Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Alice Cooper - DaDa

Cover Alice Cooper - DaDa
Cover

Album

Jaar:1983
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Tracks

28/09/1983
LP Warner Bros. 92-3969-1
1990
CD Warner 7599-23969-2 (Warner) / EAN 0075992396929
Toon detailsAlles beluisteren
1.DaDa
4:45
2.Enough's Enough
4:19
3.Former Lee Warmer
4:07
4.No Man's Land
3:51
5.Dyslexia
4:25
6.Scarlet And Sheba
5:18
7.I Love America
3:50
8.Fresh Blood
5:54
9.Pass The Guns Around
5:46
   
20/07/2018
LP Rhino 0349786076 / EAN 0603497860760
Toon detailsAlles beluisteren
   

Alice Cooper   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Elected!06/01/1973218
Hello Hurray21/04/1973195
No More Mr. Nice Guy02/06/1973206
Halo Of Flies08/09/1973243
How You Gonna See Me Now10/02/1979510
Poison30/09/19892212
Hey Stoopid10/08/1991363
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Welcome 2 My Nightmare24/09/2011801
Hollywood Vampires (Hollywood Vampires)19/09/2015767
Pink Floyd's Wish You Were Here Symphonic (London Orion Orchestra / Alice Cooper / Dave Fowler / Stephen McElroy / Rick Wakeman)13/02/2016772
Paranormal05/08/2017158
A Paranormal Evening With Alice Cooper At The Olympia Paris08/09/2018782
Rise (Hollywood Vampires)29/06/2019343
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.33 (Reviews: 3)

remember
Member
***
ein sehr bescheidenes, mässiges Konzeptalbum, es geht um einen Kannibalen..#93 in GB

Skullface
Member
****
Naja ich finde Spitze ist übertrieben klar hat zwar ein paar bessere Hits als der vorgänger ist aber trotzdem in Vergessenheit geraten.
24/11/2007 16:31
Ųcki
Member
******
Nach drei etwas (ich bin milde) müderen und uninspirierenden Alben war Alice Anno 83 wieder voll da und erinnerte sich an das was er gut konnte. Ergebnis war ein Spitzenwerk namens "DADA".
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.