Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Goldfrapp - Black Cherry

Cover Goldfrapp - Black Cherry
CD
Mute CDStumm196 (eu)
CD
Mute CDStumm196 (uk)
LP
Mute Stumm196 (eu,uk)

Album

Jaar:2003
Label:MUTE
Distributeur:PIAS
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:10/05/2003 (Positie 47)
Laatste week notering:17/05/2003 (Positie 46)
Piekpositie:46 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:2
Positie aller tijden:7259 (309 Punten)
Alternatieve albums:10/05/2003 / Piek: 21 / Weken: 5
In de landen:
ch  Piek: 41 / Weken: 4
de  Piek: 25 / Weken: 4
fr  Piek: 45 / Weken: 6
nl  Piek: 91 / Weken: 2
be  Piek: 46 / Weken: 2 (V)
  Piek: 29 / Weken: 2 (W)
no  Piek: 26 / Weken: 2
pt  Piek: 26 / Weken: 1

Tracks

28/04/2003
CD Mute CDStumm196 [eu] / EAN 0724358319927
28/04/2003
LP Mute Stumm196 [eu,uk] / EAN 0724358319910
28/04/2003
CD Mute CDStumm196 [uk] / EAN 0724358350326
Toon detailsAlles beluisteren
1.Crystalline Green
  4:28
2.Train
  4:11
3.Black Cherry
  4:56
4.Tiptoe
  5:10
5.Deep Honey
  4:01
6.Hairy Trees
  4:37
7.Twist
  3:32
8.Strict Machine
  3:51
9.Forever
  4:14
10.Slippage
  3:57
   

Goldfrapp   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Ooh La La20/08/2005Tip: 12 
A&E15/03/2008381
Rocket20/02/2010Tip: 19 
Drew14/09/2013Tip: 86 
Anymore25/02/2017Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Black Cherry10/05/2003462
Supernature27/08/20051611
Seventh Tree01/03/20081010
Head First03/04/2010354
Tales Of Us14/09/2013622
Silver Eye08/04/20172510
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5.42 (Reviews: 12)

Getharda
Member
******
Etwas schwächer als das Debut, keine Übernummern, aber ausgesprochen hohes Grundniveau. 6-

Rewer
hitparade.ch
****
...gut...

Kamala
Member
*****
ganz speziell erzählte "Geschichte" von Alison, mystisch

XpinkprincessX
Member
***
So ziemlich klasse Album!
Edit: Naja
Laatst gewijzigd: 26/12/2008 18:39
08/01/2006 19:43
urban-style
Member
******
black cherry – die nächste bombe
electro-beats en masse, synthiesounds vom allerfeinsten…sanft und schwebend der vorgänger, kracht black cherry nur noch. zurückversetzt in die 80-iger und doch fühlt man sich in der zukunft… die songs setzen jeden in trance und sind alles andere als mühsam…
28/08/2005 11:53
electrical storm
Member
******
geil geiler goldfrapp:)
13/07/2005 16:16
elton
Member
******
Goldfrapp sind klasse
13/07/2005 15:07
MrKrizz
Member
******
Kompletter Stilwechsel zum Debut-Album "Felt Mountain". Aber so was von gelungen. Echt poppige Elektronik, die keinen Ruhig lässt.
27/06/2005 19:40
facinum
Member
******
Grossartiger Interpret von dem wir doch hoffentlich bald wieder hören werden!?
07/06/2004 15:09
Musicfreak
Member
******
sackstark! vollgeil!
15/04/2004 18:23
chartmaster4
Member
*****
Grossartiger Elektropop. Train zum abshaken, strict Machine zum tanzen, hairy trees zum weinen und black cherrys zum geniessen. Toll!!
Laatst gewijzigd: 01/05/2004 12:51
21/03/2004 15:20
BlueTornado
Member
******
AAAAAAAAAAAH! Geil...
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.