Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Arid - All Things Come In Waves

Cover Arid - All Things Come In Waves
CD
Lipstick Notes LN 2008 39 (be)

Album

Jaar:2008
Label:LIPSTICK NOTES
Distributeur:PIAS
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:26/01/2008 (Positie 25)
Laatste week notering:23/08/2008 (Positie 94)
Piekpositie:2 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:17
Positie aller tijden:2253 (2585 Punten)
Alternatieve albums:26/01/2008 / Piek: 1 / Weken: 16
Belgische albums:26/01/2008 / Piek: 2 / Weken: 10
Mid price:29/11/2008 / Piek: 12 / Weken: 1
In de landen:
nl  Piek: 62 / Weken: 1
be  Piek: 2 / Weken: 17 (V)
  Piek: 7 / Weken: 33 (W)

Tracks

21/01/2008
CD Lipstick Notes LN 2008 39 (PIAS) [be] / EAN 5413356316025
Toon detailsAlles beluisteren
1.Right This Time
  2:45
2.When It's Over It's Over
  3:54
3.Words
  3:46
4.Why Do You Run
  3:00
5.Lost Stories (Run Away With You)
  4:11
6.If You Go
  4:10
7.Tied To The Hands
  3:13
8.I Don't Know Where I'm Going
  3:02
9.I Hear Voices
  3:28
10.In Praise Of
  3:17
   

Arid   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Me And My Melody18/03/2000344
Words19/05/2007427
Why Do You Run16/02/2008492
Tied To The Hands14/06/2008Tip: 3 
If You Go22/11/2008Tip: 4 
Come On30/01/2010Tip: 20 
Broken Dancer12/06/2010Tip: 15 
Hart van goud09/10/2010383
Something Brighter05/03/2011Tip: 34 
The High Life08/10/2011Tip: 18 
Seven Odd Years11/02/20121012
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Little Things Of Venom24/04/19991546
All Is Quiet Now18/05/2002324
Live13/12/20033312
All Things Come In Waves26/01/2008217
Under The Cold Street Lights06/03/2010415
Singles Collection05/11/20112527
 

Reviews

Puntengemiddelde: 6 (Reviews: 1)

otnorot
Member
******
Comeback-CD van Arid na een lange periode van inactiviteit (Jasper Steverlinck werkte aan een solo-album en was lange tijd ziek).
De inactiviteit heeft Arid duidelijk goed gedaan want All Things Come in Waves is wat mij betreft hun beste CD tot nog toe. Geen enkel nummer valt tegen.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.