Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Mintzkov Luna - M For Means And L For Love

Cover Mintzkov Luna - M For Means And L For Love
CD
Francorchamps 5951882 (be)

Album

Jaar:2003
Label:FRANCORCHAMPS
Distributeur:EMI
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Alternatieve albums:18/10/2003 / Piek: 25 / Weken: 6

Tracks

29/09/2003
CD Francorchamps 5951882 (EMI) [be] / EAN 0724359518824
Toon detailsAlles beluisteren
1.Act Real Cool
  3:24
2.I Do
  3:37
3.United Something
  3:34
4.Cargo
  3:54
5.Saints Have No Heart
  2:49
6.In Every Crowd
  5:33
7.All At Once
  3:15
8.Mimosa
  3:27
9.I Take Notes
  4:07
10.I Panic
  1:46
11.Sleep Until Noon
  3:29
   

Mintzkov   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
One Equals A Lot31/03/2007Tip: 8 
Opening Fire06/03/2010297
Author Of The Play12/06/2010Tip: 19 
Finders Keepers13/11/2010Tip: 29 
Word Of Mouth14/09/2013Tip: 27 
Unlike The Sun09/05/2020Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
360į24/03/20071913
Rising Sun, Setting Sun27/02/2010723
Sky Hits Ground05/10/20131514
Oh Paradise28/03/2020623
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5 (Reviews: 1)

otnorot
Member
*****
Uitstekende debuut CD van Rock Rally winnaars Mintzkov (Luna).
Anno 2009 aan het doorbreken in o.a. Duitsland.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.