Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Admiral Freebee - Wild Dreams Of New Beginnings

Cover Admiral Freebee - Wild Dreams Of New Beginnings
CD
Universal 1708762 (be)
LP
Universal 478 1647

Album

Jaar:2006
Label:UNIVERSAL
Distributeur:UNIVERSAL
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:21/10/2006 (Positie 4)
Laatste week notering:28/04/2007 (Positie 85)
Piekpositie:1 (2 Weken)
Chartrun:
Aantal weken:28
Positie aller tijden:1084 (4510 Punten)
Alternatieve albums:21/10/2006 / Piek: 1 / Weken: 27
Belgische albums:21/10/2006 / Piek: 1 / Weken: 21
Mid price:13/10/2007 / Piek: 5 / Weken: 9
In de landen:
be  Piek: 1 / Weken: 28 (V)
  Piek: 41 / Weken: 6 (W)

Tracks

13/10/2006
CD Universal 1708762 (UMG) [be] / EAN 0602517087620
15/04/2016
LP Universal 478 1647 (UMG) / EAN 0602547816474
Toon detailsAlles beluisteren
1.Faithful To The Night
  3:06
2.I'd Much Rather Go Out With The Boys
  3:15
3.Trying To Get Away
  3:47
4.All Through The Night
  2:42
5.Perfect Town
  4:52
6.Nobody Knows You
  3:57
7.Wild Dreams Of New Beginnings
  3:24
8.Devil In The Details
  3:16
9.Living For The Weekend
  2:59
10.Blue Eyes
  2:26
11.Admiral Freebee feat. Emmylou Harris - Coming Of The Knight
  3:44
   

Admiral Freebee   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Rags 'n' Run25/01/2003Tip: 2 
Faithful To The Night04/11/2006501
Always On The Run06/02/20101914
Last Song About You15/05/2010Tip: 8 
Look At What Love Has Done23/10/2010Tip: 28 
Old Angel Midnight05/11/2011Tip: 19 
Nothing Else To Do22/02/2014383
Breaking Away10/05/2014Tip: 10 
Walking Wounded30/08/2014Tip: 14 
Making Love In 201406/12/2014Tip: 16 
Too Much Of Everything06/02/2016Tip: 7 
Let It Shine11/06/2016432
Kim Basinger15/10/2016Tip: 46 
Bad Year For Rock 'n' Roll (Pt. 2)17/12/2016Tip 
This Dream Of You07/03/2020Tip: 19 
The Wonder Of Life16/05/2020Tip 
On A Day Like This One11/07/2020Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Admiral Freebee15/02/2003170
Songs02/04/2005143
Wild Dreams Of New Beginnings21/10/2006128
The Honey & The Knife06/03/2010134
Wreck Collection - The Singles05/11/20112517
The Great Scam08/03/2014139
Wake Up And Dream16/04/2016129
A Duet For One28/10/201778
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5.5 (Reviews: 2)

gherkin
Member
*****
Uitstekende muziek op dit dan logischerwijs ook gewoon uitstekende album van Admiral Freebee.

otnorot
Member
******
Eerste CD van Admiral Freebee die het ook tot over de taalgrens heeft geschopt.
Tot nog toe z'n beste CD-worp, niet in de laatste plaats dankzij een aantal prachtige duetten (met o.a. de bloedmooie Emmylou Harris).
Zeer coherent album van constante, hoge, kwaliteit zonder opvulsel.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.