Login
België (Vlaanderen)

Tokio Hotel - Zimmer 483 - Live In Europe [DVD]

Cover Tokio Hotel - Zimmer 483 - Live In Europe [DVD]
DVD
Universal 060251739316

Album

Jaar:2007
Label:ISLAND
Distributeur:UNIVERSAL
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Muziek-DVD:08/12/2007 / Piek: 1 / Weken: 27
In de landen:
ch  Piek: 3 / Weken: 9
nl  Piek: 5 / Weken: 18

Tracks

30/11/2007
DVD Universal 060251739316 (UMG) / EAN 0602517393165
Toon detailsAlles beluisteren
DVD:
1. Übers Ende der Welt (Live)4:14
2. Reden (Live)2:58
3. Ich brech aus (Live)4:27
4. Spring nicht (Live)5:26
5. Der letzte Tag (Live)4:43
6. Wo sind eure Hände (Live)3:54
7. Durch den Monsun (Live)6:51
8. Wir sterben niemals aus (Live)3:01
9. Stich ins Glück (Live)5:06
10. Ich bin nich' ich (Live)4:17
11. Schrei (Live)5:11
12. Vergessene Kinder (Live)8:05
13. Leb' die Sekunde (Live)6:09
14. Heilig (Live)5:00
15. Totgeliebt (Live)5:38
16. In die Nacht (Live)5:00
17. Rette mich (Live)5:17
18. An deiner Seite (Ich bin da) (Live)7:14
Extras DVD:
The Documentary
   

Tokio Hotel   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Monsoon30/06/2007827
Ready, Set, Go!29/09/20072612
An deiner Seite (Ich bin da)29/12/2007Tip: 16 
Don't Jump19/04/2008393
Automatic26/09/2009233
World Behind My Wall30/01/2010Tip: 18 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Scream16/06/2007649
Schrei28/07/20072828
Zimmer 48328/07/20075026
Zimmer 483 - Live In Europe15/12/20074011
Humanoid10/10/200967
Humanoid City Live24/07/2010742
Kings Of Suburbia18/10/2014233
Dream Machine11/03/2017373
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geïnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.