Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Coone - My Dirty Workz

Cover Coone - My Dirty Workz
CD
N.E.W.S. / Zoo 541416 502131

Album

Jaar:2008
Label:541/NEWS
Distributeur:PIAS/NEWS
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:01/03/2008 (Positie 33)
Laatste week notering:17/05/2008 (Positie 88)
Piekpositie:13 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:13
Positie aller tijden:2732 (1949 Punten)
Belgische albums:01/03/2008 / Piek: 4 / Weken: 8
In de landen:
be  Piek: 13 / Weken: 13 (V)

Tracks

25/02/2008
CD N.E.W.S. / Zoo 541416 502131 / EAN 5414165021315
Toon detailsAlles beluisteren
1.Intro
  0:47
2.Doggystyle
  3:58
3.Cracked (Chicago Zone Remix)
  5:15
4.Thrillride
  5:31
5.Coone feat. Fatty K & Villain - Beatbox Your Sneakers
  1:03
6.Coone feat. Villain - Bounce On Ya Sneakerz
  4:41
7.Feelings In My Head
  4:20
8.Coone feat. Lethal MG - Another Corny Song
  4:57
9.Coone feat. Villain - Tranceball 2008 - Tranceball (Coone's Dirty Workz Remix)
  5:57
10.Words From The Gang (Radio Edit)
  4:29
11.My Dirty Workz
  5:23
12.Beatfreakerz
  6:03
13.Say It Again (DP & Gave Remix)
  3:58
14.Shut The F*ck Up
  0:23
15.Coone feat. Ronald V - This Is Dirty
  4:52
16.Coone feat. Bam Bam & E-Max - Let Uz Ride
  4:26
17.Coone feat. Mr. Eyez - Unite
  5:04
18.Words From The Gang (D-Block & S-Te-Fan Remix)
  5:20
19.Outro - Goodnight Ravers
  0:34
DVD:
1. Intro Unite
2. Unite
3. Doggystyle
4. Coone feat. Ronald V - This Is Dirty
5. Coone feat. Villain - Bounce On Ya Sneakerz
6. Q-IC & Coone - Overdrive (Mark With A K Remix)
7. Say It Again (DP & Gave Remix)
8. My Dirty Workz
9. Words From The Gang (D-Block & S-Te-Fan Remix)
Extras DVD:
Gonna Cum (Ronald V Remix)
The Return (Ruthless Remix)
   

DJ Coone   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Pitch Up (Coone & Ghost)05/05/2007332
Dedication (Coone)15/09/2012Tip: 83 
Madness (Dimitri Vegas, Like Mike, Coone feat. Lil Jon)09/02/2013353
Colors Of Life (Coone)01/06/2013Tip: 64 
Times Gettin' Hard (Coone feat. K19)10/08/2013Tip: 64 
Aladdin On E (Coone)13/09/2014Tip: 72 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
My Dirty Workz (Coone)01/03/20081313
Dirty Workz Deluxe - The Album (Coone)14/11/2009721
The Challenge (Coone)30/04/2011196
Global Dedication (Coone)21/12/20136010
Less Is More (Coone)06/08/20161716
Trip To Tomorrow (Coone)20/10/20181991
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.