Login
België (Vlaanderen)

Petula Clark - L'essentiel - 20 succès inoubliables

Cover Petula Clark - L'essentiel - 20 succès inoubliables
CD
Ariane amc 56.023 (be)

Album

Jaar:1999
Label:PALETTE
Distributeur:IDEAL
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

In de landen:
be  Piek: 43 / Weken: 7 (W)

Tracks

15/11/1999
CD Ariane amc 56.023 [be] / EAN 5410965560238
Toon detailsAlles beluisteren
1.Roméo [français]
  2:42
2.Bye bye mon amour
  2:19
3.Je chante doucement
  2:51
4.Ya Ya Twist
  2:15
5.Chariot
  2:36
6.Cœur blessé
  2:20
7.Les chants de l'été
  2:45
8.Les beaux jours
  2:40
9.L'enfant do
  1:58
10.Je me sens bien (auprès de toi)
  2:30
11.Elle est finie (la belle histoire)
  2:56
12.Que ton cœur me soit fidèle
  1:57
13.J'ai tout oublié
  2:32
14.La nuit n'en finit plus
  3:01
15.Ceux qui ont un cœur
  3:14
16.Hello! Dolly
  2:18
17.Dans le temps [Downtown]
  2:58
18.La dernière valse
  3:18
19.C'est ma chanson
  3:14
20.C'est le refrain de ma vie
  3:57
   

Petula Clark   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
With All My Heart01/08/1957132
Alone01/01/1958712
Baby Lover01/04/1958124
Romeo01/08/1961324
Chariot01/08/1962812
Cœur blessé01/12/1962128
Monsieur01/01/1963184
Casanova Baciami01/03/1963154
Je me sens bien (auprès de toi)01/06/1963164
Downtown01/02/1965118
My Love12/03/19661410
C'est ma chanson25/02/1967910
This Is My Song11/03/1967118
Eternally25/11/1967155
Kiss Me Goodbye24/02/1968211
The Song Of My Life20/03/1971115
Kiss Me Goodbye '8826/03/1988236
Downtown '8804/02/1989198
Sacrifice My Heart24/09/2016Tip 
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geïnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.