Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Willem Vermandere - Mijn Vlaanderland

Cover Willem Vermandere - Mijn Vlaanderland
CD
Philips 518536 2 (be)

Album

Jaar:1995
Label:PHILIPS
Distributeur:POLYGRAM
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:25/11/1995 (Positie 30)
Laatste week notering:20/01/1996 (Positie 50)
Piekpositie:26 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:9
Positie aller tijden:3543 (1469 Punten)
In de landen:
be  Piek: 26 / Weken: 9 (V)

Tracks

30/10/1995
CD Philips 518536 2 (PolyGram) [be] / EAN 0731451853623
Toon detailsAlles beluisteren
1.Mijn Vlaanderland
  4:21
2.Luchtkasteel
  5:19
3.Den bril
  4:24
4.De Wijnbergstraat [Instrumentaal]
  3:56
5.Zielepoot
  3:53
6.Runeke
  2:36
7.Vladslo
  4:50
8.Anastasia
  4:37
9.Meiske meiske
  2:49
10.Awel merci
  4:05
11.Mametchka [Instrumentaal]
  2:25
12.Mijn vader
  4:29
13.MoŽt & Chandon
  4:57
14.De reÔncarnatie
  4:34
15.Schoorbakkebrug [Instrumentaal]
  2:08
   

Willem Vermandere   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Gepensioneerd27/09/2014Tip: 43 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Mijn Vlaanderland25/11/1995269
In de donkerste dagen27/12/1997491
Onderweg04/12/19993610
Van Blanche tot Blankeman17/06/2000422
Omzwervingen - Liedjes zonder woorden09/03/20021313
Op den duur08/03/2003216
Van soorten12/11/20052715
Altijd iemands vader, altijd iemands kind23/09/2006376
Alles gaat over13/02/2010614
De zanger & de muzikant28/04/20121241
Den overkant & de meditaties27/09/20141029
14-18 en wat nu?07/11/20156010
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.