Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Marc Moulin - Entertainment

Cover Marc Moulin - Entertainment
Cover

Album

Jaar:2004
Label:BLUE NOTE
Distributeur:EMI
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:02/10/2004 (Positie 15)
Laatste week notering:19/02/2005 (Positie 96)
Piekpositie:10 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:21
Positie aller tijden:1750 (3064 Punten)
Alternatieve albums:02/10/2004 / Piek: 3 / Weken: 21
Belgische albums:05/02/2005 / Piek: 19 / Weken: 2
In de landen:
be  Piek: 10 / Weken: 21 (V)
  Piek: 12 / Weken: 11 (W)

Tracks

24/09/2004
CD Blue Note 8664722 (EMI) [be] / EAN 0724386647221
Toon detailsAlles beluisteren
1.Silver (Who Stole The Groove?)
  6:07
2.Preface
  4:01
3.Y.U.? (The Vowels Tune)
  4:33
4.Calligram
  4:07
5.Irony
  4:34
6.Easy
  4:34
7.Le grand voyage
  4:06
8.What Was It Again?
  4:22
9.Where Is It?
  4:25
10.There Comes A Time
  6:07
   
13/03/2015
LP Music On Vinyl MOVLP1223 / EAN 8718469537426
Toon detailsAlles beluisteren
   

Marc Moulin   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
I Am You27/01/2007Tip: 13 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Top Secret13/10/2001611
Entertainment02/10/20041021
Sam Suffy19/03/2005418
Placebo Years 1971-197401/07/2006981
I Am You20/01/2007312
Bestof26/09/2009356
Songs & Moods23/11/2013687
Sam Suffy - 40th Anniversary Edition28/02/20151882
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 1)

AllSainter
Member
****
Angenehm ... was sonst?!
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.