Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Angie Stone - Stone Love

Cover Angie Stone - Stone Love
Cover

Album

Jaar:2004
Label:J
Distributeur:BMG
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:17/07/2004 (Positie 39)
Laatste week notering:18/09/2004 (Positie 97)
Piekpositie:18 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:10
Positie aller tijden:3342 (1535 Punten)
Alternatieve albums:17/07/2004 / Piek: 13 / Weken: 9
In de landen:
ch  Piek: 60 / Weken: 5
de  Piek: 87 / Weken: 1
fr  Piek: 82 / Weken: 10
nl  Piek: 6 / Weken: 14
be  Piek: 18 / Weken: 10 (V)
  Piek: 59 / Weken: 4 (W)
se  Piek: 12 / Weken: 10
fi  Piek: 15 / Weken: 5
dk  Piek: 23 / Weken: 1

Tracks

07/05/2004
CD BMG 82876597922 / EAN 0828765979221
Toon detailsAlles beluisteren
1.Stoned Love (Intro)
0:35
2.Angie Stone feat. Snoop Dogg - I Wanna Thank Ya
  3:48
3.My Man
  4:02
4.U-Haul
  3:56
5.Stay For A While
  4:02
6.Lovers' Ghetto
  4:10
7.Little Bit Of This, Little Bit Of That (Interlude)
0:25
8.You're Gonna Get It
  4:16
9.Come Home (Live With Me)
  3:57
10.You Don't Love Me
  3:35
11.Remy Red
  3:50
12.That Kind Of Love
  3:53
13.Touch It (Interlude)
1:20
14.Cinderella Ballin'
  4:41
15.Karma
  4:42
16.Wherever You Are (Outro)
0:36
17.I Wanna Thank Ya [Without Rap]
  3:15
   

Angie Stone   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Life Story13/05/2000Tip: 18 
Brotha Part II (Angie Stone feat. Alicia Keys & Eve)02/03/2002Tip: 5 
Wish I Didn't Miss You29/06/20021913
Signed, Sealed, Delivered I'm Yours (Blue feat. Stevie Wonder & Angie Stone)03/01/2004387
I Wanna Thank Ya (Angie Stone feat. Snoop Dogg)10/07/2004Tip: 5 
I Wasn't Kidding28/01/2006Tip: 13 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Mahogany Soul29/06/20021512
Stone Love17/07/20041810
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5.5 (Reviews: 2)
11/07/2005 19:06
urban-style
Member
******
ich mag es sowieso...es ist bodenständig und beinhaltet wenigstens echten soul... wie es sich für eine schwarze frau gehört.... super...

kommt allerdings nicht ganz an den vorgänger heran...


27/03/2005 21:57
southpaw
Member
*****
Sympathische Stimme, die Songs kommen insgesamt nicht an Alicia Keys Material heran. Dank dem überragenden "U-Haul" aber doch eine aufgerundete 5.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.