Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Ronny Mosuse - Altijd oktober

Cover Ronny Mosuse - Altijd oktober
Cover

Album

Jaar:2005
Label:NO CIRCUS
Distributeur:PIAS
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:05/11/2005 (Positie 69)
Laatste week notering:10/12/2005 (Positie 99)
Piekpositie:52 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:6
Positie aller tijden:5414 (748 Punten)
Belgische albums:12/11/2005 / Piek: 18 / Weken: 1
In de landen:
be  Piek: 52 / Weken: 6 (V)


Ronny Mosuse   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Brother Blue (Ronny Mo')25/12/1993393
Kom bij mij27/11/20041914
Alles wat je doet16/04/2005Tip: 7 
Niets dan de liefde08/10/2005Tip: 13 
Malaika (Ronny Mosuse & Joe Kizy)18/11/2006Tip: 17 
Allemaal anders01/03/2008Tip: 18 
Ik begin opnieuw23/04/2016Tip 
Wat nog komen zou (Bart Peeters, Ronny Mosuse & Koor)18/01/2020501
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Altijd oktober05/11/2005526
Allemaal anders02/02/20083114
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5.5 (Reviews: 2)

Patrick3
Member
******
Dit blijft een prachtig album

heidebeer58
Member
*****
Gevoelige, en mooie CD

Met veel plezier naar geluisterd
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.