Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Das Pop - I ♥

Cover Das Pop - I ♥
CD
Play It Again Sam PIASB 035 CDX / 941.0035.26 (be)

Album

Jaar:2000
Label:PIAS
Distributeur:PIAS
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:21/10/2000 (Positie 50)
Laatste week notering:18/11/2000 (Positie 42)
Piekpositie:16 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:5
Positie aller tijden:4908 (842 Punten)
Alternatieve albums:27/01/2001 / Piek: 35 / Weken: 11
In de landen:
be  Piek: 16 / Weken: 5 (V)

Tracks

13/10/2000
CD Play It Again Sam PIASB 035 CDX / 941.0035.26 (PIAS) [be] / EAN 5413356213560
Toon detailsAlles beluisteren
1.The One
  4:46
2.Such A Day
  4:13
3.Baby Of Gold
  3:43
4.A Naked Girl
  3:21
5.The Love Program
  3:32
6.Forever
  4:50
7.Rosie
  3:25
8.Ordinary Sunset
  5:34
9.Sing Song
  3:31
10.True
  5:41
11.All For Love
  4:53
12.
  0:05
13.
  0:05
14.
  0:05
15.
  0:05
16.
  0:05
17.
  0:05
18.
  0:05
19.
  0:05
20.
  0:05
21.
  0:05
22.
  0:05
23.
  0:05
24.
  0:05
25.
  0:05
26.
  0:05
27.
  0:05
28.
  0:05
29.
  0:05
30.
  0:05
31.
  0:05
32.
  0:05
33.
  0:05
34.
  0:05
35.
  0:05
36.
  0:05
37.
  0:05
38.
  0:05
39.
  0:05
40.
  0:05
41.
  0:05
42.
  0:05
43.
  0:05
44.
  0:05
45.
  0:05
46.
  0:05
47.
  0:05
48.
  0:05
49.
  0:05
50.
  0:05
51.
  0:05
52.
  0:05
53.
  0:05
54.
  0:05
55.
  0:05
56.
  0:05
57.
  0:05
58.
  0:05
59.
  0:05
60.
  0:05
61.
  0:05
62.
  0:05
63.
  0:05
64.
  0:05
65.
  0:05
66.
  0:05
67.
  0:05
68.
  0:05
69.
  0:05
70.
  0:05
71.
  0:05
72.
  0:05
73.
  0:05
74.
  0:05
75.
  0:05
76.
  0:05
77.
  0:05
78.
  0:05
79.
  0:05
80.
  0:05
81.
  0:05
82.
  0:05
83.
  0:05
84.
  0:05
85.
  0:05
86.
  0:05
87.
  0:05
88.
  0:05
89.
  0:05
90.
  0:05
91.
  0:05
92.
  0:05
93.
  0:05
94.
  0:05
95.
  0:05
96.
  0:34
97.The Little Boy
  3:54
98.Electronica For Lovers
  3:20
99.Tonight
  3:34
   

Das Pop   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Telephone Love08/03/2003Tip: 13 
Fool For Love02/02/2008Tip: 7 
Underground26/07/2008Tip: 6 
Never Get Enough12/09/2009918
Wings20/02/2010309
The Game12/03/20111511
Skip The Rope04/06/2011Tip: 8 
Gold03/09/2011Tip: 21 
Yesterday12/11/2011Tip: 18 
Thunder & Lightning05/05/2012Tip: 9 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
I ♥21/10/2000165
The Human Thing22/02/200368
Das Pop26/09/2009744
The Game16/04/20111325
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.