Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Sandrine - That's Me

Cover Sandrine - That's Me
CD
Ariola 82876 726322 (be)

Album

Jaar:2005
Label:ARIOLA
Distributeur:SONY BMG
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:08/10/2005 (Positie 28)
Laatste week notering:01/04/2006 (Positie 93)
Piekpositie:6 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:19
Positie aller tijden:1769 (2958 Punten)
Alternatieve albums:08/10/2005 / Piek: 4 / Weken: 17
Belgische albums:08/10/2005 / Piek: 4 / Weken: 11
Mid price:02/09/2006 / Piek: 20 / Weken: 1
In de landen:
be  Piek: 6 / Weken: 19 (V)

Tracks

03/10/2005
CD Ariola 82876 726322 (Sony BMG) [be] / EAN 0828767263229
Toon detailsAlles beluisteren
1.Ass In Check
  3:42
2.I Will Be Free
  4:10
3.Hi On You
  3:19
4.Goosebumps
  3:20
5.Try
  2:50
6.From Scratch
  3:08
7.Until I Fell For You
  3:43
8.Sugar High
  4:07
9.Haha
  4:10
10.Sending Me Roses
  3:07
11.Yes You Are
  4:49
12.Me And Mr. Jones
  4:42
   

Sandrine   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Goosebumps02/07/2005417
Ass In Check22/10/20053110
I Will Be Free18/03/20062512
Story Of Us02/09/20062410
I Feel The Same Way22/03/2008216
Like A Bullet09/08/2008491
Money That's What I Want18/06/2011Tip: 40 
Big Mountain (Daniel Bovie feat. Sandrine)23/03/2013Tip: 26 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
That's Me08/10/2005619
Boosted≤05/07/20081014
Get Ready Cause Here I Come11/12/2010446
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 2)

Patrick3
Member
******
Prachtig album
04/02/2008 17:36
Muchana
Member
**
Ik had veel meer vuurwerk verwacht bij haar eerste plaat maar buiten 'Goosebumps' en 'Ass In Check' is het een plaat vol rustige nummers om bij in te dommelen.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.