Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Korn - Greatest Hits Vol. 1

Cover Korn - Greatest Hits Vol. 1
Cover

Album

Jaar:2004
Label:EPIC
Distributeur:SONY BMG
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:16/10/2004 (Positie 43)
Laatste week notering:19/02/2005 (Positie 98)
Piekpositie:35 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:12
Positie aller tijden:3360 (1539 Punten)
Alternatieve albums:16/10/2004 / Piek: 16 / Weken: 16
In de landen:
ch  Piek: 22 / Weken: 5
de  Piek: 17 / Weken: 11
at  Piek: 10 / Weken: 8
nl  Piek: 60 / Weken: 4
be  Piek: 35 / Weken: 12 (V)
  Piek: 38 / Weken: 7 (W)
fi  Piek: 20 / Weken: 5
no  Piek: 12 / Weken: 6
it  Piek: 31 / Weken: 4
pt  Piek: 12 / Weken: 4
au  Piek: 8 / Weken: 6
nz  Piek: 3 / Weken: 16

Tracks

04/10/2004
CD/DVD Immortal / Epic 518 792 2 (Sony BMG) [au] / EAN 5099751879220
Toon detailsAlles beluisteren
1.Word Up!
  2:53
2.Another Brick In The Wall (Parts 1, 2, 3)
  7:08
3.Y'all Want A Single
  3:18
4.Right Now
  3:15
5.Did My Time
  4:07
6.Alone I Break
  4:16
7.Here To Stay
  4:32
8.Trash
  3:27
9.Somebody Someone
  3:47
10.Make Me Bad
  3:55
11.Falling Away From Me
  4:31
12.Got The Life
  3:48
13.Freak On A Leash
  4:15
14.Twist
  0:49
15.A.D.I.D.A.S.
  2:32
16.Clown
  4:36
17.Shoots And Ladders
  5:23
18.Blind
  4:18
19.Freak On A Leash (Dante Ross Mix)
  4:45
Extras:
DVD recorded live at CBGB, New York, November 24th 2003.
DVD:
1. Right Now (Live)
2. Here To Stay (Live)
3. Did My Time (Live)
4. Got The Life (Live)
5. Freak On A Leash (Live)
6. Falling Away From Me (Live)
7. Blind (Live)
   

Korn   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Falling Away From Me15/01/2000Tip: 17 
Did My Time13/09/2003Tip: 18 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Life Is Peachy02/11/1996362
Follow The Leader29/08/1998138
Issues27/11/19992813
Untouchables15/06/2002314
Take A Look In The Mirror29/11/20032410
Greatest Hits Vol. 116/10/20043512
See You On The Other Side10/12/20054912
Live & Rare15/07/2006903
Unplugged MTV24/03/2007951
Untitled11/08/2007286
III - Remember Who You Are17/07/2010277
The Path Of Totality17/12/2011971
The Paradigm Shift12/10/2013317
The Serenity Of Suffering29/10/20161625
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.6 (Reviews: 5)

Rewer
hitparade.ch
***
...weniger...
09/10/2007 09:56
Musicfreak
Member
**
Eine der nervigsten Bands die ich kenne. Alleine wegen ihrem Sänger. Den kann ich einfach nicht ab. 2 Songs gefallen mir ganz gut...Den Rest halte ich nur für knapp interessanter als die Musik einer C.C. Ctach oder eines Hansi Hinterseer...
26/07/2007 02:17
toolshed
Member
****
Ich glaube ja langsam, dass diese neuen Greatest Hits und wie sie nicht alle heißen, nur die aktuellen Alben promoten sollen. Es fehlen jeweils eine Menge von echten "Hits", stattdessen gibts überwiegend den neueren Mist.
04/04/2007 18:24
remember
Member
*****
Ihren Beginn mochte ich - war mal was andres. Danach hielt ich sie eigentlich schwer aus.
Seit dem Unplugged Gig hab ich sie allerdings in mein Herz geschlossen, sie sind sicher eine der interessantesten Gruppen der letzten Jahre.
Was sie drauf haben, zeight dieser tolle Überblick aus den ersten 6 Alben (& Bonusmaterial)..

Laatst gewijzigd: 04/10/2012 07:16
04/04/2007 18:17
Sacred
Member
****
Mit Höhen und Tiefen...gibt gute Stücke und dann wiederum einfach schrecklich einfältige Kotzgrütze. Knappe 4 fürs Gesamtpaket.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.