Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Get Ready! - Go For It!

Cover Get Ready! - Go For It!
CD
Play That Beat! / Virgin 8451692 (be)

Album

Jaar:1997
Label:PLAY THAT BEAT
Distributeur:VIRGIN
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:01/11/1997 (Positie 6)
Laatste week notering:06/06/1998 (Positie 40)
Piekpositie:4 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:30
Positie aller tijden:803 (5354 Punten)
In de landen:
be  Piek: 4 / Weken: 30 (V)

Tracks

24/10/1997
CD Play That Beat! / Virgin 8451692 [be] / EAN 0724384516925
Toon detailsAlles beluisteren
1.Dromen
  3:33
2.Marjolijn
  3:21
3.Verliefd
3:31
4.Zilveren vleugels
  3:38
5.Gebroken hart
3:19
6.Engel
3:30
7.De goede fee
  3:14
8.Get Ready! & Liliane Saint-Pierre - Geef me tijd
  3:26
9.Altijd alleen
  4:00
10.Get Ready! & Plastic Bertrand - Stop... ou encore
  3:12
11.Droom gestolen!
3:40
12.Koel hart
3:55
13.Weg
3:34
14.Samen
  3:48
   

Get Ready!   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Diep17/02/1996521
Laat08/06/1996217
Vuur (diep in mij)05/10/1996216
Wachten op jou14/12/1996215
Dromen05/04/1997315
Marjolijn21/06/1997716
Geef me tijd (Get Ready! & Liliane St-Pierre)27/09/1997712
Stop... ou... encore? (Get Ready! & Plastic Bertrand)29/11/1997402
Samen13/12/1997810
Requiem 199811/04/1998512
Happy end18/07/1998911
Eigen zin03/10/1998158
Zeemeermin05/12/1998265
I Still Luv U27/02/1999108
A Girl Like You15/05/1999294
Skin Connection03/07/1999Tip: 11 
Silent Like The Rain16/10/1999471
Everytime I Think Of You17/06/2000Tip: 11 
Ga door14/10/2000462
Kom nu maar27/07/2002353
Beats Of Love (Get Ready! & Amanda Lear)09/11/2002481
Jaleo24/06/2006Tip: 1 
Vrij14/07/2007Tip: 15 
Diep 200915/08/2009Tip: 15 
Iemand zoals jij15/01/2011Tip: 28 
Sterrenregen06/06/2015Tip: 30 
Ik vraag me af (Get Ready! feat. Cliffke)26/03/2016Tip 
Feniks21/01/2017Tip: 31 
Dat heerlijke gevoel25/03/2017Tip: 8 
De allerliefste24/06/2017Tip 
Mis09/09/2017Tip 
Hogere sferen (Get Ready! & Voice Male)21/10/2017Tip 
Ik weet niet hoe31/03/2018Tip: 29 
Op06/07/2019Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Get Ready!09/11/1996144
Go For It!01/11/1997430
Apollo24/10/1998613
The Mission05/06/199929
Het beste van Get Ready! - Ga door28/10/2000372
Best Of Get Ready! XXI04/03/2017421
Therapy07/10/201786
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5 (Reviews: 1)

Patrick3
Member
*****
Goed tweede album van Get Ready.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.