Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

De Mens - Wil je beroemd zijn?

Cover De Mens - Wil je beroemd zijn?
CD
Play That Beat! / AMC 54.019 (be)

Album

Jaar:1996
Label:PLAY THAT BEAT
Distributeur:AMC
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:13/04/1996 (Positie 42)
Laatste week notering:13/04/1996 (Positie 42)
Piekpositie:42 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:1
Positie aller tijden:9263 (159 Punten)
In de landen:
be  Piek: 42 / Weken: 1 (V)

Tracks

01/04/1996
CD Play That Beat! / AMC 54.019 [be] / EAN 5410965540193
Toon detailsAlles beluisteren
1.Bijna
  2:42
2.Soms denk ik dat ik een weeskind ben
  2:42
3.Heimweeman
  5:09
4.Wil je beroemd zijn?
  2:26
5.Maandag
  2:54
6.Sheryl Crow I Need You So
  3:53
7.En in Gent
  3:04
8.Spijt spijt spijt
  2:16
9.O.K. Bambi
  2:37
10.Sniper
  3:03
11.Heb me lief
  2:52
12.IJstijd
  2:22
13.Hallelujah
  1:50
14.Tango zonder woorden
  3:20
   

De Mens   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Wij04/02/2012Tip: 64 
Angst14/12/2013Tip: 17 
Nooit genoeg24/01/2015Tip: 12 
Bemin me later28/03/2015Tip: 13 
Pijn - Dronkenschap - Verdriet12/09/2015Tip: 65 
Alsof we belangrijk zijn (De Mens feat. Sarah Bettens)30/01/2016Tip 
Maandag (Live)01/07/2017Tip 
Vier akkoorden09/09/2017Tip: 39 
Oh wat ben je mooi (als je weer wegloopt)25/11/2017Tip: 13 
Later of de dag daarna23/02/2019Tip 
Oostende02/11/2019Tip 
Hoor je mij op je radio?07/03/2020Tip: 44 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Wil je beroemd zijn?13/04/1996421
Sex verandert alles20/02/1999148
Liefde10/03/2001295
Blond29/03/2003136
Akoestisch06/12/20035813
In het gras12/03/20051015
Onder de duinen13/10/2007256
Is dit mijn hart?01/05/2010205
Muziek!21/01/20121526
Nooit genoeg31/01/2015525
24 uur30/09/20172214
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.