Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Tom Waits - Real Gone

Cover Tom Waits - Real Gone
Cover

Album

Jaar:2004
Label:ANTI/EPITAPH
Distributeur:PIAS
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:09/10/2004 (Positie 20)
Laatste week notering:05/02/2005 (Positie 78)
Piekpositie:7 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:18
Positie aller tijden:1841 (2844 Punten)
Alternatieve albums:09/10/2004 / Piek: 2 / Weken: 18
In de landen:
ch  Piek: 16 / Weken: 5
de  Piek: 19 / Weken: 7
at  Piek: 11 / Weken: 7
fr  Piek: 39 / Weken: 8
nl  Piek: 10 / Weken: 14
be  Piek: 7 / Weken: 18 (V)
  Piek: 40 / Weken: 6 (W)
se  Piek: 9 / Weken: 4
fi  Piek: 23 / Weken: 4
no  Piek: 2 / Weken: 11
dk  Piek: 5 / Weken: 4
it  Piek: 8 / Weken: 7
pt  Piek: 8 / Weken: 3
au  Piek: 27 / Weken: 2

Tracks

01/10/2004
CD Anti 6678-2 / EAN 8714092667820
Toon detailsAlles beluisteren
1.Top Of The Hill
  4:54
2.Hoist That Rag
  4:20
3.Sins Of My Father
  10:36
4.Shake It
  3:52
5.Don't Go Into The Barn
  5:22
6.How's It Gonna End
  4:51
7.Metropolitan Glide
  4:13
8.Dead And Lovely
  5:40
9.Circus
  3:56
10.Trampled Rose
  3:58
11.Green Grass
  3:13
12.Baby Gonna Leave Me
  4:29
13.Clang Boom Steam
  0:46
14.Make It Rain
  3:39
15.Day After Tomorrow
  6:53
16.Chick A Boom
  1:17
   
04/10/2004
LP Anti / Jalma 8 714092 6678-1 3 / EAN 8714092667813
Toon detailsAlles beluisteren
LP 1:
1.Top Of The Hill
  4:54
2.Hoist That Rag
  4:20
3.Sins Of My Father
  10:36
4.Shake It
  3:52
5.Don't Go Into The Barn
  5:22
6.How's It Gonna End
  4:51
7.Metropolitan Glide
  4:13
LP 2:
1.Dead And Lovely
  5:40
2.Circus
  3:56
3.Trampled Rose
  3:58
4.Green Grass
  3:13
5.Baby Gonna Leave Me
  4:29
6.Clang Boom Steam
  0:46
7.Make It Rain
  3:39
8.Day After Tomorrow
  6:53
9.Chick A Boom
  1:17
   
24/11/2017
LP Anti EPIT 7548-1 / EAN 8714092754810
Toon detailsAlles beluisteren
   

Tom Waits   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Back In The Crowd12/11/2011Tip: 73 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Mule Variations24/04/1999211
Alice11/05/200277
Blood Money11/05/200288
Real Gone09/10/2004718
Orphans - Brawlers, Bawlers & Bastards25/11/2006416
Glitter And Doom Live28/11/20092915
Bad As Me29/10/2011415
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 5)

James Egon
Member
****
Man merkt, dass hier das Piano fehlt.

DerMeister
Member
*****
Von Tom Waits neueren Werken das beste

5+
23/06/2007 22:46
variety
Member
***
Eine ganz knappe 3, aber nur wegen folgenden Songs:
Dead And Lovely, Make It Rain und vor allem Day After Tomorrow.
09/03/2007 17:48
Homer Simpson
Member
*****
Das Album ist sehr abwechslungsreich aber nur für wenige zu empfehlen
04/08/2005 14:42
Rewer
Staff
***
...weniger...
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.