Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Xandee - 1 Life

Cover Xandee - 1 Life
Cover
Cover Xandee - 1 Life
CD
ARS CD 740820-2 (be)

Album

Jaar:2004
Label:ARS
Distributeur:UNIVERSAL
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:15/05/2004 (Positie 53)
Laatste week notering:28/08/2004 (Positie 100)
Piekpositie:7 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:14
Positie aller tijden:2844 (2010 Punten)
In de landen:
be  Piek: 7 / Weken: 14 (V)

Tracks

07/05/2004
CD ARS CD 740820-2 [be] / EAN 0786574082023
Toon detailsAlles beluisteren
1.1 Life
  2:58
2.Ay que calor
  3:23
3.Heaven
  3:16
4.Dreamworlds
  3:32
5.The Power Of Music
  4:07
6.Cuts Both Ways
  3:16
7.Always You
  4:13
8.I Need You
  3:50
9.Chain Reaction
  3:46
10.No Puedo
  3:36
11.Payback Time
  3:52
12.This Is Me
  3:36
   

Xandee   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Bizarre (Sandy [BE])31/07/1999Tip: 12 
Alone (Sandy [BE])09/03/2002452
One Reason (Sandy [BE])01/06/2002Tip: 10 
A Brand New Day (The Magic Stars)12/10/2002Tip: 7 
1 Life28/02/2004118
Ay que calor19/06/20041811
The Power Of Music25/09/2004324
Cuts Both Ways18/12/2004Tip: 8 
Conga01/07/2006Tip: 7 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
1 Life15/05/2004714
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.33 (Reviews: 3)

sanremo
Member
****
gut

ericwyns
Member
****
In het jaar 2004 nam Xandee (met weinig succes trouwens) deel aan het Eurovisiesongfestival met "1 Life". Nadien bracht ze ook een album uit met dezelfde naam. Zonder misschien echt hoogstaand te zijn, klinken de meeste nummers bijzonder goed en hitgevoelig in het oor.

1) 1 Life - *****
2) Ay que calor - ****
3) Heaven - ****
4) Dreamworlds - ****
5) The power of music - ****
6) Cuts both ways - ****
7) Always you - ****
8) I need you - ****
9) Chain reaction - ****
10) No puedo - ****
11) Payback time - ****
12) This is me - ****
28/01/2008 18:32
Muchana
Member
*****
Haar eerste solo plaat. Xandee mag echt trots zijn hierop.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.