Login
België (Vlaanderen)

Daan - Victory

Cover Daan - Victory
CD
Tracks TRACKS 014 (be)

Album

Jaar:2004
Label:TRACKS
Distributeur:PIAS
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:01/05/2004 (Positie 41)
Laatste week notering:26/08/2006 (Positie 84)
Piekpositie:2 (2 Weken)
Chartrun:
Aantal weken:85
Positie aller tijden:71 (14007 Punten)
Alternatieve albums:01/05/2004 / Piek: 2 / Weken: 81
Belgische albums:05/02/2005 / Piek: 9 / Weken: 37
Mid price:16/05/2009 / Piek: 17 / Weken: 2
In de landen:
be  Piek: 2 / Weken: 85 (V)
  Piek: 74 / Weken: 5 (W)

Tracks

26/04/2004
CD Tracks TRACKS 014 [be] / EAN 5425009520147
Toon detailsAlles beluisteren
1.Victory
  4:13
2.Lie
  3:50
3.Eternity
  4:22
4.Galaxy
  4:39
5.Addicted
  3:47
6.Housewife
  6:06
7.Renegade
  3:44
8.Dream
  2:40
9.Gabriel
  4:12
10.Neverland
  4:53
   
29/11/2004
Including Bonus CD Addicted To Housewifes - CD Tracks TRACKS 018 [be] / EAN 5425009520192
Toon detailsAlles beluisteren
CD 1:
1.Victory
  4:13
2.Lie
  3:51
3.Eternity
  4:03
4.Galaxy
  4:43
5.Addicted
  3:43
6.Housewife
  6:09
7.Renegade
  3:45
8.Dream
  2:42
9.Gabriel
  4:30
10.Neverland
  8:49
CD 2:
1.Death Of A Housewife (Allegretto In C Minor)
  4:32
2.Housewife (/ The Conversation)
  5:21
3.Housewife (Sherman Remix)
  5:38
4.Never Make A Hoe A Housewife (Scale's Beat Box)
  1:44
5.Housewife (Original)
  6:11
6.Addicted (Guitar Embryo)
  3:02
7.Addicted (Original)
  3:45
Extras:
Housewife (Video)
Swedish Designer Drugs (Video)
Victory (Video)
   

Daan   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Swedish Designer Drugs21/09/2002Tip: 6 
Love15/02/2003Tip: 13 
Victory13/03/2004Tip: 7 
Housewife05/06/2004Tip: 4 
Addicted18/12/2004404
J'ai fait un rêve / I Had A Dream (Axelle Red feat. Daan)09/07/20053213
Type Ex Ex Type09/07/2005Tip: 2 
The Player25/11/20061115
Promis Q27/01/2007Tip: 4 
Exes25/04/20091715
Crawling From The Wreck15/08/2009Tip: 6 
Icon14/11/2009231
Wifebeater04/12/2010Tip: 4 
I'm What You Need11/06/2011Tip: 32 
Victory (Live At Flagey 2011)26/11/2011Tip: 71 
La chatte (Buscemi feat. Daan)23/03/2013Tip: 11 
Everglades13/04/2013268
La crise19/10/2013315
Parfaits mensonges07/12/2013Tip: 19 
The Kid12/04/2014Tip: 7 
The Mess28/02/2015Tip: 10 
Sell Yourself21/11/2015Tip: 48 
Friend05/11/2016Tip: 1 
Seven Lives11/03/2017Tip 
Nontrol21/10/2017Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Bridge Burner24/08/20024511
Victory01/05/2004285
Cinema19/11/20052812
The Player11/11/2006240
Manhay02/05/2009259
Simple04/12/2010247
Concert26/11/20113127
Le franc Belge27/04/2013166
Total20/12/2014895
The Mess28/02/2015529
Nada26/11/2016929
 

Reviews

Puntengemiddelde: 6 (Reviews: 2)

gherkin
Member
******
Feestje!!

otnorot
Member
******
De beste van Daan, so far.
Schitterende opener: Victory gevolgd door Lie, Eternity en Galaxy.
En dan moet het Housewife nog het toneel op!
Laatst gewijzigd: 09/08/2009 22:48
Een review toevoegen
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geïnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.