Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Bart Herman - Verzameld

Cover Bart Herman - Verzameld
CD
Label Vie 96282 (be)

Album

Jaar:2001
Label:LABEL VIE
Distributeur:SONY MUSIC
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:12/05/2001 (Positie 9)
Laatste week notering:30/06/2001 (Positie 50)
Piekpositie:4 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:8
Positie aller tijden:3675 (1445 Punten)
In de landen:
be  Piek: 4 / Weken: 8 (V)

Tracks

27/04/2001
CD Label Vie 96282 [be] / EAN 5425004962829
Toon detailsAlles beluisteren
1.Alles valt stil
  4:25
2.Ogen van lood
  3:37
3.Ik ga dood aan jou
  3:06
4.Foto's
  3:23
5.Metropool
  3:06
6.De vogels op haar balkon
  3:28
7.Stil
  2:54
8.Wat ik voel
  3:32
9.Lieve dromer
  3:17
10.Ilona
  3:24
11.Als ik drink
  6:15
12.De weg
  2:50
13.Zes uur 's ochtends
  4:44
14.Mijn hart is nu van jou
  3:24
15.Zolang als ik leef
  4:08
16.Hacienda
  3:51
17.Ma
  4:06
18.Vertrouwelijk
  2:31
19.Slaap mijn kind [Bonustrack]
  3:46
   

Bart Herman   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Marie-Christine07/03/1992351
Ik ga dood aan jou24/04/19931213
Ogen van lood01/02/1997Tip: 6 
Als je morgen weggaat15/11/1997Tip: 17 
Kijk es in de spiegel (Dimitri van Toren & Bart Herman)23/09/2000Tip: 16 
Slaap mijn kind10/02/20012912
Zonder meer te mooi26/03/2005Tip: 10 
Vlinders, passie, stille tranen21/08/2010Tip: 33 
Annelies, het weerzien04/12/2010Tip: 32 
Lied van de sterren (Bart Herman feat. Nico Mattan)30/04/2011Tip: 42 
Maanlicht op de zee17/12/2011Tip: 59 
Als je weer wakker wordt28/01/2012Tip: 44 
Ode aan de zon18/08/2012Tip: 70 
Laat haar gaan29/06/2013Tip: 31 
Man in de spiegel (Bart Herman & 3js)02/11/2013Tip: 22 
Op dertien08/02/2014Tip: 36 
Mijn prachtige Vlaanderen22/03/2014Tip: 18 
Bartje (is een leuke naam)31/05/2014Tip: 27 
Zusterliefde04/10/2014Tip: 25 
Mama, moeke, ma17/01/2015Tip: 28 
Den 1ste pieper14/02/2015Tip: 37 
Een nieuwe hemel12/09/2015Tip: 35 
De geest van de High Chaparral13/02/2016Tip 
Cadeau voor mama21/05/2016Tip: 16 
In mijn element17/09/2016Tip: 4 
Voor jou21/01/2017Tip: 18 
Vrienden van de rock & roll29/04/2017Tip: 12 
Geen goed idee16/09/2017Tip: 17 
Lieve Lona20/01/2018Tip: 33 
Als de weerlicht28/04/2018Tip: 26 
Parijs of Barcelona14/07/2018Tip 
Elitesoldaat08/09/2018Tip: 39 
Heb jij dat ook? (Marcel de Groot & Bart Herman)26/01/2019Tip: 2 
Op het eerste gezicht25/05/2019Tip: 32 
De klok tikt door (Lindsay & Bart Herman)28/09/2019Tip: 15 
Vlinder in de sneeuw28/12/2019Tip 
Franke Francine11/01/2020Tip: 19 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Aquarius03/06/1995322
Cafť de la gare01/03/1997279
De slag van mijn hart06/12/1997345
Verzameld12/05/200148
Ver gezicht16/03/2002207
De singles10/04/2004912
Tuimelkruid16/04/20052117
Schatterhand19/05/2007705
Uit de mist28/02/2009832
Vlinders, passie, stille tranen...29/01/20113223
Drie akkoorden en de waarheid18/02/20121676
Bartje zoekt het geluk15/02/20141763
Gele rozen - De grootste hits verzameld21/05/20164224
In mijn element10/09/20161333
Tussen ons gezegd en gezongen06/10/20183115
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.