Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Yevgueni - Kannibaal

Cover Yevgueni - Kannibaal
CD
Petrol 078 3039 (be)

Album

Jaar:2004
Label:PETROL
Distributeur:EMI
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:12/02/2005 (Positie 96)
Laatste week notering:09/09/2006 (Positie 95)
Piekpositie:50 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:24
Positie aller tijden:1724 (2966 Punten)
Belgische albums:04/02/2006 / Piek: 8 / Weken: 15
Mid price:18/08/2007 / Piek: 8 / Weken: 8
In de landen:
be  Piek: 50 / Weken: 24 (V)

Tracks

24/01/2005
CD Petrol 078 3039 (EMI) [be] / EAN 5425007830392
Toon detailsAlles beluisteren
1.Als ze lacht
  4:21
2.Oud en versleten
  3:10
3.In deze stad
  4:52
4.Alsof er niets gebeurde
  3:59
5.Sara
  3:36
6.Wat zal het zijn
  3:24
7.Kannibaal
  2:49
8.Gezellig
  3:22
9.Mama ik wil papa
  3:01
10.Robbie
  2:51
11.Eenzaam met jou
  3:11
   

Yevgueni   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Manzijn24/03/2007Tip: 22 
Was er maar iemand29/01/2011Tip: 19 
Propere ruiten (Yevgueni & Sarah Bettens)09/07/2011Tip: 41 
Welkenraedt26/11/2011Tip: 73 
Elisa21/01/2012Tip: 28 
Hofstraat23/06/2012Tip: 38 
Mensen zijn maar mensen04/10/2014Tip: 18 
Kom met me mee20/12/2014Tip: 53 
Ogen dicht [2014]27/12/2014Tip: 9 
Het is niet veel04/04/2015Tip: 35 
Uit het niets27/06/2015Tip: 26 
Van hierboven19/12/2015Tip: 28 
Adem30/12/2017481
Nooit naar nergens07/04/2018441
Waar jij niet bent19/05/2018Tip: 12 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Kannibaal12/02/20055024
Aan de arbeid07/04/20071325
We zijn hier nu toch28/03/2009132
Welkenraedt05/03/2011421
Live Gent/Brugge20/10/20122818
Van hierboven25/10/2014640
Tijd is alles04/11/2017541
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5.25 (Reviews: 4)

joostaugusteijn
Member
******
Wat een debuut ! Zeker luisteren naar 'als ze lacht' (vrolijk), 'oud en versleten' (gevoelig) en 'mama ik wil papa' (geestig). Heerlijk !

gherkin
Member
*****
Topdebuut.

ericwyns
Member
****
Geslaagd debuutalbum van 2004 van de Vlaamse formatie Yevgueni.
Totaalscore album: 4
1) Als ze lacht: ****
2) Oud en versleten: ****
3) In deze stad: ****
4) Alsof er niets gebeurde: ****
5) Sara: ****
6) Wat zal het zijn: ****
7) Kannibaal: ****
8) Gezellig: ****
9) Mama ik wil papa: ****
10) Robbie: ****
11) Eenzaam met jou: ****

Patrick3
Member
******
Heel mooi album.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.