Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

The Kills - Midnight Boom

Cover The Kills - Midnight Boom
CD
Domino WIGCD184

Album

Jaar:2008
Label:DOMINO
Distributeur:MUNICH
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:22/03/2008 (Positie 13)
Laatste week notering:10/05/2008 (Positie 99)
Piekpositie:13 (2 Weken)
Chartrun:
Aantal weken:8
Positie aller tijden:3796 (1279 Punten)
Alternatieve albums:22/03/2008 / Piek: 9 / Weken: 7
In de landen:
ch  Piek: 56 / Weken: 6
at  Piek: 66 / Weken: 4
fr  Piek: 23 / Weken: 21
nl  Piek: 68 / Weken: 4
be  Piek: 13 / Weken: 8 (V)
  Piek: 70 / Weken: 4 (W)

Tracks

07/03/2008
CD Domino WIGCD184 / EAN 5034202018421
Toon detailsAlles beluisteren
1.U.R.A. Fever
  2:16
2.Cheap And Cheerful
  2:26
3.Tape Song
  3:35
4.Getting Down
  2:55
5.Last Day Of Magic
  3:21
6.Hook And Line
  2:03
7.Black Balloon
  3:46
8.M.E.X.I.C.O.
  1:37
9.Sour Cherry
  3:06
10.Alphabet Pony
  1:45
11.What New York Used To Be
  3:15
12.Goodnight Bad Morning
  3:51
   
07/03/2008
LP Domino WIGLP184 / EAN 5034202018414
Toon detailsAlles beluisteren
   

The Kills   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Doing It To Death19/03/2016Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
No Wow05/03/2005289
Midnight Boom22/03/2008138
Blood Pressures09/04/2011168
Ash & Ice11/06/20162514
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.5 (Reviews: 4)

AllSainter
Member
****
Gutes Album.

miss_grace
Member
*****
1 x 6*, 5 x 5*, 6 x 4* -> Ø 4,58 --> 5*

Meinen ersten Kills-Annäherungsversuch hatte ich 2009, hat mich damals gar nicht angesprochen. Im April 2012 zufällig diese Platte aus der Bibliothek mitgenommen und ich war fasziniert. Hatte sie im April und Mai in Dauer-Repeat. Mittlerweile hat diese totale Faszination nachgelassen, finde "Midnight Boom" aber immer noch überdurchschnittlich gut -> 5*.
Wenn ich sie mal auflege, gibt es mindestens 3 repeats.

Meine Faves: "URA Fever", "What New York Used to Be", "Goodnight Bad Morning".

remember
Member
****
interessante Scheibe..
UK #47

DerMeister
Member
*****
5,4/6

GEIL
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.