Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Massive Attack - 100th Window

Cover Massive Attack - 100th Window
CD
Virgin 8132120

Album

Jaar:2003
Label:MELANKOLIC
Distributeur:EMI
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:15/02/2003 (Positie 2)
Laatste week notering:10/05/2003 (Positie 42)
Piekpositie:1 (2 Weken)
Chartrun:
Aantal weken:13
Positie aller tijden:2328 (2400 Punten)
Alternatieve albums:15/02/2003 / Piek: 1 / Weken: 24
In de landen:
ch  Piek: 1 / Weken: 16
de  Piek: 3 / Weken: 14
at  Piek: 4 / Weken: 15
fr  Piek: 1 / Weken: 33
nl  Piek: 9 / Weken: 15
be  Piek: 1 / Weken: 13 (V)
  Piek: 2 / Weken: 13 (W)
se  Piek: 19 / Weken: 3
fi  Piek: 1 / Weken: 6
no  Piek: 4 / Weken: 3
dk  Piek: 2 / Weken: 4
it  Piek: 2 / Weken: 13
pt  Piek: 17 / Weken: 4
au  Piek: 4 / Weken: 6
nz  Piek: 5 / Weken: 7

Tracks

07/02/2003
CD Virgin 8132120 (EMI) / EAN 0724358132120
Toon detailsAlles beluisteren
1.Future Proof
  5:37
2.What Your Soul Sings
  6:37
3.Everywhen
  7:37
4.Special Cases
  5:09
5.Butterfly Caught
  7:33
6.A Prayer For England
  5:44
7.Small Time Shot Away
  7:57
8.Name Taken
  7:47
9.Antistar
  8:17
   
10/02/2017
LP Universal 060255700964 (UMG) / EAN 0602557009644
Toon detailsAlles beluisteren
   

Massive Attack   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Unfinished Sympathy13/04/1991157
Risingson02/08/1997431
Tear Drop16/05/1998Tip: 17 
Live With Me11/03/2006Tip: 2 
Psyche (Flash Treatment)10/10/2009Tip: 17 
Paradise Circus (Massive Attack feat. Hope Sandoval)20/02/2010332
Ritual Spirit (Massive Attack & Azekel)06/02/2016Tip 
The Spoils (Massive Attack feat. Hope Sandoval)10/09/2016Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Mezzanine25/04/1998428
100th Window15/02/2003113
Danny The Dog (Soundtrack / Massive Attack)30/10/2004654
Collected01/04/2006125
Heligoland13/02/2010116
Blue Lines01/12/2012815
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.33 (Reviews: 6)

Getharda
Member
******
Überragt selbst noch Mezzanine durch die eisige Athmosphäre. 6+

toolshed
Member
******
Durchschnittlich? Also wenn man erst mal die kalte Oberfläche beiseite gewischt hat, findet man auf der "100th window" die gleiche Eleganz und Schönheit wie auf der "Mezzanine". Sie ist nur diesmal etwas versteckter arrangiert. Ganz großartiges Album.

AllSainter
Member
****
Nicht schlecht das Ding.

remember
Member
****
3.5+
zum größeren Teil gute Chiller..
18/07/2007 03:35
Werner
Member
***
Ein unmögliches Album! Zu welcher Gelegenheit hört man solche Musik? Wahrscheinlich wenn man sich ausser Haus befindet, um potenzielle Einbrecher fernzuhalten.
19/07/2005 00:41
Sascha E.
Member
***
Für mich ein eher durchschnittliches Album, nachdem mir die vorigen 3 durchaus gut gefielen.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.