Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

X!nk - X!nk

Cover X!nk - X!nk
CD
Capitol 8633302 (be)

Album

Jaar:2004
Label:CAPITOL
Distributeur:EMI
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:02/10/2004 (Positie 20)
Laatste week notering:26/02/2005 (Positie 80)
Piekpositie:9 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:22
Positie aller tijden:1315 (3831 Punten)
Belgische albums:05/02/2005 / Piek: 15 / Weken: 4
Mid price:07/05/2005 / Piek: 13 / Weken: 3
In de landen:
be  Piek: 9 / Weken: 22 (V)

Tracks

24/09/2004
CD Capitol 8633302 (EMI) [be] / EAN 0724386333025
Toon detailsAlles beluisteren
1.Laat me vrij
  3:04
2.I Want Nothing
  3:14
3.School's Out
  2:39
4.Blitzkrieg Bop
  2:12
5.De vriendschapsband
  3:00
6.Oh-ho
  2:49
7.De bejaardenbond
  3:15
8.Sucks
  2:07
9.Sorry
  2:53
10.Weg met die viool
  1:51
11.It's My Own Life
  1:50
12.Gek zijn
  2:28
   

X!nk   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
De vriendschapsband18/10/2003518
Oh-ho21/02/2004715
Laat me vrij24/07/2004720
Sorry27/11/2004394
Denk aan mij27/08/2005215
Hou ons niet tegen10/12/2005Tip: 8 
De andere kant04/03/2006Tip: 12 
Give Us A Future08/09/2007Tip: 23 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
X!nk02/10/2004922
Vergif08/10/20051416
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.