Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Arid - Little Things Of Venom

Cover Arid - Little Things Of Venom
CD
Double T DTM 911108-2 (be)

Album

Jaar:1999
Label:DOUBLE T
Distributeur:SONY
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:24/04/1999 (Positie 46)
Laatste week notering:16/09/2000 (Positie 48)
Piekpositie:15 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:46
Positie aller tijden:375 (7626 Punten)
In de landen:
be  Piek: 15 / Weken: 46 (V)

Tracks

05/04/1999
CD Double T DTM 911108-2 (Sony) [be] / EAN 5411582911182
Toon detailsAlles beluisteren
1.At The Close Of Every Day
  3:40
2.Too Late Tonight
  3:59
3.All Will Wait
  3:45
4.Little Things Of Venom
  4:31
5.Believer
  3:28
6.Dearly Departed
  5:39
7.Me And My Melody
  5:00
8.World Weary Eyes
  3:09
9.Life
  4:25
10.Elegy
  3:06
   
25/05/2018
LP Music On Vinyl MOVLPL 2109 / EAN 8719262006157
Toon detailsAlles beluisteren
   

Arid   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Me And My Melody18/03/2000344
Words19/05/2007427
Why Do You Run16/02/2008492
Tied To The Hands14/06/2008Tip: 3 
If You Go22/11/2008Tip: 4 
Come On30/01/2010Tip: 20 
Broken Dancer12/06/2010Tip: 15 
Hart van goud09/10/2010383
Something Brighter05/03/2011Tip: 34 
The High Life08/10/2011Tip: 18 
Seven Odd Years11/02/20121012
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Little Things Of Venom24/04/19991546
All Is Quiet Now18/05/2002324
Live13/12/20033312
All Things Come In Waves26/01/2008217
Under The Cold Street Lights06/03/2010415
Singles Collection05/11/20112527
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5 (Reviews: 1)

otnorot
Member
*****
Uitstekend debuut van het Gentse Arid dat zelfs tot in de USA de aandacht trok.
De keuze om de CD 'Little Things of Venom' te noemen was ondoordacht.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.