Login
België (Vlaanderen)

Mintzkov - 360°

Cover Mintzkov - 360°
Cover

Album

Jaar:2007
Label:MINTZKOV
Distributeur:BANG!
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:24/03/2007 (Positie 71)
Laatste week notering:08/09/2007 (Positie 96)
Piekpositie:19 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:13
Positie aller tijden:2853 (1855 Punten)
Alternatieve albums:24/03/2007 / Piek: 12 / Weken: 8
Belgische albums:31/03/2007 / Piek: 6 / Weken: 7
In de landen:
be  Piek: 19 / Weken: 13 (V)

Tracks

28/03/2008
CD Haldern Pop 0033314HAP / EAN 5412690051074
Toon detailsAlles beluisteren
1.Life After Fire
4:48
2.One Equals A Lot
3:25
3.Return & Smile
  4:02
4.360°
2:20
5.Ruby Red
  4:35
6.Miles Ahead
4:48
7.Let's Talk Things Over
3:11
8.The State We're In
3:23
9.Title You
3:36
10.Sugar Rush
5:19
11.Hitman
9:39
   

Mintzkov   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
One Equals A Lot31/03/2007Tip: 8 
Opening Fire06/03/2010297
Author Of The Play12/06/2010Tip: 19 
Finders Keepers13/11/2010Tip: 29 
Word Of Mouth14/09/2013Tip: 27 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
360°24/03/20071913
Rising Sun, Setting Sun27/02/2010723
Sky Hits Ground05/10/20131514
 

Reviews

Puntengemiddelde: 6 (Reviews: 1)

otnorot
Member
******
Waardige opvolger van hun debuut CD.
Een review toevoegen
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geïnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.