Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Kabouter Plop - Plop 1

Cover Kabouter Plop - Plop 1
Cover

Album

Jaar:1998
Label:STUDIO 100
Distributeur:UNIVERSAL
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:31/10/1998 (Positie 5)
Laatste week notering:28/10/2000 (Positie 37)
Piekpositie:2 (3 Weken)
Chartrun:
Aantal weken:77
Positie aller tijden:58 (13672 Punten)
In de landen:
be  Piek: 2 / Weken: 77 (V)


Kabouter Plop   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Het Ploplied23/05/1998224
Kabouterdans25/03/2000926
Lalala04/11/2000520
Sjoebi doebi dabidee15/09/2001313
Snuffeltje05/01/2002Tip: 14 
De ganzenpas14/12/2002307
De regendans03/05/2003344
Heen & weer30/08/2003Tip: 13 
Alles is leuker (Kabouter Plop & Jelle)06/11/2004Tip: 10 
Weet dat het zonnetje schijnt (Frans Bauer & Kabouter Plop)10/12/20051111
Laat ons dansen30/12/2006413
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Plop 131/10/1998277
Plop 206/11/1999429
Plop 304/11/2000424
10 Ploptoppers 208/09/2001285
Plop 4 - Sjoebi doebi dabidee13/10/2001813
Kabouterkriebels25/10/2003246
Alle liedjes uit de Plopfilms24/12/2005696
Het beste van 20 jaar Plop - 20 jaar hits!02/09/20173042
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 2)

MUSICBOJ
Member
****
Een leuk vrolijk kinderalbum van "Kabouter Plop" en zijn vrienden "Kabouter Klus", "Kabouter Kwebbel" & "Kabouter Lui", uit 1998!! Dit format van "Studio 100" was en is tot op vandaag nog altijd een zéér groot succes!! Dit album "Plop 1" stond zelfs 77 wekend in de Albumschart en met een piek op #2!! Helemaal niet slecht, dus!! Exact 4 sterren, hoor!! Plopperdeplopperdeplop!! ☺
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.