Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Sioen - See You Naked

Cover Sioen - See You Naked
CD
Keremos keremos001 (be)

Album

Jaar:2003
Label:KEREMOS
Distributeur:LC
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:06/12/2003 (Positie 86)
Laatste week notering:13/11/2004 (Positie 95)
Piekpositie:26 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:50
Positie aller tijden:454 (7279 Punten)
Alternatieve albums:09/08/2003 / Piek: 13 / Weken: 63
Mid price:29/01/2005 / Piek: 4 / Weken: 12
In de landen:
be  Piek: 26 / Weken: 50 (V)
  Piek: 98 / Weken: 1 (W)

Tracks

05/05/2003
CD Keremos keremos001 [be] / EAN 5425007240313
Toon detailsAlles beluisteren
1.See You Naked
  3:34
2.Motorboat
  3:44
3.Cruisin'
  3:56
4.Too Good To Be True
  5:25
5.Wild Wild West
  4:10
6.Another Ballad
  3:39
7.Souvenir
  4:15
8.Shy
  2:56
9.Boom!
  3:24
10.Summertime
  3:45
   

Sioen   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Another Ballad10/01/2004Tip: 18 
No Conspiracy At All14/04/20072211
Ready For Your Love (High)28/07/2007Tip: 11 
Bad Bad World12/11/2011Tip: 43 
I'm Not Ready To Love You Like I Do04/02/2012Tip: 20 
Johnny, Mary, Tommy & The Sun02/06/2012Tip: 29 
Lost Today21/03/2015Tip: 78 
Pharaoh16/05/2015Tip: 41 
The Rhythm Is On Fire (Live)23/01/2016Tip: 11 
Walking On Air (Live)30/01/2016Tip: 8 
To Bring You My Love (Live)06/02/2016Tip 
The Old Man And The Sea (Live)13/02/2016Tip 
Downtown (Live)27/02/2016Tip: 38 
Like That French Song (Live)05/03/2016Tip 
Strange Days (Sioen feat. Kiwan Sung)01/04/2017Tip 
Little Girl28/09/2019Tip 
Tourcoing16/11/2019Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Team Spirit II (Soundtrack / Sioen)29/03/2003471
See You Naked06/12/20032650
Ease Your Mind12/03/2005229
A Potion14/04/2007524
Sioen03/03/20122615
Man Mountain21/03/20153714
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 1)

otnorot
Member
****
Verdienstelijke debuut-CD van de sympathieke Gentenaar Frederik Sioen. Hij heeft een vrij rauwe stem maar ze past wonderwel bij z'n nummers (uiteraard).
Er stonden een paar radiohits op See You Naked maar als je Sioen naakt in het CD-boekje wou zien was je er wel aan voor de moeite!
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.