Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Bart Peeters - Slimmer dan de zanger

Cover Bart Peeters - Slimmer dan de zanger
CD
BVBA De B-Ploeg / Capitol 3769652 (be)

Album

Jaar:2006
Label:SIMPLETONE
Distributeur:SONY
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:14/10/2006 (Positie 49)
Laatste week notering:29/02/2020 (Positie 168)
Piekpositie:4 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:63
Positie aller tijden:268 (9660 Punten)
Belgische albums:14/10/2006 / Piek: 4 / Weken: 59
Mid price:06/10/2007 / Piek: 1 / Weken: 68
In de landen:
be  Piek: 4 / Weken: 63 (V)

Tracks

09/10/2006
CD BVBA De B-Ploeg / Capitol 3769652 (EMI) [be] / EAN 0094637696521
Toon detailsAlles beluisteren
1.Slimmer dan de zanger
  3:25
2.Messias
  3:17
3.Mannen zijn simpeler dan vrouwen
  2:53
4.Allemaal door jou
  3:53
5.Er kan altijd nog een tandje bij
  3:37
6.PinguÔn op Antarctica
  3:15
7.Groot zijn in iets kleins
  3:37
8.Monster zonder waarde
  3:21
9.Kom dan naar mij
  2:22
10.Van voor af aan
  3:14
11.Hond (Live)
  3:05
12.Ik wil je (nooit meer kwijt)
  2:58
13.Het dak van de wereld is er af
  1:55
14.Zes oerang oetangs
  2:37
15.AAA [Bonus]
  2:44
   

Bart Peeters   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
AAA Anthem (Regi & BP)27/10/2007416
(Zo van die) Zomerdagen04/10/2008Tip: 4 
Denk je soms nog aan mij20/12/2008Tip: 14 
Zelden of nooit09/10/2010Tip: 18 
Een echte vrouw18/12/2010Tip: 27 
In de plooi12/02/2011Tip: 22 
Matongť20/08/2011Tip: 38 
Niets of niemand (houdt ons tegen)19/11/2011Tip: 11 
Lepeltjesgewijs27/09/2014Tip: 6 
Konijneneten05/09/2015Tip: 16 
Wat nog komen zou31/10/2015Tip: 12 
Hoeveel ik van je hou (Live 2016)25/06/2016Tip: 16 
Meester kunstenaar (Tourist LeMC met Bart Peeters)22/10/2016199
Risin' (Live)22/04/2017Tip: 40 
Tele-Romeo (Live)29/04/2017Tip 
Blank of zwart (Live)06/05/2017Tip: 28 
Here We Go Again (Live)13/05/2017Tip 
Als je met je billen en je heupen shaket (Live)20/05/2017Tip 
Broodje bakpao (Live)27/05/2017Tip: 44 
Nobelprijs (Live)03/06/2017Tip: 35 
Brood voor morgenvroeg23/09/2017Tip: 2 
Tot je weer van me houdt02/12/2017Tip: 2 
De wifi song10/02/2018Tip: 4 
Smartphone31/03/2018Tip: 8 
Twijfel niet en dans met mij19/05/2018Tip: 3 
De warmte van een lief27/10/2018Tip: 3 
Kies mij16/02/2019413
Wat nog komen zou (Bart Peeters, Ronny Mosuse & Koor)18/01/2020501
Dicht bij mij (Live in de Lotto Arena)04/04/2020Tip: 10 
Hij zong nana (Live in de Lotto Arena) (Bart Peeters, Ronny Mosuse & Koor)30/05/2020Tip: 34 
Er is iets (Riet feat. Bart Peeters)12/09/2020Tip: 33 
Ik heb je graag (Bart Peeters & Tom Vanstiphout)19/09/2020Tip: 2 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Het plaatje van Bart Peeters - 14 nummers uit "Zonder circus"19/10/20022123
Slimmer dan de zanger14/10/2006463
De hemel in het klad13/09/2008150
Het kinderplaatje van Bart Peeters08/11/20083318
De ideale man16/10/2010233
Het beste en tot nog eens19/11/2011419
Op de groei11/10/20141205
Live 2015 201607/05/2016465
Brood voor morgenvroeg07/10/20171151
Bart Peeters & Pop Up Koor olv Hans Primusz30/11/2019338
Bart Peeters Deluxe - Live in de Lotto Arena30/05/2020222
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.