Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Wilco - Being There

Cover Wilco - Being There
Cover

Album

Jaar:1996
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Tracks

29/10/1996
CD Reprise 9 46236-2 / EAN 0093624623625
Toon detailsAlles beluisteren
CD 1:
1.Misunderstood
  6:27
2.Far, Far Away
3:20
3.Monday
  3:33
4.Outtasite (Outta Mind)
  2:33
5.Forget The Flowers
2:46
6.Red-Eyed And Blue
  2:44
7.I Got You (At The End Of The Century)
  3:56
8.What's The World Got In Store
3:09
9.Hotel Arizona
3:37
10.Say You Miss Me
4:07
CD 2:
1.Sunken Treasure
  6:51
2.Someday Soon
2:33
3.Outta Mind (Outta Sight)
3:19
4.Someone Else's Song
  3:20
5.Kingpin
5:17
6.(Was I) In Your Dreams
3:31
7.Why Would You Wanna Live
4:16
8.The Lonely 1
4:44
9.Dreamer In My Dreams
6:44
   
01/12/2017
CD Rhino 8122794349 (Warner) / EAN 0081227943493
Toon detailsAlles beluisteren
   
01/12/2017
LP Rhino 8122793289 (Warner) / EAN 0081227932893
Toon detailsAlles beluisteren
   

Wilco   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Dawned On Me21/04/2012Tip: 87 
If I Ever Was A Child27/08/2016Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
A Ghost Is Born03/07/2004347
Sky Blue Sky19/05/2007167
Wilco04/07/20092511
The Whole Love01/10/2011126
Alpha Mike Foxtrot - Rare Tracks 1994-201406/12/20141084
What's Your 20? Essential Tracks 1994-201413/12/20141353
Star Wars29/08/20154611
Schmilco17/09/20161014
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.5 (Reviews: 2)

Dino-Canarias
Member
*****
Sehr ambitioniertes Doppel-Album (1996) der Jungs aus
Chicago, damals waren sie noch voll auf dem Alternative
Country Trip, zwischendurch hat's aber auch den einen
oder anderen rockigeren Titel mitdrauf.

Wie bei den meisten Doppelalben ist auch hier nicht jeder
der 19 Songs ein Knaller, aber im grossen und ganzen
überwiegt das positive ganz eindeutig.....
02/09/2007 21:18
remember
Member
****
das 2te album, ein solider country-rocker..
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.