity Of Suffering29/10/20161625
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.6 (Reviews: 5)

orangeKILLER
Member
****
Solide. "Here to Stay" ist das klare Highlight. Ich fand irgendwie schon immer, dass die Gesangsleistung von Davis hier nicht so stark ist wie gewohnt.
Laatst gewijzigd: 06/03/2015 21:22

ulver657
Member
*****
sehr gut. neben der Unplugged mein lieblingsalbum dieser grandiosen band!

DerMeister
Member
*****
Starkes Album!

Highlights:

Blame
Hollow Life
Thoughtless
Alone I Break
Beat It Upright
No One's There
12/09/2007 20:22
remember
Member
*****
Das wohl vollkommenste Album der einstigen Crossover-Band..kurzfristig war es sogar in meinen ewigen Top-15.

Benötigt aber eine bestimmte Stimmung.
Laatst gewijzigd: 21/09/2011 21:38
22/05/2005 02:31
Rewer
Staff
****
...gut...
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.